17

203 14 1
                                    

Max belandde met zijn rug op de grond. Hij kreunde ietsje. "Sjezus je bent nog best gewelddadig voor een meisje!" Zei hij. Ik lachte. En rolde met mijn ogen op dat moment trok Max me aan mijn been naar beneden. Waardoor ik naast hem kwam te liggen. "Hahaha maar erg slim ben je niet." Zei hij. Ik stak mijn tong uit. Hij deed het terug. Ik gaf hem een kleine mep op zijn schouder. Hij lachte en stond met 1 beweging op. "Wow hoe doe je dat" hij lachte. "Je houd je benen iets in en gooit ze daarna naar voren." Ik deed wat hij zei maar het lukt nog niet echt. Hij kwam naast me liggen en deed het nog is voor. Ik probeerde het nog een paar keer en uiteindelijk lukte het me. "Dat is echt een goede move!" "Haha dankje" zei hij. "Kom we vechten door" zei ik. Ik zag dat hij iets met zijn vuurkrachten wilde doen. Maar het haalde niks uit en toen zuchtte hij. Op dat moment viel ik hem aan. Hij blokte een paar en een paar niet ik maakte met mijn been een draai laag bij de grond waardoor ik zijn benen raakte en hij weer op de grond viel. "Mag ik ook is winnen?!" Vroeg hij. "Dan moet je me verslaan" zei ik met een klein gemeen lachje. Hij fronste iets zijn wenkbrauwen en we begonnen opnieuw. We waren een hele tijd bezig en geen van ons viel. We waren zo druk bezig dat we Bella niet eens hoorden aankomen. "Zo, ik zie dat jullie al bezig zijn?!" Zei Bella. Max en ik knikten. "Ja je was best laat dus we begonnen alvast." Ze knikte. "Vind ik goed nu kan ik jullie beter observeren met hoe jullie het doen en of je nog wat anders moet doen." We knikten en wilden weer verder gaan. Toen Bella zei "wat leuk om te zien dat water en vuur met elkaar strijden. Hopelijk gaat leren jullie de rest wat ze moeten weten.." Max en ik keken mekaar aan. "Je wist dat wij het weten?" Vroeg ik. En bedacht me toen of dat wel een goede zin was. "Ja, Max hier is vuur en jij water met blauw vuur en jij word dus ook de leider maar dat wisten jullie natuurlijk al." Ik knikte. "Maar hoe?" Vroeg ik. "Ik hoorde van Julius dat jullie mij hadden gevolgd, knap werk trouwens ik had jullie geen eens gezien." Max gaf een klein glimlachje. "Ben je boos?" Vroeg ik. Bella schudde haar hoofd. "Nee ik ben wel blij dat jullie het weten. Dan kunnen jullie ook opletten op de andere die we nog zoeken en hoef ik niet meer te liegen." Max en ik gaven haar allebei een brede glimlach. "Nou kom op verder!" Zei ze. En Max en ik stonden al gelijk weer in gevechtshouding. We vochten echt mega lang tot we echt niet meer konden.

Max was naar huis gegaan en ik ging naar boven. Douchen en omkleden. Toen ik net uit de douche kwam werd ik gebeld. Ik nam op.
"Hee met Tori!"
"Hee Tori, Chloe hier ik moet je wat vertellen!!"
"Rustig, ademen, oké vertel maar!"
"Er is een nieuw meisje bij ons op school!"
"Wat nu nog de examens dan."
"Die krijgt ze van haar eigen oude school mee, haar naam is Skylar."
"Leuk toch?"
"Ja dat dacht ik ook maar er is iets raars met haar!"
"Wat valt bij jou onder raar?"
"Nou ze werd lastig gevallen door een paar jongens in de gang er was verder niemand en ineens uit het niets leek er een windvlaag te ontstaan en de 3 jongens vlogen naar het einde van de gang!"
"Wat hoe is dat mogelijk!"
"Ik heb geen idee! Maar er is iets heel raars met haar want daarna rende ze weg en keek heel verschrikt toen ze mij zag en ik heb haar de rest van de dag niet meer gezien."
"Raar."
Ik zat te denken. Wind opeens in een school?..... Wacht is de 4 elements heeft ook een wind! En die hebben we nog niet gevonden! Zou zij dat zijn? Ik moet dit uitzoeken.
"Hallo tori?" Hoorde ik ineen keer vanuit de telefoon.
"Oja sorry, ehm Chloe ik heb een rare vraag.. Kun je zien waar ze woont?"
"Ja maar waarom moet je dat weten dan?"
"Oh ik wilde ehm kennis met haar maken"
"Oke weetje Tori soms ben je echt raar maar oke dit is het adres. Klaverstraat 17"
"Dankje Chloe en he! Ik ben niet raar!"
"Haha tuurlijk Tori! Doei!"
"Doegg!"
En ze hing op. Mijn date is vanavond en van Roxanne heb ik morgen pas weer training dus ik kan nu naar die Skylar heen.
•••••
Hee lezertjes alweer en nieuw hoofdstukje er komen vandaag nog 3 of meer hoofdstukken online want ik moet opschieten :)
Xme

Vampire Secrets 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu