11

230 16 6
                                    

"Kom, concentreer je. Bedenk jezelf dat je al ijs hebt" zei Rox. ik keek haar raar aan. "Doe nou maar.." Zei ze. "Oke" ik probeerde het opnieuw en opnieuw met het water maar het wilde niet. Max was op een boomstronk gaan zitten maar viel er half af van het lachen. "Max kap is!" Zei ik. "Haha maar het is haha gewoon zo leuk haha om jou te zien haha falen" zei hij. "Jij was anders ook niet meteen pro hoor Max" zei Rox. "Nee haha maar het ging wel beter dan dit." Zei hij. Nu was ik het zat. "NOU BEN IK HET ZAT!" Schreeuwde ik en ik stuurde het water baar Max toen het water om zijn benen vast zat maakte ik er ijs van. "Hee het is je gelukt!" Zei Rox. Ik keek even ongeloof naar max ik had hem tot aan zijn schouders bevroren. "Haha hoezo ik kan het niet Max?!" Zei ik "Heel grappig Tori nou ontdooi me maar weer!" Ik begon heel hard te lachen. "Wat?kan het heethoofdje niet met zijn krachten het ijs ontdooien?" En Rox begon nu ook heel hard te lachen. Max vond het duidelijk wat minder leuk. Ik ontdooide hem. En hij kwam naast me staan. "Ik weet hier wel een goede training voor" ik keek hem raar aan. "Ik gooi vuurballen op je en jij bevriest ze" zei hij. "Ben je gek?!" Zei Roxanne. "Rustig maar Rox ik kan dit wel aan. Het heethoofdje moet even afkoelen." Zei ik. Roxanne knikte en zette een stap achteruit. Sam en Draco waren ook klaar met het sparren en kwam naar ons toe. "Wat gaan die twee doen?" Vroeg Sam. "Max gaat tori helpen om haar krachten verder te ontwikkelen." Zei Roxanne. De jongens knikten en keken iets verbaast.
"Klaar?" Vroeg hij. "Altijd!" Zei ik. We gingen iets uit mekaar staan en keken mekaar recht in de ogen aan. Ik kreeg een brede grijns op mijn gezicht.

Hij had in beide handen een vuurbal gemaakt, en vuurde ze rechtstreeks op me af. Ik stuurde het water en sommige veranderde ik in ijs en andere doofde ik met water het was een groot vuur en water festijn. Mijn broer en Sam waren behoorlijk onder de indruk van mij. Toen we allebei moe begonnen te worden stopten we maar. "Kijk en dit is pas een echte training!" Zei Max. Ik rolde met mijn ogen. "Bedankt!" Hij knipoogde naar me en we liepen naar de rest toe. "Wow Tori je bent mega erg vooruit gegaan." Zei Draco. Ik knikte blij. En keek even naar Max. Zonder hem had ik en nooit mijn kracht zo snel ontdekt en nooit zo snel het onder controle kunnen krijgen. "En ik heb het allemaal te danken aan Max!"  Hij begon een klein beetje te blozen toen ik dat zei. Ik lachte naar hem. En iedereen keek ons een beetje raar aan. Maar weetje het maakte me ook niks uit.

Het was avond en ik heb nu weer training van Bella. Deze week bestaat alleen maar uit trainen voor mij. Maargoed het is wel nodig. Want je weet maar nooit. Bij de training liet ik mijn krachten zien die ik verder had ontwikkeld en daarna gingen we gewoon sparren. Aan het einde van de training ging Bella al snel weer weg en ik ging ik naar binnen douchen en omkleden.
Toen ik klaar was, was ik alleen thuis Draco is even bij Sam langs. Ik besloot om naar buiten te gaan naar mijn plekje om mijn krachten nog even te oefenen.

Ik was aangekomen bij mijn plekje en begon met het sturen van het water in allerlei vormen. Een ster een vierkant een bol een driehoek een konijn enz. Daarna ging ik de vormen bevriezen en maakte zo een hele berg met allemaal ijssculptuurtjes. Uiteindelijk had ik een hele berg gemaakt dat tot mijn knie kwam. Ik ging langs het water zitten. En maakte nog meer figuren. Ik dacht aan Chloe, ik moet haar uiteindelijk vertellen dat ik helemaal geen contact meer met haar mag hebben omdat ik volledig naar de vampierwereld ga verhuizen en dan mag ik niet meer naar de mensen. "He!" Hoorde ik in een keer achter me. Met een ruk stond ik op en draaide me om in gevechtshouding. "Max! Laat me niet zo schrikken!" Zei ik en ik ging weer zitten. "Wat ben je aan het doen?" Vroeg hij en ging naast me zitten. "Ik ben mijn kracht aan het oefenen." Zei ik met een zucht. "He als er iets is kun je het me altijd vertellen.." Zei hij. "Dankje maar er is niks." Loog ik.
•••••
Hee weer een nieuw hoofdstukje. Ehm er was iets vreemds gebeurt dit hoofdstuk had ik eigg gisteren al online willen gooien maar er ging iets fout met onze WiFi dus sorry daarvoor. Zie je snel weer.
Xme

Vampire Secrets 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu