5. fejezet: Kínharc

989 43 2
                                    

Adrien meglehetősen nehezen ébredt fel a sokk hatásából. Csak mereven bámulta ahogy Katica és Plagg, aki most Gyilkos macska egymás ellen vívtak hosszú,fárasztó küzdelmet. Elég kiegyenlített volt a harc, bár látszott a lányon hogy kezd fáradni, s fülbevalója is pittyeget már. Adrien egy kis gondolkodás után a szekrényéhez rohant,majd a vívótőrét megragadva rontott neki egykori kwamijának.
-Besegítek kicsit bogárkám.-vigyorgott kicsit katicára.-Menj feltöltődni addig én elbírok vele.
-De....vigyázz magadra.-bólintott katica,s kiugrott az ablakon.
Adrien kivételesen őrült annak hogy kollégája távozott. Úgy érezte ezt a harcot egyedül neki kell megvívnija,hogy bebizonyítsa magának, nem gyenge. Egyedül fogja megmenteni Plaggot kerül amibe kerül.
Precíz csapásokat mért Gyilkos macskára, aki csak a támadások felét tudta kivédeni. Rengetek ütés betalált, s Plagg hátrálva sziszegett miközben a fiú legyőzésén gondolkodott.
Adrien eközben azt figyelte valyon hol lehett benne az akuma, mikor észre vette,hogy a jobb kezében nem csak a jólismert botja hanem a gyűrűje is díszelgett. Hiába tudta miben bújt meg a kis pillangó, fogalma sem volt hogy szerezhetné meg. Csak osztotta az ütéseket, csapásokat Plaggra, aki ugyanezt tette kevesebb sikkerrel. De amikor betalált azt Adrien elég nehezen bírta. Sérülései még nem gyógyultak be teljesen,így minden kis ütés borzalmas kínokat okozott neki. Ennek ellenére nem tágított, csak küzdött a végtelenségig.
-Itt a vége szöszi.-emelte meg Gyilkos macska a bal kezét melyen jól láthatóan feketeség lett úrrá.
Adrien tudta,hogy barátja a macskajajt akarja felhasználni, így ilyedten hátrált minden csapástól ami a kezéből jött. Teste már remegett a fáradtságtól,de ennek ellenére továbbra is küzdött. Hirtelen pánikból az asztalon lévő dolgokat kezdte hozzávágni aki gond nélkül kikerülte a felé repülő tárgyakat. Adrjen keze ügyébe már egy tálca került, s majdnem azt is elhajította mikor kieszelt egy tervet. A tálcát pajzsként használva rontott neki Plagg-nak. A macska meglapetten hátrált de már késő volt. Adrien a tálcát a fiú bal kezéhez vezette ami ìgy egyből el is pusztult, eközben másik kezéről egy szempillantás alatt letépte a gyűrűjét.
Szerencsére pont ekkor toppant be Katica is, aki  meglepetten nézett a két fiúra. Adrien fáradtan lépett a lány mellé,s kezébe adta a gyűrűt. A lány gyorsan megtisztította az akumát majd minden visszaváltozott normális állapotába. A szőke fiú rögtön újjára kapta a gyűrűt, mire Plagg kwami-ként bukkant fel elötte.
-Plagg, sikerült!-kiáltott fel örömében, s szorosan átölelte a kiscucát.
-Héé megfulladok.-nyavajogta a kis fekete,habár viszonozta az ölelést.
Katica kis mosoly kiséretében hangtalanúl távozott,mielött Adrien letámadná azzal hogy tudja ki ő valójában. Adrien csak tanácstalanul nézett körbe a szobába, nem tudta mit kezdjen a helyzettel. Katica tudja ki Feketemacska valójában. Mindig is meg akarta mutatni magát a lány elött,viszont nem így. Aggódó arccal nézett ki az ablakon,Katicán merengve,s nagyot sóhajtott.

                   *
Másnap minden visszatért a rendes kerékvágásba. Adrien ment a suliba, szerencsére apja semmit sem tudodtt az elmult két nap eseményeiről, és Nathalie sem szólt semmit a dologról. Csendben beballagott az osztályterembe, ahol csak Alya és Marinette csevegtek.
-Szasztok lányok.
-Szia Adren.-mosolygott Alya,majd megbökte barátnőjét.
-Ja igen szia.-fordult el egyből Marinette.
Nem a szokásos zavarában, nem is dühében tette amit tett, csak nem tudja hogy kezelje a tényt hogy Feketemacsak Adrien.
A lány menekülően sietett ki a teremből az udvarra, s becsengőig vissza se ment. Tikki próbálta őt megnyugtatni, sikertelenül. Teljesen össze volt zavarodva és kényelmetlenül érzte magát. Eldöntötte hogy kerülni fogja a fiút amíg nem találja ki,hogy mi legyen a következő lépése.

------------------------------------

Úristen gyerekek hát nem jutok szóhoz. Tegnapelött mikor kiirtam a Gyors helyzetjelentést még 310-en olvasták el a fanficcet, mára pedig már 567-en vagyunk. Egyszerűen nem tudom elhinni :O Köszönöm minenkinek :)
Illetve megígértem,hogyha a fanficc eléri az 500 nézettséget csinálok különkiadást :) három címet írok fel melyek a külön rész esetleges címei lehetnek és ti döntitek el melyiket írjam meg :)
1 Tündér mese szomorú véggel
2 A múlt hősei
3 Beleszerettem a saját idol-omba
Kommentbe szavazzatok hogy melyik cím a legszimpatikusabb és azt írom meg nektek :*
Találkozunk a következő részben  :)

Lehull az álarc (Félbehagyott)Where stories live. Discover now