1

746 26 26
                                    

Hai, mijn naam is Victoria Hawk. Maar iedereen noemt me tori. Ik ben een vampier samen met mijn broer, Draco Hawk. We leven gewoon in de normale wereld en we hebben geen glinsterende huid alleen worden in de zon onze ogen anders. Daarom dragen we meestal een zonnebril als we buiten zijn. Ik heb 1 vriendin Chloe Lake ze weet niks ervan dat ik een vampier ben, en dat moet ook zo blijven want als ze erachter komt. Oh dat kan me de kop kosten bij het vampier bestuur. En dan bedoel ik letterlijk mijn kop kosten. Maar goed. Mijn broer en ik steunen mekaar altijd en we zorgen er samen voor dat niemand achter ons geheim komt. Dat is soms best lastig. Mijn ouders zijn bijna nooit thuis, dat komt omdat ze het veel moeilijker vinden dan mijn broer en ik om het geheim te houden. Ze zijn daarom bijna altijd in het vampierhuis, dat is een aantal kilometer hiervandaan. Mijn broer en ik wonen in een klein huisje dichtbij een bos. Het is bijna volkomen afgelegen zodat ik ook nog mijn vampierkrachten kan ontwikkelen zonder dat ik iedere keer moet opletten of er iemand is die kijkt. Mijn broer leert me alles. Hij is al veel ouder dan mij en heeft al zijn krachten onder controle. Met krachten bedoel ik dat we supersterk zijn en supersnel. En we hebben allebei nog een aparte gave. Mijn broer heeft de gave om zich volkomen onzichtbaar te maken en mijn gave moet ik nog ontdekken. Ik hoop dat het iets mega cools word. Ik ben al lang opzoek maar mijn broer zegt dat het vanzelf een keer komt.

Vandaag is gewoon een normale schooldag over een paar maanden moet ik eindexamen doen en dan moet ik voorgoed naar het vampierhuis verhuizen. Ik wil deze wereld nog helemaal niet achterlaten, het is hier zo veel leuker. Maar goed dat is de afspraak die ik 2 jaar geleden maakte met het vampier bestuur. Waarom zei ik dan ook geen 10 jaar of zo dan had ik hier nog veel langer kunnen blijven, maar aan de andere kant snap ik het wel. Ik ben eigenlijk dood en zie er dus altijd uit als iemand van 17. Ik ben niet altijd 17 geweest natuurlijk mijn ouders hebben mij en mijn broer een vampier moeten maken toen we samen op de scooter een ongeluk kregen. We lagen in kritieke toestand op het ziekenhuis en toen hebben mijn ouders besloten om ons vampier te maken. Ik was eerst kwaad maar ik bedacht me ik moet er maar mee leren leven want ik kan niet meer terug nooit meer.

"Tori schiet nou is op! We komen bijna te laat voor school" Oja dat is waar ook ik moet naar school. "Kom eraan" schreeuwde ik naar beneden. In een mum van tijd stond ik beneden. Ik gebruikte natuurlijk mijn vampiersnelheid. Ik stond bij de deur en wilde de deur al open doen toen mijn broer de deur dicht deed. Ik draaide me om. "Wat?" "Vergeet je niet iets?" Hij hield de zonnebril omhoog. Ik rolde met mijn ogen en pakte de zonnebril en zette hem op. Draco pakte ook zijn zonnebril en we liepen samen naar buiten. Buiten staat onze oude roestbak, daar gaan we elke dag mee naar school. Het is een auto maar ik noem het altijd een oude roestbak. Ik stapte in de auto en we reden naar school.

Altijd als we op school aankomen staat chloe op ons te wachten we zijn altijd met zijn drieën. Draco wil geen vrienden maken en ik heb aan chloe genoeg. "Hee!!" Schreeuwde chloe al naar me. "Hee!!" Zei ik terug en liep naar haar toe. "Goed geleerd voor het biologie proefwerk?" Ik keek haar met grote ogen aan. "Heb je niet geleerd?" Vroeg ze met open mond. "Tuurlijk wel hahahahaha ik wilde alleen je gezicht zien!" Ze rolde met haar ogen maar kon haar lach niet inhouden. "Pff meiden ook die om alles en niets lachen." Zei Draco geïrriteerd. Ik gaf hem een stomp op zijn borst en glimlachte naar hem. Hij rolde met zijn ogen en keek om zich heen. "Tori ik wil je iets vragen, al heel lang maar ik vond nooit de moed om het te vinden." "En nu wel?" Antwoordde ik. Ze knikte. "Ja" "oké kom maar op met die vraag!" "Waarom hebben jij en je broer buiten altijd een zonnebril op ook al is de zon er niet altijd?" Oh god wat moet ik nu zeggen?!
•••••
Eerste hoofdstuk! Hopelijk vinden jullie het wat. :)
Xme

Vampire Secrets 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu