2

372 24 4
                                    

"Waarom wij een altijd een zonnebril op hebben?" Ze knikte. "Ehm daar is een simpele verklaring voor ehm dat is voor de ehm...." "Onze ogen, we kunnen allebei niet goed tegen licht. Dat is ook slecht voor onze ogen, het zit in onze familie." Antwoordde Draco. "Oh, kun je daarvan niet genezen?" "Nee er is geen medicijn voor.." Antwoordde ik. "Oké dan snap ik het..." "Hè is niet erg dat je het vroeg hoor" en ik gaf haar een klein porretje en glimlachte naar haar. Ze lachte terug. "Bedankt dat je me hoer uit hebt geholpen" fluisterde ik naar Draco. "Geen probleem maar pas wel op dat ze niet meer van dat soort vragen stelt want ik zal er niet altijd zijn om je uit de puree te halen." Ik knikte en liep samen met Chloe naar binnen.

"Hoe ging het biologie proefwerk bij jou?" Vroeg Chloe "Redelijk, bij jou?" "Makkie" antwoordde ze. "Jij vind alles makkie" lachte ik. "Dat klopt" antwoordde ze. "Ehm tori?" Ik keek haar aan. "Wat is er met je ogen?" Snel zocht ik naar een make-up spiegeltje. Ik had er een gevonden en keek naar mijn ogen ze waren helemaal oranje in plaats van bruin mijn normale oogkleur. "Ehm niks het komt door het ligt" en snel deed ik mijn zonnebril op die ik had afgedaan. "Ik ehm ga heel even naar de wc ik zie je in de pauze!" En ik rende zo snel als ik kon naar de wc. Ik keek of er iemand was, gelukkig niemand te zien, snel keek ik weer in de spiegel. Mijn ogen dit hebben ze nog nooit gedaan. Ik knipperde een paar keer maar het ging niet weg. De bel ging dat betekend dat het nu pauze is. Ik keek in mijn tas ik zocht naar mijn telefoon. Zo snel als ik kon belde ik Draco. "Draco mijn ogen ze blijven oranje wat moet ik doen." "Waar ben je?" "Meiden wc E-vleugel." "Ik kom eraan." "Wacht wil je Serieus een meiden-wc binnengaan?" "Das waar en mijn kracht kan ik ook niet gebruiken, stel dat iemand het ziet. Doe voorlopig maar even je zonnebril op." "Oké" en hij hing op. Ik deed mijn zonnebril op en liep de wc uit. De bel ging alweer "oh nee dat betekend dat de pauze alweer voorbij is." Snel liep ik maar mijn volgende klaslokaal.

"Ja mevrouw Hawk zonnebrillen zijn verboden in mijn klas!" "Maar meneer-" "geen gemaar afdoen alsjeblieft!" Voorzichtig deed ik mijn zonnebril af ik keek naar beneden zodat niemand mijn oogkleur zou zien. "Wilt u dan ook even deze kant op kijken mevrouw Hawk?!" Voorzichtig deed ik mijn hoofd omhoog met mijn ogen gesloten. "Mevrouw Hawk als u moeilijk gaat doen ga dan maar naar de directeur! Ja Meneer Stevens wilt u ook even stoppen met dat kinderachtige gedrag?" Yes hij was nu even afgeleid snel keek ik in mijn spiegeltje, mijn oogkleur veranderde langzaam weer naar bruin. Gelukkig net op tijd. "NOU MEVROUW HAWK WAT WORD HET?" snel keek ik rechtop naar hem. "Mooi, oké dan kunnen we nu met de les beginnen." Wat is er met me aan de hand? dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Aan het einde van de les rende ik zo snel mogelijk de school uit. Ik liep naar het oude roestbak waar mijn broer al op me zat te wachten. Hij haalde de zonnebril van mijn neus af die ik had opgedaan en keek onderzoekend naar mijn ogen. "Ik zie niks geks.." Zei hij. "Ze zijn gewoon bruin." "Ja nu wel weer maar net waren ze alles behalve bruin echt waar!" Snel deed ik de zonnebril weer op en stapte in de roestbak. "Ik zal de vampierdokter zo wel even bellen" zei Draco. Ik zuchtte.

"De dokter is er in een paar minuten" zei Draco. "Oké." 'Ding dong!' "Nu al dat is wel heel snel zelfs voor een vampier.." Ik deed de deur open en zag Chloe buiten staan. "Chloe? Wat doe jij hier?" "Je zei dat ik je zou zien in de pauze maar je was er niet dus dacht ik ik zoek je even op.." "Hoe weet je waar ik woon?" "Ik ben de nieuwe assistente in de bibliotheek en heb toegang tot iedereen.. Dus heb ik heel even gekeken.. Ben je boos?" "Nee maar het spijt me, nu komt het niet zo heel goed uit... Ik zie je morgen wel op school." Ik keek haar smekend aan. "Oké tori je doet de laatste tijd een beetje vreemd maar ik zal gaan. Tot morgen!" Zei ze een beetje neergeslagen.
•••••
Dit is het tweede deel enjoy!!
Xme

Vampire Secrets 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu