2.13

111 14 2
                                    

"Wat?! Ik kan het niet geloven." Skylar knikte. "Het is echt zo." Ik schudde met mijn hoofd. "Maar hoe...." ik zuchtte en ik zag Skylar kijken. "Ik vertrouw je maar ik krijg Max er niet mee terug.... hij is al weg." En er kwamen weer tranen omhoog. "Tori het is nog niet te laat..." ik zuchtte. "Ik ben zo stom geweest maar ik wil voordat ik je volledig vertrouw het zeker weten." Zei ik vastberaden. "De volgende keer als hij weggaat volgen we hem. Jij en ik oké?" Skylar knikte. "En Chloe en Onix dan?" Vroeg ze. Ik dacht even na. "We vertellen het ze wel maar wij gaan alleen op pad oké?" Skylar knikte. "Kom we gaan weer naar huis." Zei Skylar. "Ga jij maar vast ik blijf nog heel even hier... ik wil nog even nadenken." Ze knikte en liep weg.

Ik liep het water in en maakte een platform van water en ging erop zitten. Vester de chimaera? Maar dat kan toch niet ik vond hem bij de bus... daarvoor was de chimaera daarlangs gegaan! En toen ik de chimaera had bevroren kwam Vester helemaal nat thuis... en ijs is water. En wat Max zei over wat hij voorlas uit het boek... ik heb het niet gecheckt maar het is wel vreemd en dat een vampier zo hoog kan springen wist hij ook al niet. Er klopt iets niet en Max en Skylar hadden het beiden over zijn ogen. Dat die zwart werden als hij de vampiersteen zag. Ik sloot mijn ogen en luisterde naar de geluiden om me heen. Opeens hoorde ik een suizend geluid ik bewoog mijn hand en deed iets. Daarna keek ik om en zag dat ik Onix had bevroren. Die een steentje naar mij toe gooide. Ik schrok en meteen ontdooide ik hem. "Onix! Wat doe je?" Hij lachte. "Ik wilde met je praten." Ik keek naar hem. En stapte van mijn waterplatform af. "Wat is er?" Vroeg ik. "Weet he nog dat je zei dat het al jaren geleden was dat mijn zusje overleed en ik eigenlijk verder moest?" Ik knikte. "Nou ik heb besloten om verder te gaan. Ik ben nu al super ver gekomen met andere familie en dat zijn jullie ik wilde je graag bedanken Tori" ik lachte. "Graag gedaan." En hij knuffelde me. "Tori?" Zei hij. Ik keek op "ja?" Antwoordde ik. "Ga je mee?" Ik knikte en liep met hem mee.

We waren bij mijn huis aangekomen en ik zag dat Skylar met Chloe aan het praten was. Ik kwam binnen en Skylar keek naar mij. "Ik heb het ze alvast verteld." En ze knipoogde naar mij. "Dankje" we gingen allemaal zitten en keken tv. Ik dacht na. Ik was helemaal niet bij de gedachten van het programma dat opstond. Ik was bij Max en de chimaera. "Jongens ik ga even douchen" zei ik. Ik kreeg amper reactie. Ik rolde met mijn ogen en liep naar boven.

Ik stond voor de spiegel. Ik keek naar mezelf. Het voelde alsof ik iets kwijt was... ik sloeg mijn ogen neer en kleedde me uit. Ik sprong onder de douche en liet de stralen over me heen gaan. Na het douchen keek ik weer in de spiegel. Ik zag een litteken in mijn zei. Ik wreed erover heen. Die snee! Heb ik van de chimaera! Ik kon er niet tegen en het heelde ook niet snel. Maar waar kan een vampier niet tegen... meteen kleedde ik me snel aan en rende naar beneden. Rechtstreeks naar de mini bieb. Ik zocht een paar vampier boeken op. "Vampier zwakheden." Stond op een boek. "Dit is het." Ik begon te lezen. "Bla bla bla knoflook bla bla bla wilde rozen bla bla bla ah! Volgensmij is dit het. "Wat weinig bekend is over de zwakheid van een vampier is dat ze niet tegen de nagels van een demoon kunnen er zit een bepaald stofje in waardoor het voor een vampier moeilijker word om te helen. Dit kun je er alleen uitbranden. Als de demoon zijn nagels ook nog met speciaal spul lakt is dit dodelijk voor de vampier het brouwsel is niet bekend alleen demonen weten het." oké maar alleen demonen weten het dus zal de chimaera het niet weten want die is half demoon... maar de nagels zijn wel ernstig. Wacht is. Ik kan gaan bewijzen of Vester de chimaera is! Hij moet me alleen snijden met zijn nagels! Als het dan langzaam heelt weten we het zeker!
•••••
Hee guys weer een nieuw hoofdstukje. :) je kunt nog steeds stemmen op de poll! Hihi
Xme

Vampire Secrets 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu