XXVII- Nu ma pot calma

236 17 4
                                    

Citesc scrisoarea de la ea. O strang in pumn. O motolesc. Iau paharul de pe masa si il afund pe gat in jos. Ma enerveaza atat de tare ca eu sunt aici, iar ea... ea e acolo. Singura inconjurata de toti tampiti. Ce naiba cauta ala acolo dupa ea? Clar am sa bag pe cineva in spital cand ma intorc acasa. Nu imi fac griji stiu ca  Caroline n-o sa faca nimic rau. Insa daca ala se atinge de ea am sa-l bag trei metri sub pamant prima data cand il vad! Iau o foaie de hartie. Incerc sa ma calmez si sa ii raspund blondei mele. Penita stiloului cam gaureste foaia alba. Iau un creon dar la friecare cuvant varful lui se rupe. Urlu de frustrare. Ajung in cele din urma la a treia foaie si la pix.

"Scumpa mea Caroline,

Scrisoarea ta mi-a scos toti diavoli la suprafata. E a treia foaie pe care probabil o distriug. Si imi pare rau. De jumatate de ora incerc sa ma calmez insa nu reusesc. Pur si simplu gandul ca tu esti acolo singura, iar eu aici ma uicide incet si sigur. Imi vine sa turbez.

Sa nu crezi ca nu am incredere in tine... Am incredere in tine. Am mai mare incredere in tine decat am in mine. Doar ca ma sti. Sunt posesiv. Imi place sa fiu posesiv. Si cum pot sa te am in posesia mea daca tu esti la mile distanta iar un idiot zapacit( care in curand va zace cu douazeci de metri sub pamant) te urmareste. Promite-mi ca vei avea grija. Iar eu promit ca il voi lasa sa zica trei cuvinte inainte sa-i sparg moaca aia hidoasa, si sa il bag cu capu sub pamant.

Te iubesc. Ideea de a ma intoarce la tine imi da putere. Ma simt puternic. Inca caut o cale de mijloc pentru toate. Mai ai putina rabdare.

                                            Al tau mai calm acum ca ti-a scris,

                                                          Nick"

__________________

Raspunsul lui Klausyy sper ca va palce :) :**

Kisses va iubesc:>

Mai o teza de dat luni :( si sambata am olimpiada la isto asa ca nu cred ca postez la pov nici sapt asta:(( Voi ati scapat? :) :**

Ganduri pentru tine, iubiteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum