KİTAPTAN ALINTI

1K 54 10
                                    

Merhaba! 

Yakın zamanda size Cennetim ile ilgili güzel bir haberim olabilir. Kütüphanenizden çıkarmayın o yüzden. ♥

Kitabımızı da kitapyurdunda ve tüm kitapçılarda bulabilirsiniz ayrıca. Kitapyurdunda şu an %30 indirimde. 

Bir de unutmadan, Liya adlı hikayemi okumanızı istiyorum. Sık sık bölüm geliyor ona hatta yetişirse birazdan bir bölüm daha ekleyeceğim. Hepinizi bekliyorum.



ALINTI

Ama gitme sebebim de aslına bakılırsa onlardı. Karşılarına geçip Bora'nın beni aldattığını ve benim de Ural'a aşık olduğumu nasıl söyleyebilirdim ki? Düşüncesi bile tüylerimi ürpertirken bunu onlara söylemem imkânsızdı. Ural da bunu biliyor olmalıydı ki, bana direkt olarak gitmeyi teklif etmişti. Bu, son günlerde en çok ihtiyaç duyduğum şeydi.Birinin beni buradan götürmesine ihtiyacım vardı ve elbette ki o kişi, âşık olduğum adam olmalıydı.

Hızla giden araba benimle birlikte bir sürü düşünceyi de sürüklerken,kafamı cama yasladım. Bir süre öylece durduktan sonra başımı yasladığım camdan çekerek önüme düşen saçlarımı arkaya attım ve arabayı kullanmakta olan Ural'a çevirdim bakışlarımı. Ona baktığımı anlar anlamaz temkinli bir bakış attı bana. Daha sonra tekrar yola dönerek bacağımın üzerinde duran elimi tuttu ve avucumun içine bir öpücük bıraktı.

"Tatilden dönüşümüzü hatırlıyor musun?"

İçine girdiği durumu kurtarma çabası bir işe yaramazken yalnızca onu kırmamak için cevapladım.

"Hatırlıyorum..." dedikten sonra derin bir nefes aldım ve elimden geldiğince kibar olmaya çalışarak elimi geri çektim. "Baş başa bir yolculuk."

"Bak, bu da ikincisi oldu."

"Her şerde bir hayır var diyorsun yani."

"Elbette," dedi kafasını sallayarak. "Böyle olması gerekiyormuş ki oldu.Ne bir eksik, ne bir fazla. Her şey tam da kararında."

Kafamı salladım. "Ne kadar da kafiyeli konuştun."

"İçimden geliyor," dediğinde cevap vermek yerine tekrar cama döndüm.Konuşmak istemiyordum.

"Konuşmak istemiyorsun, bunu anlayabiliyorum ama böyle sustukça daha fazla düşüneceksin."

"Belki de düşünmem gerekiyordur."

"Hayır, gerekmiyor." Vitesi değiştirdikten hemen sonra konuşmayadevam etti. "Yeterince yıprandın, bundan sonra mutlu olacaksın."

İnanmak içimden gelmese de sustum. Daha fazla bir tepki vermeyecektim, en azından şimdilik. Kısa süreliğine de olsa sessiz kalmam gerektiğini biliyordum.

*

İstanbul Tüyap Kitap Fuarında 13 Kasım Pazar günü, 13:00 - 15:00 saatleri arasında Agapi Yayınları standında olacağım. Gelebilecek herkesi tanışmak için bekliyorum! ♥

CENNETİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin