2.1

186 13 2
                                    

"Chloe, schiet op we moeten naar de diploma uitreiking!!" Riep ik naar boven. "Kom eraan Tori! Even wachten nog!" Schreeuwde ze. "Nu snap ik je Draco.." Zei ik en keek naar hem. Hij begon te glimlachen. Even later stond Chloe voor mijn neus. "Chloe? Weet je zeker dat je je vampiersnelheid goed onder controle hebt? Je bent nog niet heel lang een vampier he?.." Zei ik bezorgd. "Tori rustig maar..." En ze stond met vampiersnelheid bij de auto. Ik rolde met mijn ogen. "Heb je die banden nog ergens?" Vroeg ze. Ik zuchtte en liep maar binnen om de banden te pakken. "Jullie blijven allemaal hier?" Vroeg ik toen ik binnen was. "Ja rustig komt goed! De demoongeesten zijn weg, we zijn volkomen veilig nu." Zei Max en gaf me nog 1 afscheidskus. Ik glimlachte naar hem. Ik liep de deur uit met de banden. "Hier!" En ik gooide de banden naar Chloe. Ze deed ze om der enkels en deed haar broek eroverheen. Daarna stapte ze achterin de auto. Draco heeft een andere auto in plaats van de roestbak hebben we nu een soort van jeep achtig iets hier kunnen meer personen in dus dat is wel handiger.  

We kwamen aan op school. "Laatste keer dat we hier zijn he?" Zei ik een klein beetje teleurgesteld. "Ja" en ik voelde Chloe's hand op mijn schouder. "Komt wel goed" zei Draco. Draco deed een andere opleiding hij is 2 jaar ouder en heeft dus een opleiding van 6 jaar gehad en ik van 4. Daarom hebben we gelijk de diploma uitreiking. Ik liep de hal van de school door. Toen kwam ik bij mijn kluisje. Iedereen zet zijn initialen op de binnenkant van hun kluisje ter herinnering aan hoeveel mensen dat kluisje hebben gebruikt. Ik pakte een watervaste stift uit mijn tas die ik had meegenomen. Ik zette mijn initialen erop T.H. Ik zette de T erop in plaats van de V omdat iedereen me zo kende als Tori Hawk en niet als Victoria Hawk. Ik gaf de stift aan Chloe en liep met haar naar haar kluisje. Ze zette ook haar initialen op het kluisje. C.L Chloe Lake. Ik zuchtte diep en liep toen maar Draco. Hij zette ook zijn initialen op het kluisje. D.H Draco Hawk. We liepen naar de grote aula waar allemaal stoelen stonden en een podium. Om ste beurten beurten haalden we ons diploma op. Eerst Chloe toen ik en toen Draco. Het ging op volgorde van naam en opleiding. Toen we allemaal ons diploma hadden. Wilde Draco gelijk naar huis gaan. Chloe en ik bleven nog even om de laatste plekjes te bezoeken van onze school.

Als eerst gingen we naar onze pauze plek. We haalden een chocolade reep en aten hem op onze plek op. "Toch wel raar om hier niet meer te komen." Zei Chloe. "Ja.. Wat is er veel gebeurd de laatste paar weken he? Ook met school en alles." Chloe knikte. We liepen door naar de bieb. "Hier kwamen we vaak om te leren." Zei ik. Ik hoorde Chloe zuchtten. Daarna liepen we naar onze laatste plek heen. Het sportveld. We kwamen hier niet vaak maar het is een speciale plek van de school. Dus op een of andere manier vonden we dat we hierheen moesten. We glimlachten allebei en liepen daarna naar huis heen. Ik keek nog één keer om. "Ik ben benieuwd wat ons nu te wachten staat" zei ik. "Ik ook" we keken om ons heen en liepen het bos in. Toen we wisten dat niemand ons meer kom zien renden we met vampiersnelheid naar huis.

We kwamen in de tuin aan bij mijn huis iedereen was er. Ik glimlachte en liep naar binnen. "Wat gaan we vandaag nog meer doen?" Vroeg ik aan de rest. "Geen idee" antwoordde Skylar. Zullen we naar de vampierstad gaan?" Stelde ik voor. "Ja leuk!" Antwoordde Skylar en Chloe gelijk. Onix knikte. Hij zegt bijna nooit iets. "Max kom je ook" vroeg ik en liep naar hem toe. Hij zuchtte diep. "Ik heb een hekel aan de stad..." Zei hij. "Ah kom op dit word leuk!" Zei ik. Hij rolde met zijn ogen. "Goed dan..." En hij liep met ons mee. We renden met vampiersnelheid naar de stad.

Toen we aankwamen was er iets vreemds aan de hand. We liepen door de grote hal. Toen ik stopte bij het winkeltje waar ik mijn vampiersteen in een ketting heb laten maken. Er was iets mis ik voelde het. Ik liep naar binnen heen. De rest wachtte even buiten. "Hallo?" Zei ik door de winkel. Maar ik kreeg geen antwoord. Ik liep verder en stopte bij de balie. Ik keek om me heen. Wat vreemd dat hier niemand is dacht ik. Ik keek ietsje over de toonbank toen ik daar iets zag liggen. Het was de man! Hij lag er totaal versteend. Ik bekeek hem van top tot teen. Pas toen zag ik dat hij geen hoofd meer had! Mijn ogen werden groot. En ik gilde het uit. Meteen kwamen mijn vrienden binnen. Toen Max het lijk zag zei hij. "En daarom hou ik dus niet van de stad!" Nadat hij dat had gezegd viel Chloe flauw.
•••••
Hee lezertjes, dat was hoofdstuk 1 van deel 2 alweer en wat is het gelijk spannend!! ;) zie jullie snel weer!
Xme

Vampire Secrets 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu