XIX- Te voi astepta

283 19 5
                                    

I-am citit scrisoarea iar acum ii raspund. Mda fac ce stiu eu cel mai bine sa fac. Il sustin. Il sprijin. Ii acord iubire, incredere. Sunt singurele lucruri de care mai are nevoie acum. Sunt singurele lucruri pe care ii le pot oferi acum. Nu o sa-i scriu mult. E ingrijorat. Si mai ales stresat si nervos. Jonathan e langa el. Iar eu nu trebuie sa fac altceva decat sa il calmez.

" Dragul meu Nick,

Nu merita. Nu merita nici catusi de putin. Nu merita sa te consumi pentru el. E un nenorocit. A fost, este si va fi un nenorocit.

Toata dar absolut toata atentia ta trebuie acum indreptata spre Eliza. E merita totul. Merita dragostea, atentia, mangaierea, grija, afectiunea ta. Acum doar ea conteaza. Ma auzi? Doar ea.

Tot ce trebuie sa faci este sa ai grija de Eliza. Ea se va face bine, iar noi vom putea sa fim impreuna. Stai acolo cu ea. Eu te voi astepta. Voi astepta cat timp este nevoie. Nu voi pleca nicaieri. Iar cand te vei intoarce ma vei gasi tot aici. Ma vei gasi aici doar a ta. Ca intodeuna. Nimic nu s-a schimbat intre noi Nick. Nimic.

Eu te iubesc si te inteleg. Eu te sustin.

Pactul? As fi vrut doar sa il bati mai bine. O merita din plin.

Ai grija de tine. Nu face prosti.

Te iubesc. Si te astept.

                                                                           Caroline"

Ies din casa. Destinatia? Posta locala. Vreau, dintr-un motiv absurd necunoscut, ca asta sa ajunga cat mai repede in mainile sale.

_______________________________

Nu-mi vine sa cred ca am ajuns deja la scrisoarea 19 :>> nu credeam ca o sa ma tina atat povestea asta. Imi place la nebunie:>> Nu stiu cat o continui. Dar o voi continua. Iubesc sa scriu la ea.

Sper ca si voua sa va placa. Kisses

Nu uitati va iubesc pe toti :> :*

Spor la teze. Sa-mi luati toti note mari :*

Ganduri pentru tine, iubiteWhere stories live. Discover now