Deel 2; The hell gets started

1.3K 91 32
                                    

Song: addicted - simple plan

Pov Link
Ik voel me aan de ene kant zwaar kut, maar aan de andere kant voel ik me geweldig. ik kan Lizzy maar niet uit mijn hoofd zetten en dat na de eerste ontmoeting. Hoe is het mogelijk?. "Ik ga even naar de wc" zeg ik. "ik ga met je mee" zegt Joost.

We staan op en lopen naar de wc. er is niemand. we doen de deur achter ons dicht en Joost gaat er tegen aan staan. ik ga met mijn hoofd tegen de muur aan staan en bonk er een paar keer hard tegen aan. "je vindt haar leuk, niet?" Zegt Joost. "ja" zeg ik zacht. "Ik wil het haar niet aan doen." zeg ik. "je bent nog nooit verliefd geweest Link! en al helemaal niet na al dat gebeuren! wie weet of het wel klopt!" zegt Joost. "dat klopt. maar bij mij gebeurt het wel elke maand, met volle maan. ik word er gek van! ik kan niet eens een normaal leven lijden!" Zeg ik, misschien iets te hard. "ik weet het Link. val gewoon niet te veel op. dat is alles." "val niet te veel op? Joost! ik vind haar leuk en ze komt zo mee met ons naar huis! je weet nooit wat ik kan doen! Het Is bijna volle maan, weet je nog?" zeg ik. "Ja Link ik weet het. en het is ook niet leuk. ik weet dat je haar dat niet aan wilt doen. maar wie zegt dat het ook echt gebeurt?" zegt hij.

"ik" zeg ik tenslotte. "sinds dat gedoe heb ik het elke maand. wat die mannen toen ook zeiden. ik geloof best dat het kan kloppen" "ja oke. ik snap je. maar doe dan alstjeblieft voorzichtig" zegt Joost.

Ik sla met mijn vuist op de muur. "Ik kan er gewoon niet meer tegen Joost" zucht ik. "Die kut vloek, ik kan niet eens meer een normaal leven leiden. Ik moet altijd alles maar voor iedereen verbergen en niemand weet wie ik echt ben" "Link, ik weet dat je overstuur en in de war bent, maar kalm. doe rustig aan." zegt hij.

Ik word woedend. mijn ogen worden groot en trap tegen de muur aan. "Kalm? Hoezo kalm?! Het is bijna volle maan en ze komt naar ons toe! Ik heb mezelf niet onder controle!" schreeuw ik boos. "Link rustig." Zegt Joost om me te proberen te kalmeren, maar het lukt niet. "Nee niks rustig! Je weet wat ik allemaal kan doen als ik midden in dit gebeuren zit? Ik kan meself niet beheersen Joost!" Zeg ik nog bozer terwijl ik op Joost afloop. "ja Link dat weet ik. daarom moet je nu rustig blijven voordat je mij nog wat aandoet!" zegt Joost terwijl hij zijn armen beschermend voor zich houdt. ik word rustiger.

"Sorry Joost" zeg ik. "het geeft niet. je bent en blijft mijn beste vriend" zegt Joost. ik geef hem een knuffel. "Bedankt Joost." "Geen probleem Link"

- na school-

Pov Lizzy
Ik pak mijn fiets en fiets met de jongens naar hun huis. eerst gooi ik mijn tas thuis neer en zet mijn fiets voor de deur. dan loop ik met de jongens mee naar binnen. "wil je wat drinken?" vraagt Link. "Ja lekker. hebben jullie cola?" Vraag ik. "jaa dat hebben we zeker!" zegt hij lachend. hij schenkt een glas in en geeft het aan mij.

Ik zet mijn glas op de salon tafel en ga op de bank zitten. Link komt naast me zitten en kijkt me lachend aan. aan de andere kant naast me komt Joost zitten. hij kijkt Link aan. naast Link gaat Harm zitten. "Filmpje kijken?" vraagt Jeremy. "jaa! doe de mazerunner!" roept Joost enthousiast. "ik vind het best" lach ik. Jeremy doet de film erin en drukt op play. "he! en waar moet ik nou zitten?" zegt Jeremy. de bank ik dus maar voor 4 personen. "Ja. pech Jer" zegt Harm. "ah nee joh! ik pas er nog wel tussen!" zegt Jeremy. hij wurmt zich naast Joost en ik word helemaal plat gedrukt tussen Link en Joost. ik kijk naar rechts, waar Joost zit. en dan naar Links waar Link zit. Ik schiet in de lach en ik kan me amper bewegen doordat Jer er tussen is gekomen.

Waarschijnlijk zag Joost dat als hij op zou staan, ik op Link zijn schoot zou vallen. want hij kijkt naar mij en Link en staat dan op. "Ik moet even naar de wc" lacht hij en hij drukt de film op pauze en loopt weg. ik ben ook inderdaad omgevallen en lig nu op Link zijn schoot. ik blijf liggen. ik kijk omhoog en zie Link naar me kijken. "hehe awkward" lach ik. Ik kom weer omhoog en we schieten beide in de lach.

Joost komt terug en kijkt naar Link. dan kijkt Link naar mij. hij lijkt zich iets te bedenken. "wil je even mee komen?" vraagt hij. "uh oke" zeg ik, een beetje verward. we staan op en Link rent als een speer naar boven. hij sluit zichzelf op in de badkamer. Wat? Oke, dat is weird.

Ik loop een beetje langs kamers en dan loop ik de kamer in van Link. zijn naam staat op de deur. ik ga op bed zitten en wacht tot Link terugkomt uit de badkamer. het duurt zo lang! wat doet een man zo lang in de badkamer? ik ga liggen op bed en staar een beetje naar het plafond. dan gaat de deur open en schrik ik me helemaal rot. "je hebt mijn kamer dus al gevonden" zegt hij ineens heel serieus. Hij lijkt te veranderd zijn. Maar kan iemand zo veranderen in 10 minuten? "Ja dat heb ik" zeg ik.

"nieuwe muts?" Vraag ik terwijl ik naar zijn hoofd wijs waar een knalgele muts met oortjes op zit. "nee. deze muts heb ik al een tijdje" zegt hij. Ik knik en ga recht overeind zitten. Link komt naast me zitten.

"Wat deed je zo lang in de badkamer?" vraag ik. Maar een klein lachje kan ik niet onderdrukken. "ik zag er niet bepaald goed uit" lacht hij. "Waarvoor moet je er goed uit zien dan?" vraag ik. ik zie een twijfelachtige blik in zijn ogen. hij zucht. "hiervoor" zegt hij. ik kijk hem niet begrijpend aan. dan voel ik ineens twee hele zachte lippen op die van mij. Wacht wat?

Ik sluit mijn ogen. allemaal adrenaline gaat er door mijn lichaam heen. het voelt vreemd. maar tegelijkertijd ook goed. Mijn gevoel klopte, ik ben na een eerste ontmoeting verliefd.

ik vond dit deel echt geweldig om te schrijven! hopelijk vonden jullie dit deel ook leuk :) misschien een sterretje?

laterlater 💕

De Vloek || xLinktijger✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu