Deel 23; PRENK

585 57 16
                                    

Pov Lizzy
"Hoezo gedrag?" Vraag ik verbaasd. "Je gedraagt je zo anders sinds we hier naartoe zijn verhuisd" zegt hij. "Misschien dat dat is omdat ik het eindelijk naar mijn zin heb in mijn leven?" "Dat kan" zegt hij. Ik merk dat ik begin te dagdromen. "Link maakt je gelukkig he?" Lacht pap. Ik knik. "Ik laat je wel weer even" zegt hij en hij drukt een kus op mijn hoofd. Als hij weg is pak ik mijn telefoon en app Link weer.

U: hey ben er weer
Tijgertje👫💝: Hai❤❤
U: pap heeft ontdekt dat je mn vriendje bent🙈
Tijgertje👫💝: Hoe dan?😂
U: hij pakte mn telefoon af omdat ik er naar zat te lachen😂
Tijgertje👫💝: omg dat doet hij ook gewoon😂
U: ja mwoan
U: heb je de dokter al gebeld?
Tijgertje👫💝: jah. Kan morgen om kwart over 11 terecht
U: in de ochtend!?
U: das zo vroeg mwoan
Tijgertje👫💝: dan zet je je wekker maar
U: mwoan je weet dat ik dat nog zal doen ook he..
Tijgertje👫💝: precies😂😏
U: pjedosmiley
Tijgertje👫💝: jwz😏😂
U: ik ga weer netflix kijken. Zie je morgen! Hou van jee❤
Tijgertje👫💝: is goed liefie. Tot morgen! Love you too❤

Zo sluit ik mijn telefoon af en ga weer netflix kijken. Ver de verloopt de dag gewoon als een dag. Je weet wel. Een dag.

-de volgende dag-

Ik zette mijn wekker om 10 uur. Ik had afgesproken om om half 11 bij Link te zijn. Ik word wakker van mijn ringtone en kijk nar de tijd op mijn mobiel. kwart voor 11!? Ik neem mijn telefoon op. "He waar blijf je nou" hoor ik Link lachend aan de lijn zeggen. "Ik ben door mijn wekker heen geslapen denk ik" zeg ik. "Mwoan. Schiet nou maar op! Je hebt nog een kwartier dan moeten we weg" lacht Link. Ik kleed me zo snel mogelijk aan en doe mijn lenzen in. Ik schrijf een briefje en leg die op de tafel voor pap en mam want die slapen nog.

Goedemorgen pap en mam!
Ik ben met Link naar de dokter.
Hij heeft waarschijnlijk zijn enkel gebroken
Tot vanmiddag
Xxx mij

Ik prop mij brood in mijn mond en doe snel mijn jas en schoenen aan. Ik pak mijn tas met mijn mobieltje en ren naar Link. Ik bel aan en Joost doet open. "Vroege vogel" lach ik. "Late vogel" lacht hij terug. Ik loop naar binnen. "Ben ik nog op tijd?" Vraag ik uitgeput. "Ja hoor" lacht Link. Ik kijk op de klok. "11 uur" lach ik. "Proud" lacht Link. We lopen naar buiten en ik pak de fiets. Link gaat achterop zitten en we fietsen samen naar de dokter. Als we eenmaal zijn aangekomen moeten we heel lang wachten. "De dokter loopt ook altijd uit" lacht Link. "Had ik net zo goed rustig aan kunnen doen" lach ik. Dan komt er een vrouw binnen. "De heer Michael?" Zegt ze vriendelijk. Link hinkelt naar haar toe en ik ondersteun hem een Beetje. We geven haar een hand en lopen achter haar aan naar har kamertje.

Pov Link
"Dus. Wat is er gebeurt?" Vraagt ze. "Ik ben vreselijk door mijn enkel gegaan" zeg ik. "Hmm. Vervelend. Mag ik even naar je enkel kijken?" Vraagt ze vriendelijk. Ze wijst naar zo'n dokters bank met zo'n stuk wit papier erover heen. Je weet wel. Zo'n standaard dokters bed ofzo. Ik ga erop zitten en leg mijn zere enkel erop. Ze voelt er een beetje aan en ik verga van de pijn. "Doet het pijn?" Vraagt ze. "Ja eigenlijk best wel" zeg ik kreunend. "Ik verwijs je even door naar het ziekenhuis. Daar kan je dinsdag terecht om half 2. Is dat oke?" Vraagt ze. "Ja dat is prima. Moet wel lukken met school. Denkt u dat het gebroken is?" "Ja. Volgens mij is het gebroken. Maar daar moeten ze in het ziekenhuis even naar kijken. Daar kunnen ze er meer over zeggen. Ik heb hier een paar krukken voor je waarmee je kunt lopen" zegt ze. Gebroken dus.. nee he!

"Bedankt" zeg ik en ik pak de krukken aan. Lizzy en ik geven haar een hand en gaan weer naar huis.

"En?" Vraagt Joost als we thuis zijn. "Waarschijnlijk gebroken" zucht ik. "Balen man. Wanneer moet je naar t ziekenhuis?" "Dinsdag om half 2" "zal ik jullie brengen? Jullie hebben namelijk toch geen rijbewijs" zegt Joost. "Ja graag! Thanks" zeg ik. "Slapen Harm Jer en Irisa nou nog steeds?" Zegt Lizzy. "Ja. Ze zijn uitslapers. Die gekke kunnen doorslapen tot 4 uur als je ze niet wakker maakt" zeg ik. "Tijd om ze wakker te maken dan?" Grijnst Lizzy. "Oeh. Wat ben je van plan?" Lacht Joost. "Laten we een baard van slagroom bij Jer maken" lacht ze. "En bij Harm een waterballon op zn koppie gooien" gaat ze verder. "En Irisa besparen we. Ze word wel wakker van Harm zijn geschreeuw." Lacht ze verder.

We pakken de slagroom en vullen een waterballon. en lopen naar boven. Ik maak een slagroombaard bij Jer, moet lachen en loop dan naar Harm. Joost staat daar al en gooit de ballon op Harm zn koppie. "WAT DE FUCK" roept hij hard. Irisa schrikt ook wakker. "Wat is er?" Ze kijkt naast zich en ziet dat Harm helemaal doorweekt is. Jer komt binnen lopen en dan schiet iedereen in de lach. Ook Harm en Irisa. "Wat is er?" Vraagt Jer verbaasd. "Je moet je scheren man" lacht Harm. Jeremy voelt aan zijn kin en voelt de laag slagroom die eraan hangt. "PRENK. GOEDMORGEN!" roept Joost. Dan steekt Jeremy zijn middelvinger op. "Fack jullie. Wiens idee was dit?" Lacht hij. Joost en ik wijzen naar Lizzy. Boos kijkt ze ons aan. "Jou krijg ik wel. Kom hier" zegt Jer terwijl hij naar Lizzy toe loopt. Ze loopt naar achteren en probeert Jer te ontwijken. Maar het lukt niet. Jeremy pakt een hoopje slagroom van zijn kin en smijt het op Lizzy haar hoofd. "JER MIJN HAAR" roept ze hard. Ik schiet in de lach. "Hou op ik kom niet meer bij!" Schater ik verder. "Dus je vind dit grappig?" Zegt Lizzy. Ze pakt de slagroombus en doet wat slagroom op haar hand. "Als je het maar la..." probeer ik te zeggen. Maar ze duwt haar hand met slagroom recht in mijn gezicht. Ik wrijf het uit mijn ogen. "Nu is het menis" lach ik en smijt slagroom in Joost zijn gezicht. "He ik heb niks gedaan!" Lacht Joost. "SLAGROOM GEVECHT" schreeuwt Irisa.

IK HEB MEER DAN 2K WHOOP WHOOP
SLAGROOM GEVECHT WHOOP WHOOP
LATER LATER MENSIES
❤❤❤

De Vloek || xLinktijger✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu