Bölüm 12 : Çıkmaz

1K 99 40
                                    

Bölüm Şarkıları :

Pinhani - Ne Güzel Güldün ~

Ellie Goulding - Lights ~ ( Cover )

{ Bölümlerdeki multide yer alan videolara bakmayı unutmayın ❤ }

Söylemek istediğim bir şey var ballar, lütfen bu yazar oy ve yorum peşinde gibi bir durum algılamayın. Yazdığım bölümler bin okunmayı geçmesine rağmen oylar biraz az. Birilerinin yazdıklarımı okuduğunu bilmek çok güzel bir his olsa da; benim istediğim kimse görünmez okuyucu olmasın. ( Demek istediğim okuyucularımı oy ve yorumlarda görmek istiyorum. ) Ayrıca bildiginiz gibi her bölüm bir okuyucuya ithaf. Belki de sıradaki sensindir? :)

İyi Okumalar ! ♡

Rüzgar Alina ' nın yüzüne şaşkın ve biraz da sinirli bakışlarla bakarken ; ben de gözlerimi Ekim ' e çevirdim. Sorarcasına baktım ona. Fotoğrafları tutan elleri titriyordu. Mert ' in vereceği tepkiden korkuyordum. Çenesi sinirle kasılmıştı ve yumruklarını sıkıyordu. Tek kelime etmeden montunu kaptığı gibi kapıyı çarparak dışarı çıktı. Ekim arkasından koşarken Merve onu tuttu ve ben de hemen yanlarına gittim. Diğer davetliler ve arkadaşlarımız da şaşkınlık içerisindeydiler. Ne yapacağımı bilemez bir şekilde etrafa göz gezdirdim.

" Parti bitti , dağılın ! "

Burak ' ın bağırmasıyla herkes çıktı. Bazıları memnuniyetsizce başlarını sallıyordu. Zaten tek amaçları içki ve eğlence olan tiplerdi onlar. Anlayışlı arkadaşlarımız ise olanları merak ediyordu ve Ekim ' in yanında bitiyorlardı. En son ben, Merve , Burak kalmıştık. Rüzgar ise Mert ' in gitmesinin ardından Alina ' yı adeta sürükleyerek dışarı çıkarmıştı. Alina ' nın bu yaptığı çok ama çok kötü bir şey olmasına rağmen Ekim ' in bunu bir şekilde Mert ' e açıklaması gerekiyordu. Olayın bir de bu tarafı vardı ; Ekim yoksa Mert ' i uzun süredir mi aldatıyordu? Böyle olmayadabilirdi çünkü fotoğraflar aynı yerde çekilmişti. Bir eğlence mekanı gibiydi. Ve kardeşim bana göre bunu yapacak biri değildi.
Ekim fotoğraftaki kişiyle öpüşmüş, ona sarılmıştı. Ekim ' in sadece sarhoşlukla bunu yaptığını düşünüyordum.

" Burak istersen sen de git artık. "

" Tamam ama etrafı toplamak zor olmayacak mı size ? Herkesi gönderdik. "

" Bir de o var değil mi... Neyse biz hallederiz daha sonra. "

" Hayır ben de kalıyorum. Merve, sen , ben temizleriz. "

" Merve ' nin acilen gitmesi gerekiyormuş. Annesi rahatsızlanmış galiba. Ekim de odasında. Biraz yalnız bırakmak istedim önce. "

" Görünüşe göre sadece ikimiz varız bebek. " dedi sırıtarak.

" Hiç havamda değilim Burak. "

" Tamam , tamam. Sadece biraz eğlenelim dedim. Sonuçta bu senin sorunun değil. Ekim böyle bir hata yaptıysa eğer ; istiyorsa kendisi düzeltebilir. "

" Her neyse. Hadi başlayalım, zaten kızın doğum günü de mahvoldu. "

" Kaltak Alina. Sık sık görüşmek durumunda kalıyorum kendisiyle ama bu manyak olduğu gerçeğini değiştirmiyor. "

" Konuyu kapatabilir miyiz artık ? O kızın adını duymak istemiyorum şu anda. "

" Tamam sustum. " dedi elleriyle ağzına hayali bir fermuar çekerek.

Burak başlarda benim gibi etraftaki bardak, tabak ve çöpleri alırken benimle sürekli konuşuyordu. Şikayet ettiği söylenemezdi. Daha sonra ' bu temizlik bir türlü bitmiyor ! ' demeye başladı. Kendi evlerindeki yardımcıları çağırmayı teklif etti. Reddettim çünkü doğum günü erken bitmişti ve temizlenemeyecek kadar fazla şey yoktu. Çöpleri ardı ardına alırken yorulduğumu farkettim. Sehpalardaki kalan bardakları alırken ayağım yerdeki halıya takıldı ve düşecekken Burak beni tuttu. Beni yavaşça kaldırdı. Yüzünü yüzüme yaklaştırırken saçlarımın arasında yüzünü boynumun girintisine koydu. Kendimi geri çektiğim de yüzüme bakıyordu.

Bir Eylül HikayesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin