Röportaj & Bilgilendirme

573 45 12
                                    

    Merhabalar! Yeni bölüm sandınız mı bilmiyorum ama zaten dün bir bölüm yayınladım. Umarım beğenmişsinizdir :) Okulların açılmasına kısa bir süre kaldı ve ben de şu sıralar yoğun günler yaşıyorum. Ona rağmen sık sık bölüm yazmaya çalışıyorum. Ama biraz yükseldik derken tekrar düşme var sıralamamızda. Genç Kurgu 'da önceleri 100- 200 lerde olmamıza rağmen şu an 851. Arada yükselme #500 ' e kadar oluyor.  Eğer bölümlere oy ve yorum atarsanız yükseliriz . Oylar için teşekkür ederim ama yorum yapın lütfen , gerçekten paragraf yorumları görmek istiyorum. Sadece okuyup gecmeyin. Çünkü bakıyorum ; yayınladıktan sonra 50 okunma olmuş hemen ama oy sayısı 20 , yorumda o civarlarda. Daha sonları bölüm okunması çok fazlalaşıyor gerçi. Oy ve yorum sınırı olarak düşünmeyin, ama bölümü hemen yayınlamayı düşünmüyorum. Oy ve yorum bekliyorum. Çünkü önceki gibi olmayınca benim de hevesim kalmıyor. Kitabı yazacağım sonuna kadar ; onunla ilgili bir endişeniz olmasın.

       Unutmadan ; yarın hikayenin ilk iki bölümü baştan düzenlenecek. Uzun ve detaylı olacak. Göz atmayı unutmayın.

      Diğer bir konu ise yaptığım ve şu an yayında olan röportaj. Hikaye hakkında ve benim hakkımda birçok ipucu bulabilirsiniz :) Bakmak isterseniz ; dfnaltndg ile yaptık. Kendisinin Yazarlarla  röportaj kitabında bulabilirsiniz. Son bölümde.

     Ayrıca hikaye için tanıtım videosu yapabilecek olan ya da tanıdığı olan bana ulaşabilir mi ? Güzel bir tanıtım videosu olmalı kitabımızın :)

     Multi ' ye Eylül ve Ekim ' i koydum. Havalı kardeşler shhcjcjc

     ❤.

Bir Eylül HikayesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin