17. Bad girls

382 23 0
                                    

Přijeli jsme do města a Knockout nás vysadil před nákupním centrem. Knockout řekl, že tu na nás počká. Šly jsme dovnitř. Nakoupily jsme věci co jsme chtěly, najedly se a já pak skočila i pro dárek, který jsem chtěla dát Knockoutovi. Vyšly jsme ven a nastoupily ke Knockoutovi. Věci jsme poskládaly do kufru a jeli zpátky na loď. S holkami jsme se bavily o různých věcem až došlo na můj koncert.
,, Hej Ciri a co ten koncert?" zeptala se Péťa.
,,No... vzhledem k situaci se tam asi nepodíváme." řekla jsem.
,, To je ale škoda. Umíš dobře zpívat." řekla Týna.
,, Jaký koncert?" Přidal se do konverzace Knockout.
,, Ona zpívá a měla mít za pár dní koncert." řekli holky.
,, Nevěděl jsem, že zpíváš. Zazpívej." řekl prosebným hlasem. Povzdechla jsem si, ale nakonec jsem začla. Zpívala jsem kousek písničky od Linkin park - Iredescent. Skončila jsem a holky začly tleskat.
,, Páni, tak dobře zpívat jsem ještě nikoho neslyšel." Zalichotil mi Knockout a já se usmála. Dorazili jsme na loď a Knockout nás vysadil před mojí kajutou. Zašla jsem s holkami dovnitř.
,,Tak co holky mužem začít?" přikývl a úsmaly se.
Vytáhly jsme z nákupních tašek oblečení, boty, kosmetiku, zrcadlo, žehličku a kulmu. Všechno jsme rozhodily po zemi. Ja vytáhla i překvapení pro Knockouta. Byla to ta leštěnka o který jsem mu říkala, když jsme se poprvé potkali. Začaly jsme si vybírat oblečení. Já si na sebe vzala černé lodičky, černé leginy, černý krajkovaný croptop a černou koženou bundu. Mé vlasy jsem si rozpustila a nakulmovala. Namalovala jsem se a přidala červenou rtěnku. Holky se oblékly podobně, ale vzali si tenisky, roztrhané džíny a vlasy si dali do culíku. Byly jsme přípravný projít se po lodi. Já ale mířila ještě s leštěnkou za Knockoutem. Došli jsme k němu do pracovny. Stráže co jsme potkali se za námi jen otáčeli. Došli jsme až ke Knockoutovi.
,, Knockoute?" řekla jsem a on se podíval k nám dolů. Koukal na nás jak na zjevení. Myslím, že se nám líčení i výběr oblečení povedl. Vylezla jsem na stůl před fialově svítící obrazovky.
,,Tady máš Knockoute. Za odměnu." řekla jsem a podala mu leštěnku. Prohlížel si nádobu.
,, Je to ta leštěnka o který jsem ti tehdy řekla. Vidíš, nekecala jsem." řekla jsem a usmála se. Knockout ji hned vyzkoušel. Už po prvním dotknutí leštěnky s Knockoutovým kovem, bylo vidět, že kov má o něco zářivější barvu a lesk. Knockout byl z toho úplně očarováný.
,, Nejdeš s námi se projít po lodi? Že by si nám to tu ukázal." řekla jsem a usmála se. Přikývl a já slezla dolů k holkám. Knockout se transformoval do auto-modu a vyrazili jsme. Ukázal nám kde jsou ubytování vojáci, tělocvičnu, která byla větší než u botů. Halu kde cvičí vojáci. A pak chodby i věznici. Pak nám ukázal i místnost, která vypadala jako laboratoř. Byly tam velké fialově podsvícené obrazovky a různé nářadí a kovové stoly. Knockout nás vysadil před mojí kajutou. Odjel zpět k sobě do pracovny a my zalezly dovnitř. Jen jsme seděly na posteli, povídaly si a do toho pouštěly písničky. Po chvíli jsem se začala hrabat ve své tašce a na dně jsem našla můj meč. Rozhodly jsme se, že půjdeme do tělocvičny trénovat. Šly jsme a povídaly si než jsme došly k tělocvičně. Holky si sedly ke zdi a já se zatím protáhla. Začala jsem procvičovat s mečem. Od nejlehčího po nejtěžší. Skončily jsme trénink a vydaly se zpět, protože jsme byly celkem unavené. Došly jsme do kajuty a holky upadly do postele a okamžitě usly. Já si všimla malé krabičky na posteli. Byl vedle ní papírek. A bylo tam napsaný ,, otevři to až budeš sama." A pod tím Knockoutův podpis. Otevřela jsem krabičku a spatřila stříbrný prstýnek s malým kulatým rubínem. Nasadila jsem si ho a padl mi jako ulitý. Chtěl se mi odvděčit a povedlo se mu to. S prstýnkem na prstě jsem padla na postel a okamžitě usnula....

Pokračování příště....
Prstýnek v náhledu :)

Živá MatriceKde žijí příběhy. Začni objevovat