Egy kis önpromózás avagy a következő nagy Miraculous fanfic-em

767 22 0
                                    

Halihóka skacok :D
Azt hiszem mostmár lassan ideje lesz belefognom  egy újabb Miraculous fanfiction-be ugyanis nem titok, ez a történet már lassan de biztosan  a végjáték felé közeledik (nyugi nagyon LASSAN).
És mivel a Miraculoust találtam eddig a legjobb fanfic alapanyagnak, így elhatároztam hogy írok mégegyet de most egy neverending típúsút amit jó sokáig tudok írni :D Ebbe pedig nagyjából az összes hobbimat beleszőttem egy-egy karakter kapcsán, de a három fő hobbim ami körül forogni fog a történet az egész történet: a zene (bár énekelni nem tudok, régen gitároztam zongoráztam egy ideje pedig dalszövegeket írok) , a tánc (amit sokáig táncegyesületeknél, most pedig az iskolában kötelező óraként van az életembe) illetve a színészet (ami pedig úgy vált az életem részéve, hogy szinitagozatos osztályba jártam, sokáig külön egy szinitanoda tagja voltam, illetve mivel anyukám színházba is dolgozik így én is orrba-szájba járkáltam be színdarabokra és a kulisszák mögé). És így jött létre az új "alkotásom" a
Melodic mask-egy szinitársulat titkai

Akinek felkeltettem az érdeklődését, itt megtalálja, fent van már a bevezetője :D

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Akinek felkeltettem az érdeklődését, itt megtalálja, fent van már a bevezetője :D

http://my.w.tt/UiNb/zvcQB3yQqx

Vagy beíerod a wattpad keresőjébe hogy: Melodic mask és egyből kidobja neked ;)

Na sziasztok találkozunk a legközelebbi részben :D

Lehull az álarc (Félbehagyott)Where stories live. Discover now