VI - Nu pot face asta singura...

468 31 4
                                    

" Nici nu sti ce mult mi-ar placea sa fi aici. Aici cu mine. Sa ma iei in brate si sa-mi spui ca e bine. Ca totul va fi bine. As vrea sa-mi spui din nou ca eu trebuie sa las totul in grija ta. As vrea sa stiu ca esti aici. As vrea sa rezolvi tu totul, sa o faci asa cum o faci de fiecare data. Asta e tot ce-mi doresc in clipa asta. Imi doresc sa stau in bratele tale. Imi doresc ca tu sa fi cel care ma opreste din plans.

Dar asta nu se va intampla. Tu nu esti aici! Tu nu esti cu mine. Tu nu ma poti tine in brate si nu imi poti spune ca totul va fi bine. Tu nu poti rezolva totul asa cum o faci. Tu nu poti sa ma ajuti. Tu nu poti sa ma opresti din plans. Nimeni nu ma poate opri din plans. Si sti de ce ? Pentru ca tu nu esti langa mine! As vrea sa fi langa mine!

Nu voi putea trece peste asta. Ea nu trebuie sa pateasca asta.

Mai ti minte cand l-am pierdut pe el? M-ai ti minte cand l-am pierdut pentru totdeuna pe tata? A fost groaznic. Imi venea sa ma dau cu capul de pereti. O durere ingrozitoare imi cuprindea capul. Simteam ca inebunesc. Dar tu ma opreai de fiecare data. Simteam ca voi cadea in clipa urmatoare dar tu ma prindeai. Plangeam nonstop dar o faceam in bratele tale. Aveam cosmaruri care erau alungate de imbratisarile tale.

Acum tu nu mai esti langa mine. Nu mai e nimeni care sa ma opreasca sa ma dau cu capul de toti peretii. Nu mai e nimeni care sa scoata nebunia din mine. Nu mai e nimeni care sa ma prinda cand sunt gata sa cad. Numai e nimeni care sa ma opreasca din plans. Numai e nimeni care sa-mi alunge cosmarurile...

Ce o sa ma fac Nick? Ce o sa ma fac fara tine?

Nick simt ca inebunesc. Am sa inebunesc Nick. Nu mai vreau sa traiesc. Mi-e frica sa traiesc fara el, fara tine, fara ea.. Nick mama e pe moarte... "

Lacrimile mele curg pe foaia alba udand-o. Pete albastre se intindeau pe ea. Plang in hohote. Capul imi cade peste bratele incrucisate asezate pe masa. Nu! Chiar nu vreau s-o pierd pe mama. I-am pierdut pe toti. Pe tata, pe Nick iar acum o voi pierde pe mama. Ea nu se va mai intorce la mine. Plang in hohote. Timpul trece. Ochii mei devin obositi. Pe gura mea se astern soapte. Soaptele lor. Le rostesc numele. Ii rostesc numele lui, apoi rostesc numele mamei. O tacere sumbra se asterne. Am adormit...

_____________

Inca o scrisoare ...

Desi cea de ieri nu prea a fost citita .... m-am decis sa postez si azi :)

Voi posta zilnic... sau cel putin voi incerca :)

E foarte trist stiu... insa asta mi-a venit. Pur si simplu nu m-am putut abtine :) sper totusi sa va placa :) :**

Kisses

Va iubesc :>

Ganduri pentru tine, iubiteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum