Bölüm 19/ Part 1

600 47 8
                                    

Bölüm Şarkıları :

Pinhani - Sevmekten Usanmam •

Beyonce - Crazy In Love •

Okumadan önce oylamayı unutmayın ballar. Bölüm çok gecikti biliyorum , ama bazı devamli okuyucularımı kaybettiğimi de görüyorum. Eğer yorum ve oyları fazlalaştırırsanız bölümler daha erken gelecek. Yanlış anlamayın , zaten belli bir düzende gelecek ama beni mutlu ederseniz neden daha erken gelmesin ?:) ♡

Bu bölüm Part 1 ve Part 2 şeklinde yayınlanacaktır.
                                  ●

     " Ne diyorsun lan sen ? "

  Rüzgar hızla Burak ' a doğru döndüğünde sinirlendiğini görebiliyordum. Ama işin karmaşık tarafı şu an ben de ona sinirliydim. Böyle bir tepkiyi vermeye hakkı yoktu çünkü o hiç bir şeyim değildi.

       " Sevgilimle ne işin var senin ? " Burak yumruklarını sıkıyordu ve kavga etmeleri an meselesiydi. Böyle bir olayın okulda çıkması son derece kötüydü. Tek başına kavga etme durumları zaten kötüydü !

     
       " Senin yeterince ilgi gösteremediğin sevgilin bayıldı ve yanında ben vardım. "

       " Eylül iyi misin ? "

        " İyi gibi görünüyor mu pezevenk?  "

    Yatağımın başına gelen Burak ' a öylece bakarken cılız çıkan sesimle konuştum.

       " Rüzgar artık git. "

     Rüzgar yan taraftaki koltuğa oturdu ve sırıtarak Burak ' a bakmaya başladı. Gerçekten bugün bunun derdi neydi ? Sınırı artık aşıyordu. Bana yaklaşmasından nefret ediyordum ama bir şekilde de buna engel olamıyordum. O hissettiklerim... Bunların hepsi çok yanlıştı. Rüzgar hayatıma girdiğinden beri sanki kafam çorbaya dönmüştü. Her an yeni bir endişe , yeni hisler...

     Burak beklemediğim bir harekette bulundu ve ben de merakla ne yaptığını anlamaya çalışıyordum. Gözünü kapatmış ve derin derin nefes alıyordu. Sanırım sakinleşmeye çalışıyordu. Yani umarım... 

    " Bana bak piç ! Kızın yanında seninle kavga etmeyeceğim çünkü Eylül 'e söz verdim. Seninle hesabım bitmedi ama şimdi gitmen senin yararına olur. "

     Rüzgar ' a baktığımda yavaş yavaş sırıtışını yüzünden sildi ve başını iki yana oynattı. İkisinin arasındaki yoğun nefreti eminim ki herkes kolaylıkla hissederdi.

    " Eylül dün gece neler yaptığını biliyor mu Burak ? Anlatsam mı emin olamadım. " dedi ayağa kalkarak yattığı yerin karşı tarafına geldi.

    Dün gece neler yaptığı.. Dün telefonu kapatmıştı ve yüksek sesli müzik geliyordu. Asıl olay Rüzgar bunu nereden biliyordu ? Daha doğrusu onun yaptığı şey her neyse bundan nasıl haberdardı?

 
    " Eylül boşver saçmalıyor.Artık beni sana nasıl kötüleyeceğini şaşırdı ! " dedi yüksek bir sesle.

     Yataktan yavaşça doğruldum ve oturur pozisyonda Rüzgar 'a döndüm. Anlatacağı konuyu merak ediyordum. Aklıma binbir düşünce geliyordu.

    " Dün gece hakkında ne biliyorsun ?"

  Rüzgar ifadesiz bir yüzle bana döndü ve başını kaşıdı. Bakışlarım Burak ' a kaydığında gergin olduğunu gördüm ve bu benim içime daha kötü hisler doldurdu.

" Daha sonra anlatmam daha iyi olur Eylül. Ya da Burak anlatır. Nasıl olsa görüşeceğiz." dedi göz kırparak ve kapıdan dışarı çıktı.

Bir Eylül HikayesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin