VIII - Imi vreau rebelul inapoi!

398 29 4
                                    

E ora 2:00. E dimineata. Elena tocmai a parcat masina in fata casei. Am ajuns. Am ajuns acasa. Mica expeditie pe malul marii, pe plaja mi-a prins atat de bine. Mi-am amintit de momentele petrecute cu el. Petrecute cu Nick al meu. Elena o ia inainte, iar eu ma indepartez de ea. Drumul este gol. Niciun zgomot nicaieri. Peste tot e liniste. Intunericul domina strazile pusti. Doar felinarele inalte mai lumineaza din loc in loc strada. Strang geaca mai aproape de mine. Este vara dar vantul usor si rece al nopti ma face sa tremur.

O silueta neagra se indreapta spre mine. Magazinul este chiar in spatele lui. Inaintez linistita. Nu mi s-a intamplat nimic de cand sunt aici. Iar ani lungi s-au asternut peste oras de la mutarea mea. Trece fix pe langa mine cand observ ca e el. E Scot, noul vecin. Fata lui e slab luminata si vad cum ochiul lui este vanat iar din nas ii curge sange. Il opresc din a mai inainta. Mi-am pus mana peste bratul lui. 

-Scot? Asteapta!

Se uita confuz la mine. Ochii lui stralucesc in intuneric. Ma apropri de el sa ma poate vedea mai bine. Iau un servetel si ii sterg sangele de pe fata.

-Sunt eu, Caroline?

-Caroline?

-Da, Caroline. Vecina ta. Ce cauti aici singur? Cine te-a adus in halul asta?

-Am fost prins intr-o bataie. Nu pot merge acasa nu asa. Mama...

-Inteleg. Si ce vrei sa faci?

-Cred ca voi hoinari aici pana dimineata... cand pleaca ....

-Nu! Tu vei veni cu mine.

Se uita la mine si mai confuz iar eu ii zambeam dulce. L-am luat de mana si l-am tras dupa mine. Schiopata. I-am pus capul dupa umeri mei si l-am dus acasa. Acasa la mine, la Elena. Ea ma privea speriata. Insa n-a spus nimic. I-am curatat ranile iar acum doarme in camera de oaspeti. Stau in camera mea. E 4 dimineata iar eu inca nu dorm. Stau la birou. Limba lumineaza camera aproape goala. Stiloul care imi este asezat in mana atinge foaia alba.

" Dragul meu Nick,

Azi am facut ceva care probabil te-ar infuria la culme. Am adus un baiat in casa. Cine e el? El e noul nostru vecin Scot. Ti-am mai scris despre el...

Inca ma intreb de ce l-am adus. E doar un necunoascut, e doar un baiat oarecare. Si totusi eu l-am adus aici. Nici un barbat n-a mai trecut pragul usi de cand ai plecat tu. Nu vroiam ca nimeni sa-ti invadeza teritoriul, cum iti placea tie sa spui. Nimeni nu a fost destul de important ca sa poata intra aici. Crezi ca acesti pusti este? Ei bine nu! Si de ce l-am adus aici?

Am facut-o pentru ca... pentru ca imi amintea de tine. Mi-a amintit de momentul in care ne-am intalnit in noaptea aceea, eram doar noi doi. Era tot in jurul orei 2. Eu ma grabeam am fost la non-stop sa-i cumpar mamei apa pentru medicamente. Nu-mi placea intunericul, singuratatea. Si mai ales nu-mi placea pericolul. Eram speriata de toate astea. Si am dat peste tine. Erai tot plin de sange si murdar. Te-ai uitat la mine. Mi-ai zambit si inca tin minte cuvintele tale: "Buna iubito". Apoi ai cazut in bratele mele. Am cazut amandoi pe strada rece, goala. Am inceput sa tip la tine sa te trezesti. Apoi te-am sarutat. Ai deschis ochii si mi-ai zambit inca o data. Mai ti minte? Eu am inceput sa plang. Iar ultimele tale cuvinte inainte sa adorm au fost: " Iarta-ma dragostea mea"

Ai adormit din nou. Te-am adus acasa. Te-am ascuns de mama. Si am avut grija de tine. Imi era atat de frica sa nu patesti ceva. M-am culcat langa tine. M-ai strans cu puterea ta in brate. A fost atat de bine. Dimineata m-am trezit fara tine. Tot timpul faceai asta.

Da eu tin minte asta. Si tu o faci. Stiu ca o faci. Si stiu ca ma intelegi sau cel putin incerci. Te iubesc si mi-e dor de tine iubitule! "

Am indoit foaia si am lasat-o pe masa. M-am asezat in patul in care am dormit atat de mult alaturi de tine. Da ... chair mi-e dor de tine, de bataile tale, de crizele tale. Mi-e dor sa ma grija de tine... Te iubesc rebelul meu. Imi vreau rebelul inapoi!

 _____________________

Sper ca ma iertati pentru absenta de ieri :) l-am facut mai lung sa ma revansez :) Sper ca va place  va iubesc :)

Ganduri pentru tine, iubiteحيث تعيش القصص. اكتشف الآن