16.BÖLÜM

2.1K 855 12
                                    


Herkese iyi okumalar.Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz.



Serhat bir anda Nisa'yı iter ve kalbinden vurulan kişi Serhat olur. Şeyma Nisa'yı vurmak isterken kendi yıllardır aşık olduğu çocuğu vurur ve onun yere kanlar içinde düşmesine neden olur.

O anda Şeyma "ben ne yaptım" Deyip silahı atıp yerde kanlar içinde yatan Serhat'ın yanına koşacakken bir anda polis sirenleri duyulur ve Giray hemen kaçmaları gerektiğini söyler Şeyma'ya Şeyma'da korkudan Giray'ın dediği gibi hemen kaçmayı seçer.

Serhat kanlar içinde yerde yatmaya devam eder kuzeni Emir,Nisa ve Dilara onun başında durup onun kanamasının durdurmaya çalışırken Nisa durmayan göz yaşlarıyla Dilara'ya bağırır.

"Neyi bekliyorsun lan neyi arasana ambulansı."Sonra Emir'e dönüp söyle der Nisa;

"Emir herkese haber ve çetedeki herkese Serhat'ın vurulduğunu ve Giray'ın ve Şeyma'nın yakalanması gerektiğini hepsini söyle ve bana hemen bir bez bulun kanamasını durdurmamız lazım" diye panik yaparken Serhat bir anda o kanlı elleriyle Nisa'nın elini tutar ve son nefesinde şu cümleleri söyler.

"Nisa kimseye öyle güzel gülme sakın evleneceğin kişiye bana sarıldığın gibi sarılma. Nisa sakın beni unutma. Affet beni Nisa yalvarırım affet seni seviyorum."Der ve Serhat o an gözlerini sonsuza dek tamamen kapatır. Nisa Serhat gözlerini kapatır kapatmaz ve elini sımsıkı tutan bir anda boşa düştüğünü görünce Nisa çığlıklar ata ata ağlamaya başlar.

Çığlık attığını duyan Emir ve Dilara hemen ellerindeki işleri bırakıp Nisa ve Serhat'ın yanına gelirler ve geldikleri an şok olurlar. Serhat'ın yerde cansız bedenini görünce ikisi de çok büyük tepkiler verir tabi Emir o an deliye döner ve ilk kez birilerinin karşısında ağlamaya başlar.

Emir en yakın dostunu kaybetmişti bir anda şimdi asıl bunun bir hesabı sorulmalıydı. O an yerde Serhat'ın kanlı cansız bedenine kadar 3 kişide ama Emir ve Nisa bir anda birbirlerine bakarlar ve şu sözü verirler birbirlerine.

"Serhat'ın intikamı alınacak."

●●●●●

5 AY SONRA ...

Nisa'nın Ağzından

Serhat'ın öldüğü tam 5 ay oldu. Onu tanımama ve kendini affettirmesine hayat bile izin vermedi. Aldı onu benden. Belki dediği gibi artık o hırs dolu Serhat gitmişti. Off kafayı yemek üzereyim. Her yerde onu görür hale geldim rüyamda o yaşantımda o Dilara için çok bir değişiklik olmamıştı hayatında bu 5 ayda ama ben ve Emir'in hayatına bir anda çok değişiklik olmuştu.

Serhat o merminin önüne atlayıp beni kurtarıp öldükten sonra sanki ikimizinde hayatında kocaman bir delik oluşu vermişti. Neydi şimdi bu bunu neden yapmıştı? Hayır neden şimdi ben onsuz kaldım oda bensiz?

Evet şimdi bir anda gerçekten ayrı dünyanın yaşayanları olduk. Yok artık yok. Serhat yok artık kimse yok. Bir tek Serhat'ın karikatürleri ve ben varım. Artık kafayı yiyeceğim ne yapsam Serhat hep aklımda. Çıkmıyor işte çıkmıyor Serhat aklımdan çıkmıyor. Ne şimdi bu ben o öldükten sonra mı aşık oldum? Hayır ama bu olamaz çocuk o kadar yaşarken onla zaman geçirme imkanım varken olmadı da çocuğu kaybettikten sonra mı bir anda aşık olmuştum?

Şimdi diyeceksiniz ne saçmalıyorsun sen Nisa. Ben saçmalamıyorum sadece şu çok önemli bir gerçek. İnsanlar karşısındaki insanın değerini ya onu kaybedince ya iş işten geçince ya da ölünce anlarmış değerini aynı şey bana da oldu galiba.

O gün Serhat önüme atlamasaydı beni korumak için belki o kara toprakta o değil ben olacaktım ama şimdi onu kaybettim ve pişman olan benim. Ama pişman olmak hiç bir şeyi eski haline getirmiyordu. Ne yazık ki artık bir anda çizdiğim karikatürler ve ben yine eskisi gibi baş başa kalmıştım.

ESMER BELAMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin