Duyurucuk & Bölümler Hakkında

557 43 4
                                    


  Merhabalar ! :)

   Beni ve hikayeyi özlediniz mi ? Bir haftadan uzun zaman oldu. Kuzenimin düğünü vardı , Antep ' e gitmek zorunda kaldım... 3 şehir değiştirdim. Oldukça zorlayıcı ve yorucuydu. Bugün eve geldim ve yarın da okullar açılıyor. School is coming babies ;)

   Kiminiz dokuzuncu sınıf oldu , kiminiz ygs ' ye hazırlanacak, kiminiz de ortaokulda teog telaşında

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

   Kiminiz dokuzuncu sınıf oldu , kiminiz ygs ' ye hazırlanacak, kiminiz de ortaokulda teog telaşında. Ben de liseliyim ve benim için de zorlukları var tabii ki. Kiminiz okul açıldığı için bıkkınlık içinde ve sabah erkenden kalkma düşüncesiyle huzursuz. Kimileri de mutlu ve heyecanlı.

 Kimileri de mutlu ve heyecanlı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

   

  Vee hikayeye gelelim. Sizler benim için değerlisiniz o yüzden böyle başlayalım dedim. Hikaye bölümleri hakkında açıklama yapmak zorundayım. Öncelikle bölümler yazılacak ve hikaye çok uzun süre devam edecek , endişeniz olmasın. Ama bölümler önceki gibi fazla uzun olmayabilir , ve hemen gelmeyebilir. Yoğun bir çalışma içinde olacağım çünkü. Kurslar ve özel dersler...

   Bölümü yazmaya başladım. Bu hafta içinde geleceğine söz veriyorum. Sizler de lütfen hikayeden kopmayın. Ayrıca 20 bin olmuşuz. Teşekkürler gerçekten ♡ Hem belki kankilerinize de önerirsiniz ? :)

   Seviyorum sizleri. ❤

Ezgi Ergün.

Bir Eylül HikayesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin