2.15

119 10 6
                                    

Skylar en ik waren op mijn kamer. Ik liep stampvoetend door de kamer. "Ik vermoord hem!" Riep ik. Vester is daar nog achtergebleven bij die chimaera en ik en Skylar waren snel naar huis gegaan. "Tori rustig. Alhoewel ik hem ook dood wil hebben maargoed." Zei Skylar. "Hoe kan hij! Door hem ben ik Max kwijt... en nu zijn we weer helemaal terug bij af want we weten nog steeds niet wie de chimaera is." Skylar keek naar de grond. Daarna keek ze naar mij. "Nou dan gaan we weer terug naar het begin.. maar we moeten ons zo normaal gedragen tegen Vester omdat we nu weten dat hij in de buurt van de chimaera kan komen." Ik knikte en werd al iets rustiger. "Waar begonnen we?" Vroeg Skylar. "Bij de winkel van Lesly." Skylar stond op en zei. "Nou waar wachten we op, kom we gaan naar de stad!" Ik keek haar aan. En lachte Skylar is altijd positief maar kan soms best fel zijn. "Moeten we het Onix en Chloe niet vertellen?" Vroeg ik. Skylar knikte. "Ja maar dat doen we later wel Oke?" Ik knikte en we liepen naar beneden. "Wij gaan even naar de stad!" Zei Skylar en liep al naar de deur. "oké tot straks!" Hoorde ik Chloe roepen. Hmm normaal wil Chloe altijd mee naar de stad. Ik liep naar de woonkamer. "Wil je niet mee?" Vroeg ik. Ze schudde haar hoofd. "Nee, ik zit net lekker in de film die ik had opgezet." Ik keek naar de tv. En maakte een oh met mijn mond. Onix zat een boek te lezen. "Oké tot straks dan.." zei ik. Ik draaide me om en liep naar Skylar. "Is er iets?" Vroeg ze. Ik schudde mijn hoofd. "Nee kom we gaan." Zei ik en liep naar buiten. Volgensmij met alles wat ik doe kijkt iedereen raar naar me... ik verpest alles. De hele groep gaat uit elkaar door mij en die stomme chimaera en.... Vester! Ik keek een klein beetje neergeslagen maar herstelde me alweer snel.

We kwamen aan bij de winkel. Nog steeds stonden er van die politie linten voor. Ik schoof ze weg en liep de winkel in. "Oke waar beginnen we?" Vroeg ik. Skylar keek om zich heen. "Waar heb je die andere steen gevonden en dat papiertje?" Ik keek naar de deur. "Achteren" zei ik. En liep door de deur. "Hier in zijn kantoor." Ik liep naar binnen. "Er is iets veranderd..." zei ik toen ik de kamer in kwam. "Hoe weet je dat nou?" Vroeg Skylar. "Ik voel het gewoon." Zei ik. En keek om me heen. Ik liep naar het schilderij. Ik keek ernaar. Ik ging er met mijn hand overheen. "Tori? Wat doe je?" Vroeg Skylar. "Ik probeer er achter te komen wat er precies anders is." Skylar keek me raar aan. "Door met je hand over wen oud schilderij te gaan?" Ik keek haar aan. "Kom we zoeken verder." Ik liep naar het bureau en opende de la en liet de stelling achter het schilderij weer tevoorschijn komen. "Wow" zei Skylar en liep naar de stelling. Ik keek of ik nog meer papieren kon vinden. In de la. Niks. Ik liep naar de boekenplank. Ik pakte een random boek. En balderde even in. "Hmm... al iets gevonden?" Vroeg ik aan Skylar. Ze schudde haar hoofd. Ik gooide het boek naar achteren en pakte het volgende boek. Uiteindelijk lagen er heel wat boeken op een hoopje. Ik ging tegen de kast aan zitten. "Niks! Gewoon helemaal niks!" Ik stootte met mijn elleboog iets te hard tegen de kast aan. Er viel een boek uit. Ik keek omhoog. "Waar kwam die vandaan?" Misschien lag deze bovenop de kast.. ik pakte het boekje op. "Geslaagde experimenten." Las ik hardop voor. Ik legde het op het bureau en begon het te lezen. "Skylar! Dit is een lijst met alle geslaagde experimenten dus welke van chimaera naar 1 van de 2 kanten is gegaan!" Skylar keek me aan. "oké en wat hebben we daar aan?" Vroeg ze. "Nou als we de mensen vragen of ze Vester en hun broer kennen misschien komen we er dan zo achter wie het is." Skylar keek eerst blij en toen bedacht ze zich iets. "Wat?" Vroeg ik. "Nou wat hebben we er eigenlijk aan als we weten wie de chimaera is?" Ik dacht even na. "Nou kijk als we weten wie het is kunnen we diegene misschien overhalen om normaal te worden dus door 1 van de twee te worden. Als we de naam weten en het verleden, kunnen we dat misschien tegen hem gebruiken." Skylar keek me aan. "Wow dat is eerlijk gezegd best slim!" En ze knikte instemmend.
•••••
Hee guys! Sorry dat het zo lang duurde. Ik wilde iedere keer weer verder schrijven en toen kwam er weer wat tussen.... zo irritant! Nou ja hier is ie dan eindelijk:) veel lees plezier;)
Xme

Vampire Secrets 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu