10. Fejezet: Jön az erősítés

957 35 14
                                    

Fung mester sóhajtva nézte a távolból ahogy egy szőke fiú rohanva cipelte a meggyötört Katica testét. Tudta, hogy jelen helyzetben ezen nem tud segíteni, azonban előrelátó volt. Ezek után már biztos volt abban, hogy ideje erősítést hívnia Halálfej egyre erősebb támadásai miatt. Apró bölcs mosollyal az arcán távozott Párizs sűrű utcáin.

*

Alya izgatottan nézte vissza a saját maga által felvett videót, amellyen Feketemacska és Feketeözvegy a hotel tetején harcoltak. Nem volt kérdés, rögtön posztolta is a Katicablogba, s felpörögve válaszolt a kommentekre. Ilyenkor éjfél tájt már réges-rég aludni szokott, ám most valamiért nem tudott egy szemhunyásnyit se pihenni. Felkapott egy kabátot, s kiment az utcára sétálgatni. Annyira el volt merülve az égbolt tanulmányozásába, hogy észre se vette a nekiütköző férfit.
-Jajj elnézést!-segítette fel Alya az elesett urat.-Bocsásson meg,nem figyeltem az orrom elé.
-Ugyan kishölgy semmi baj.-mosolygott a kínai férfi majd el is tünt a kanyargós utcák közt.

*

Chloe kissé fáradtan bolyongott Párizs utcáin. Eddig egy Xy koncerten tette-vette magát, most viszont, hogy sikeresen eltévedt nem tudta mihez kezdjen. Apját ilyenkor nem hívhatta föl, hisz ezért elveheti tőle a hitelkártyáját, barátnője Sabrina pedig már az igazak álmát aludta. Nem volt más választása, egyedül kellett hazaindulnia. Szerencséjére a kihalt utcán sikerült egy öreg bácsikába botlania, s tőle kért segítséget.
-Elnézés megmondaná merre találom a Buolgeios hotelt?
-Persze kedveském, nincs messze, odakísérlek.-ragadta meg a férfi Chloé kezét és gyors léptekkel vezetni kezdte.
A szőkeség még felkiáltott egy "héé"-t, de addigra már a hotelnál is voltak. A bácsi egy meghajlással el is köszönt, Chloe pedig feltipegett a lakosztályába. Táskájába turkált a telefonja után, keze ügyébe azonban egy fekete ékszerdoboz szerűség került. Furcsálva forgatta meg az apró kis tárgyat, végül kinyitotta a dobozzt. Egy arany-feketecsíkos bross díszelgett benne.
-Jujj de gagyi...bár passzol a felsőmhöz.-azzal a pólójára tűzte a kitűzőt. Legnagyobb meglepetésére egy túlméretezett méh szerű lény jelent meg elötte.
-Fújj egy bogár!-sikitott fel Chloe és egy magassarkú cipőt megragadva probálta meg leütni a kis lényt.
A méhecske azonban kiderülte, s hangos kiabálásba fogott:
-Kikérem magamnak, nem vagyok bogár te kis csitri. Én Reine vagyok, az új szuperhős kwamid.
-A mim?-nézett furán a szöszi.
-A kwamid.-ismételte türelmetlenül.-az én hatalmamat felhasználva képes vagy szuperhőssé válni.
-Úgy mint Katica?
-Igen pont úgy. A fegyvered egy fullánkos kalapács, a különleges képességed pedig a Virágpor, amelynek hatására bárki aki beszippantja a szolgálód lesz átmenetileg. Oh és ha át akarsz változni csak mondj annyit hogy "Fullánkot ki" és át is változol. Azt hiszem mindent lehadartam.-sóhajtott egyet Reine.
Chloe egy pár percig csak bambulta a méhecske kwamit majd vigyorogva éljenzett. Borzasztóan örült hogy a példaképének, Katicának a társa lehet.

 Borzasztóan örült hogy a példaképének, Katicának a társa lehet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*

Alya másnap reggel álmosan terült szét az ágyon. Hétvége lévén nem sietett sehová, így kényelmesen készülődött a reggeli kocogáshoz. Felvette tréning ruháját, majd kabátjába bújt. Mielött elindult volna még becsúsztatta telefonját a zsebébe, majd gyors könnyed reggelit evett. Végül egy fél órás kocogás után visszavonult a szobájába lustulni. Már épp nyúlt a zsebébe a telefonért, mikor egy fekete ékszerdoboz került a kezébe. Kíváncsian ki is nyitotta, s a tartalmát gondolkodva tartotta maga elé. Az apró rókafarkas medáll olyan ismerős volt neki.
-Nem hiszem el hiszen Volpinának is ilyen volt! Ez azt jelenti hogy én is szuperhős lettem?!-hüledezett a lány, majd egyből nyakába akasztotta a láncot. Ebben a pillanatban egy kis róka lény jelent meg elötte.
-De király!-nézte felpörögve a vörös jövevényt.
-Szia Alya, Foxy vagyok az új kwamid,én adom neked a szuperhős erődet a harcban.-mosolygott a kis róka.
-

De csúcs, és miket tudok? Én is illúziókat teremtek a furulyámmal?-érdeklődött Alya felpörögve.
-Hát nem egészen. A furulyáddal harcra kész rókaszellemeket tudsz előhívni, emellet botként is tudod használni. A különleges képességed pedig a Rókaszem amellyel minden tárgy amire csak ránézel az akaratoddal irányitani tudod. Ha úgy tetszik leditálni.-Mosolygott Foxy.-Ha pedig át szeretnél alakulni mond azt, hogy "Ravaszságra fel".
Alya bólogatva jegyzett meg mindent amit kis kwamija mondott. Már alig várta hogy valakit elkapjon az akuma és kipróbálja új erejét.

 Már alig várta hogy valakit elkapjon az akuma és kipróbálja új erejét

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Lehull az álarc (Félbehagyott)Where stories live. Discover now