Epilog

402 25 6
                                    

Stau intinsa in pat si privesc tavanul. Au trecut doua luni. Doua luni de gand el ma gasit. De cand merg la terapie. Imi vreau amintirile inapoi. Vreau sa stiu de ce il iubesc atat de mult, de ce mi-as da viata pentru el, de ce inima mea se sfasie de fiecare data cand pleaca dimineata. Vreau sa stiu de ce imi apar atat de multi fluturasi in stomac de fiecare data. Recunosc ca cu timpul au inceput sa reapara fasi. Iar acum stau sa ma gandesc la secventa care mi-a strabatut capul in noaptea asta. Vreau sa ma ridic dar un brat puternic ma tine pe loc. Imi intorc si il vad pe el cum doarme. Este atat de dulce, si de scump, si inocent. Pare atat de diferit fata de cum mi-a aparut mie in amintire.

"Era acolo in fata mea invaluit de ceata. Pe  mine ma dureau toate. Si stateam pe jos. Obrazul meu ardea. Mi-l amintesc bine. Il lua la bataie pe un tip. Stiu doar ca tipul era pe jos iar el urcat peste el si ii tragea pumni. Strigam la el sa termine .... ca nu merita. Incep sa imi amintesc mai bine. In ziua aia m-am bagat intre el si baiatul ala. Nu voiam sa se certe din nou. Eram satula de certuri. A inceput sa-l injure pe Nick iar eu am zbierat la el. Mana lui s-a ridicat si inainte sa pot face ceva obrazul meu fu lovit. El nu a mai gandit nimic. La luat la bataie pe tip iar eu m-am lasat in jos. La un moment dat i-am strigat numele. S-a oprit. La lasat jos pe tip, care deja era inconstient. A venit si ma strans in brate. Ma linistisem automat. Cred ca de asta il iubeam, cred ca de asta aveam atata incredere in el. "

Imi pun mana pe obrazul lui. El zambeste si isi deschide ochii. Acei ochii de un albastru maritim pe care ii ador atat de mult. Imi saruta mana, urca tot mai sus. Se ridica usor. Sarutarile lui continuau sa urce pana ajung la umarul meu gol apoi la gatul meu. Gem usor de placere. Ma saruta scurt. Ma ia si ma aseaza pe pieptul lui tare. Se simte atat de bine. Ii sarut pieptul acoperit de muschi. Imi place atat de mult sa fac asta. Ma uit la el. Ma priveste fericit. Imi iau o privire serioasa. El obsera asta.

-Ce? Ce-am facut?

-Mi-am amintit...

-Ce ti-ai amintit?

-Ca esti un nemernic. Un nemernic care ia pe toata lumea la bataie. Si ca esti un maniac al controlului. Si iti place sa dai ordine. Esti cel mai gelos barbat pe care l-am cunosut vreodata. Te scoate din sarite ca eu nu te ascult si fac ce vreau. Si mi-am amintit ca ai face orice pentru mine, si ai facut totul pentru mine. Si mi-am amintit de cate ori m-ai facut sa plang, si cat de mult ma faceai sa rad. Si mi-am amintit de ce te iubeam atunci chiar daca cateodata erai nemernic...

-O da? Si de ce iubeai tu nemernicul asta?

Fata lui se apropria de a mea. Eram atat de aproape. Intrebarea lui era atat de amenintatoare, senzala, sarcastica, provocatoare. Cuvintele lui erau pline de pasiune. Erau apasate si rasunau inauntrul meu. Era atat de excitant. Continuam sa-l privesc serioasa. I-am raspuns inocent, apasat, sincer.

-Pentru ca erai singurul care ma putea face fericita, erai singurul care ma completa. Te iubeam indiferent de ce faceai. Cred ca ne era scris in stele sa ne intalnim, sa ne tachinam, sa ne salvam, sa ne iubim....

Buzele noastre se unesc. Ma asez peste el. Mainile lui imi mangaie spatele in timp ce ale mele se plimba pe pieptul lui gol. Sarutul se adanceste tot mai mult. Miscarile noastre sunt unisole, feerice. Spatele meu este acoperit in intregime de mangaierile lui calde, tandre. Mainile mele ii atingeau bratele. Ma invarte, acum el e deasupra mea. Mainile lui se plimbau pe coapsele mele, urca si ajung la feminitatea mea. Isi strecoara cu grija un deget inauntru iar eu scot un suspin de placere. Capul lui se scufunda in gatul meu aplicand saruturi calde. Isi scoate degele din-nauntrul meu. Ii strig numele senzual si incet in timp se el ma patrunde. Urlu de placere. Spatele meu se arcuieste dupa miscarile lui. Dupa lungi momente de placere se desprinde de mine. Capul meu sta din nou asezat pe pieptul lui. Imi controlez vocea sa nu auda tremurul din ea.

-Te iubesc Nick.

-Te iubesc Caroline.

-Imi promiti ceva?

-Orice!

-Orice ce s-ar intampla, orice ar fi, nu mai pleca de langa mine. Iar daca trebuie sa pleci iama cu tine. Ma duc cu tine peste tot, oricand, oriunde.

-Oriunde?

-Oriunde. Eu fara tine nu mai raman Mikaelson!

-Nu vei ramane. Nu am de gand sa trec prin aceasi tortura inca o data. Te-am lasat, era sa te pierd pentru totdeuna si nu am de gand sa iti mai dau drumul.

-Niciodata?

-Niciodata!

                                                               Sfarsit

Ăăă, cred ca ăsta e sfârşitul. Îmi vine să plâng. M-am ataşat destul de mult de povestea asta. Şi o să-mi fie dor de ea... Cam atât. Vă iubesc si vă mulţumesc ca mi-aţi citit povestea :*

Ganduri pentru tine, iubiteOnde histórias criam vida. Descubra agora