1. part - zprávy

861 41 1
                                    

Jako každý den po vyučování odcházím na trénink a zpěv. Domů se vracím v 18:30. Naštěstí je pátek, to je jediná dobrá zpráva.
,, Aspoň že za týden už končí škola!" Řeknu si pro sebe.
Řekla jsem si že napíšu Péťě a Týně. Tak jsme si chvíli psali. Samozřejmě se naše konverzace neobešla bez zmínky o Transformers :D. Šla jsem si do kuchyně pro něco k jídlu. Jsem sama doma takže si musím něco udělat. Ve skříni jsem našla popcorn a v lednici vychlazenou colou.
,, Co kdybych se dnes podívala na nějaký díl Transformers? Co třeba na 3. Nebo 4. Díl?" Položila jsem si sama sobě otázku. Nakonec jsem vybrala 3. Díl.
,,Na 4. díl se podívám zítra" řekla jsem a úsmala se
O 3 hodin později
Když jsem dokoukala film bylo 22:34.
,, Sakra to jsem se dívala tak dlouho?!" Divím se.
,, No co, stejně bych se nudila když nemám co na práci. Půjdu se ještě projít.Jsem venku zhruba 10 minut a najednou si všimnu že se za kopcem blýská a světélkuje.
,, Asi někdo zkouší ohňostroj na nový rok" řeknu si vduchu a zasměju se.
Ráno vstanu, udělám si snídani, zkulturním se a jdu si kreslit k televizi kde mám zaplé zprávy. Jedna zpráva mě však uchvátí a zaujme. Zesílím zvuk.
,, Po území USA byli spatřeny padající předměty, které vypadaly jako meteority. Po příjezdu policie byli objeveny jen krátery po předmětu." Když to reportérka dořekne a jsou ukázány fotografie. Po chvíli je spuštěn rozhovor se svědkem. Postarší pán začal mluvit do mikrofonu.
,, Viděl jsem jak nějaká velká věc vylezla a utíkala pryč. Nebyl to medvěd ani nic takového. Bylo to velké více jak několik metrů."
V tu chvíli se mi rozrušilo srdce a uvědomila si to. Pokud to je to co si myslím, tak se stalo nemožné. Hned jsem psala Péťě jestli viděla zprávy. Napsala že Ano a že viděla i TU zprávu. Obě jsme věděli že pokud to je co myslíme, tak se splnil nesplnitelný sen..

Živá MatriceKde žijí příběhy. Začni objevovat