XVII - Voi gasi o cale

270 21 6
                                    

Plangeam. Nu pot sa cred ca el sufera atat de mult. El nu merita asta. Nu merita sa mai sufere. Nu merita sa il mai suporte pe taicaso. Nu merita sa mai fie tratat ca in trecut. El e bun, mult mai bun. Si e sincer. Iar asta nu poate fi ceea ce ii acorda soarta. Eliza nu poate fi bolnava. Ea este cea perfecta. Cea care zambeste mereu, care te iubeste, te sustine, te ingrijeste. Ea nu poate fi bolnava. Iar eu nu vreau sa stau aici. Sa stau aici in timp ce el sufera. Se framanta. Se invinovateste.

"Nick, iubitul meu Nick,

Nu pot sa cred ca se intampla asta. Eliza nu poate fi in spital. Nu ea. Nu pot sa cred ca soarta e cea care ne complica atat de mult vietile. Nu poate s-o ia de langa noi. Nu are voie sa se atinga de Eliza.

Nu dispera. Tu trebuie sa fi puternic. Tu nu trebuie sa cedezi. Si nu trebuie sa fi singur.

Stiu, nu sunt langa tine. Dar as vrea sa fiu. Daca as fi langa tine te-as tine in brate, te-as saruta, te-as lasa sa iti umpli corpul cu vorbele mele care te linistesc, te-as tine de mana, te-as face sa zambesti, te-as face sa urli, sa plangi, sa te descarci. Pentru ca tu nu o faci. Tu nu te descarici. Ma astepti sa vin eu la tine. Ma astepti sa te porti descarca. Ma astepti sa-ti arat cum sa te exteriorizezi.

Si sa sti ca sunt acum, acolo cu tine. Eu sunt in inima ta. Iar asta va trebui sa iti ajunga.

Cel putin pana voi gasi la cale sa ajung la tine.

Mereu voi gasi o cale sa ajung la tine.

Si sti de ce?

Pentru ca te iubesc. Te iubesc mai mult ca pe oricine in lumea asta.

                                                                          A ta,

                                                                                              Caroline"

Impatur scrisoarea si cobor scarile. Lacrimile inca imi cadeau. Trebuie sa ajunga cat mai repede la el. Trebuie sa stie ca sunt langa el. Sunt cu el. Trebuie sa stie cat de mult il iubesc ... 

___________________________

Inca o scrisoare :) sper sa va placa :)

Va urez un inceput de saptamana perfect :*

Va iubesc :**

Ganduri pentru tine, iubiteWhere stories live. Discover now