29.BÖLÜM

734 388 0
                                    


Herkese iyi okumalar arkadaşlar. İnşallah yeni yazmış olduğumuz bölümü beğenir ve seversiniz. Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar. Şimdiden okuyup oy veren herkese teşekkürler.Sizi çok seviyoruz.❤




"Sen ne yaptığını sanıyorsun Serhat ne bu şimdi. Sen beni deli hastanesine mi kapattıracaksın çocuk." der. Sanki o an gözlerinden ateş çıkacak kadar sinirli bakıyordu.

Serhat annesinin gözlerine baktıkça hem korkuyordu hemde o silik olan ailesinin yüzlerini aklına kazımaya çalışıyordu. Serhat gözlerini annesinde çeker ve bir anda babasının gözlerine gözlerini odaklar.

O an babasının şaşkınlıkla dolu olan gözleri bir anda yaşlar ile dolu olur.

Serhat bir anda babasını öyle görünce ne yapacağını bilemez ve bir anda gözünden iki damla yaş yanaklarından beri süzülmeye başlar.

Gerçekten o anda kız gibi ağlayabilirdi. Ailesini uzun zamandan sonra böyle görmek Serhat'ı ister istemez şoka sokar. Ne yapması gerektiğini o an bilemez.

Sonra bir anda annesi hıçkırıklar içinde ağlamaya başlar. Ağlarken ayağa kalkar ve ayakta ailesine özlemiş gözlerle bakan Serhat'a doğru yürür ve sımsıkı sarılır "Oğlum!"diyerek.

Serhat'ın annesi Serhat'a sarılırken çok sıkı sarılır ve bir yandan da Serhat'ın kokusunu içine çekmek içinderin derin nefes almaya başlar.

O anda Serhat hayatında ilk kez bu kadar kendini huzurlu hissetmeye başlar.

Serhat annesi ona sarılırken iki gözünü de yumar ve o huzurlu anın asla bitmemesini ister. Tabi bu isteği çok fazla sürmez. Neden diyeceksiniz tam o huzur dolu anda bir anda Serhat'ın kızgın ve öfkeli ses tonuyla konuşmaya başlayan abisi Arda o huzurlu anın sonlanmasına neden olur.

"Sen nasıl evlatsın be nasıl bir kardeşsin hiç mi demedim benim bir ailem var bunlar bu oyun yüzünden hayattan bıkarlar çok kötü zamanlar geçirirler hiç mi demedin be hiç mi demedin!" Der ve bu sözler aslında sinirden değil daha çok ona olan özlemi ve onu kaybettikten sonra annesine gelen zararı o kadar üzüntüyü görmesidir.

Serhat abisi böyle dedikten sonra annesiyle o an sarılmayı bırakır ve o andan itibaren gözlerini ağabeyi Arda'ya odaklar. Serhat tam gözlerini abisinin gözlerine odaklarken tam o sırada Arda'nın gözünden bir anda yanaklarından beri iki çift yaş süzülür. Serhat abisini gözlerinden düşen yaşları görünce daha çok dayanamaz ve abisine sarılmak için hamle yapar ve ilk kez ailesindeki herkesle bu kadar candan bir şekilde sarılır.

Bildiğiniz gibi Serhat Esmer Belam kurgusunda ailesiz bir şekilde büyütülmüş ve hep sonra kendini babasını işlerine vermiş ama bir yandan da gerçek dünyadaki Serhat'ın davranışlarından kopmamış bir insandı. Bu dünyada ise gerçek Serhat'ın ailesiyle aile sevgisini aile sıcaklığının ne olduğunu öğrenir.

Serhat abisine sımsıkı sarılır ve abisi ilk kez erkek haliyle bir anda hıçkırıklar içinde ağlar ve hıçkırıklar içinde şöyle der;

"Bunu bir daha asla yapma. Serhat sensiz kaldığımı bir daha asla sensiz kaldım korkusunu bana yaşatma!"Der ve o anda Serhat'ta Nisa'da Arda'nın bir anda bu kadar duygusal olduğuna inanamaz şok olurlar.

Serhat ise Arda'nın bu dediklerinden sonra hiç düşünmeden şöyle cevap verir;

"Ağabey bu can bu bedenden çıkmadığı sürece hem yanında sana kardeşlik görevimi yapacağım. Sen benim annemden ve babamdan sonra en değerlimsin." der ve bunu duyan herkes o anda herkes şok olur.

ESMER BELAMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin