XIV - Nu esti lasa! Esti perfecta

291 25 10
                                    

Stateam si citeam din nou scrisoarea de la ea. De fiecare data cand o ciesc zambetul imi apare pe fata. E atat de draguta, de dulce, de inocenta, de sentimentala, de speriata, descurajata... e atat de Caroline. E ca atunci cand am gasit-o prima data. E ca atunci cand si-a facut prima data curaj in viata ei. A venit la mine sa le demonstrreze lor ceva, sa-si demonstreze sie insusi. Da, a facut totul din obligatie. Si ei bine, a facut-o si pentru ca se simtea sufocata. Sufocata de atat de multa falsitate, frica, timiditate. A venit la mine iar vocea ei tremura, picioarele mai aveau unpic si ii cedau, iar inima ei... ii puteam auzii inima atat de clar. Era gata sa-i iasa afara din piept. Imi venea sa rad de fiecare data insa ceva ma oprit. Privirea mea s-a atintit, din motive ince necunoscute mie, spre ochii ei. Avea doi ochii stralucitori, puri, clari. Nuanta lor albastra ma fermecase. Ii puteam citi toate sentimentele din acel moment. Frica. Speranta. Nadeajda. Curajul. Mandria. Cheful meu de ras a disparut. In acel moment a facut cel mai nespecific lucru mie. I-am zambit. I-am zambit micutei si sfioasei creaturi care tremura in fata mea. I-am zambit. Atunci totul s-a schimbat.

"Scumpa si dulcea mea Caroline,

Scrisoarea ta atat de serioasa, atat de sincera, atat de plina de iubire, sentimente ma facut sa zambesc, sa rad. Imi era atat de dor de inocenta ta. Imi era dor de inocenta de care m-am indragostit eu. Frica, sfiala ta mi-au adus aminte de momentul in care ne-am intalnit prima oara. O iubita mea Caroline m-ai ti minte ce emotionata erai? Inima ta sarea din piept, ii auzeam bataile puternice accelerate. Picioarele tale erau gata sa cedeze in orice mement. Mi-ar fi placut sa o faca. As fi avut ocazia sa te tin in brate, prinzandute. Vocea ta tremura si imi transmitea vibrati in tot corpul. Si mai erau ei... erau ochii tai m-au vrajit. Erau atat de puri si atat de senini mi-au deschis sufletul. Mda micuta mea Caroline prima data m-am indragostit de ochii tai. Chiar daca atunci nu stiam ca e asta. 

Nu stiam ca e dragoste.

Mai ti minte cum ti-am zambit?

Cum am dat drumul la tot?

Mai ti minte cum a inceput tot?

Mai ti minte de unde a inceput idila noastra de dragoste?

Trebuie sa mai ti minte.

Eu tin...

Si eu te iubesc.

Si imi e dor de ochii tai!

                                                                           Al tau fericit ca te-a regasit ,

                                                                                           Nick"

Damon e in fata casei. Ii dau plicul in mana. Ar putea sa nu mearga dar vroia sa profite de orice ocazie s-o viziteze pe Elena. As vrea s-o vad macar o data si eu pe mica si inocenta mea blonda. Sa ii vad ochii si sa o ating din nou.

__________________________

Inca o scrisoare :) Ia raspuns :) sunteti multumiti ? :))

Eu da. Ma simt fericita si nu stiu de ce :)

Vi se pare ca Nick este unpic mai sensibil?

Va iubesc kisses

Ganduri pentru tine, iubiteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum