XV- Lumina ta, intunericul meu.

307 25 6
                                    

 Aveam scrisoarea lui in mana. Mi-a raspuns. Chiar mi-a raspuns. Imi e asa de dor de el. Imi e dor sa ma tina in brate. Sa imi spuna ca sunt pitica si ca am nevoie de el sa ma protejeze. Imi e dor sa strig la el sa termine cu prostiile. Imi e dor sa-l fac mai bun. Imi e dor sa ma faca mai rebela. Imi e dor sa fiu lumina lui. Imi e dor ca el sa fie intunericul meu. Intunericul de care aveam nevoie sa ma regleze, sa ma intareasca. Sa ma faca mai puternica. Da asta era dragostea noastra. Dragostea noastra era lumina lui si intunericul meu. Dragoste ma cuprinde iar intunericul lui imi da putere.

"Dragul meu Nick,

Esti cel mai mare fraier pe care l-am intalnit vreodata!

Iti e dor de mine. Imi e dor de tine.

Ma iubesti. Te iubesc.

Este atat de simplu. Tot ce trebuie sa vi este sa vi la mine.

Dar nu! Tu vrei sa stai acolo. Vrei sa suferim amandoi.

Azi mi-am amintit ceva. Mi-am amintit ce inseamna cu adevarat iubire, dragostea, pasiunea noastra. Mi-am amintit cata nevoie avem unul de altul. Cata nevoie am eu de dragostea ta. Si tu de a mea.

Mi-am amintit cat de disperat erai langa mine. Mi-am amintit cat de disperat erai sa primesti lumina mea. Lumina mea care te controla. Te calma. Te induiosa. Te facea sa simti. Lumina care era fericirea ta.

Mi-am amintit cat de disperata eram eu dupa intunericul tau. Intunericul care imi dadea forta. Putere. Intensitate. Viata. Curaj. Indrazneala. Tupeu. Siguranta. Intunericul care ma intarea. Intunericul care era fericirea mea.

                                                       Te iubesc fraiere! Grabeste-te acasa!

                                                                                                     A ta,

                                                                                                             Caroline"

Indes scrisoarea intr-un plic si i-o trimit. In fine abia astept sa vad reactia lui. Stomacul ma doare din nou. Fluturii se izbesc din nou de el. Off doamne cand vine acasa sa inceteze asta!

Ganduri pentru tine, iubiteWhere stories live. Discover now