Bölüm 17 : Mesaj

843 60 36
                                    

Bölüm Şarkıları : Shawn Mendes -Mercy

~
Murat Boz - Adını Bilen Yazsın ~
( Bu şarkı son zamanlarda sürekli dilimde ^^ )

İyi okumalar , oy ve yorum bırakın lütfen >> ☆ ♡

     Yine bir okul günü... Etrafı dün yağan yağmurun etkisiyle bir serinlik kaplamıştı,  ağaçların dökülen yapraklarıyla süslüydü her yer... Hava artık iyice serinlemeye başlamıştı. Üzerime aldığım örgü hırkamı düzelterek ilerledim. Bugün matematik sınavı vardı. Ortak sınav olduğu için tüm okul ve sınıflar sorumluydu. Bir grup panik içerisindeyken bir kısım öğrenci de hiçbir şeyi takmıyordu.

    Giriş kapısına yaklaştığımda arkamdan adımın söylendiğini duydum ve yavaşça döndüm.

  " Naber Eylül ? " dedi Alina ağzını iyice yayarak. Sırf rahatsız etmek için , sinir etmek için ara sıra üzerime geliyordu.

  " İyidir Alina. " dedim soğuk bir biçimde.

  " Seninle önemli bir şey konuşmam lazım . "

   " Ne konuşacaksan burada konuş. "

   " Tepkilerimi kontrol edememekten korkuyorum hayatım. O yüzden bence burda konuşmayalım."

  " Anlayamadım ? "

     İyice yaklaştı ve eğildi. Kim bilir neler saçmalayacaktı şimdi. Kızı görüntüsü de değişikti. Benimle ilk tanıştığında yüzüne iyi kız görüntüsü yerleştirebildiğini görmüştüm sahtecikten. Normalde sert yüz hatlarına sahipti. Ayrıca saçlarını sık sık boyuyordu. Gördüğüm kadarıyla tabii ki.

  Alina ;

   " Rüzgar ' dan uzak dur

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


   " Rüzgar ' dan uzak dur. Onunla kaldığın geceyi biliyorum. Bunu uyarı olarak al , yaklaşırsan tahmin edemeyeceğin şeyler yaparım sana. " dedi üstüne bastırarak.

    Ardından yüzüme sinirle bakarak okuldan içeriye girdi. Diyecek hiçbir şeyim de yoktu zaten. Rüzgar beni zorladı desem inanmayacaktı. Ne desem inanmayacaktı. Yaptığım büyük bir hata ydı. Onunla kalmak zorunda olsam bile sarılmak veya yakınlaşmak zorunda değildim. Öylece uyumuştum yanında... Burak ' a bu konuyu açmam mümkün değildi çünkü anlatsam Rüzgar ' ı boğabilirdi.

    Rüzgar ' a ben yaklaşmıyordum ki ! Bir şekilde ya karşı karşıya kalıyorduk ya da o beni zorla bir yerlerde tutuyordu. Engellemek istesem bile başaramıyordum. Yorulmuştum artık ; oluruna bırakmıştım. Zaten son ayrılmamız da son derece kötüydü. Beni evinden kovar gibi göndermişti. Bense ona suçlamada bulunmuştum. Hala Alina ' ya kimin zarar verdiğini merak ediyordum.

     Okula girdiğimde bizimkileri kantinde buldum. Gamze ile Melis dedikodu yapıyorlardı , Ali oturmuş matematik testi çözüyordu,  Ömer ve Gizem de  kahvaltı yapıyorlardı.

Bir Eylül HikayesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin