Epilog

4.1K 198 24
                                    

102 ve Fan fikce <3 Dokážete to stáhnout na 100 ? I tak vám, ale moc děkuju, hodně to pro mě znamená.

O rok později

,,Jess, musíš vstávat dneska toho máme hodně." Zatřepe se mnou někdo a já poznám hlas své manažerky Melissy. Přetočím se na záda. 

,,Kolik je ?" Zívnu si. 

,,Šest. Vím že jsi málo spala, ale fakt musíš vstávat. U snídaně ti zopakuju dnešní plán." 

,,To je v pohodě, už vstávám." Sednu si a ona s  přikývnutím odejde. Vylezu z postele a hodím přes sebe světlounce fialový, až skoro bílý župan. Vylezu ze svého pokoje v mém a holek apartmánu. 

,,Dobrý ráno." Pozdraví mě od stolu Molly, Amber, Becky a Caitlin. Melissa se na mě jen usměje. 

,,Dobré." Řeknu i jí a naberu si na talíř snídani z vozíků, který nám sem přivezla hotelová služba a sednu si ke stolu. Co tady dělají holky ? No to je jednoduché. Molly je moje maskérka, Amber mi kraje na kytaru, Becky mě oblíká a Caitlin je moje hlavní tanečnice. Takže spolu hodně cestujeme. Hlavně ted budeme protože mi za čtrnáct dní začíná turné. Ale jinak jsme spolu i tak protože je potřebuju všechny. Samozřejmě jsme pořád nejlepší kamarádky. Dokonce spolu máme apartmá, když to jde. Melissa má většinou pokoj hned vedle, ale snídáme všechny najednou, protože mi vždy připomíná co že mám ten den vlastně všechno na práci. 

,,Takže za hodinu jedeme nahrávat do studia, pak na focení pro časopis kde jimtaky poskytneš rozhovor a pak domů a začnou přípravy na předávání cen. El, Soph a Perrie by měly přijet ve čtyři a kluci vás vyzvednou v osm. Jestli si dobře pamatuju." Usměje se na mě Melissa. S holkama si s ní rozumíme je asi jen o sedm let starší než já. Přikývnu a pak se všechny pustíme do snídaně. Vykonám raní hygienu a obleču si bílé šaty s fialovým zdobením. 

,,Becky můžu jít takhle ?" Zeptám se když opět vylezu z pokoje. Jen s úsměvem přikývne. 

,,Budeme ted malovat a česat ?" Zeptá se Molly a já jen zakroutím hlavou. Molly totiž nějak chytlo líčení a tak si udělala kurzy a zjistila že na to má fakt talent. No tak jsem jí přijala. Občas je sice trochu divné když se od ní nechávám obskakovat, ale zase spolu pořád jednáme jako nejlepší kamarádky. Na tom se nic nezměnilo. 

,,Já myslím že to není nutný ne ?" Kouknu tázavě na Melissu a ta jen přikývne na náznak toho at se na to vykašleme. Nějakou dobu si povídáme než výjdeme z hotelu, kde nás musí ochranka prorvat davem fanoušků až do auta. Když příjdeme do studia hned začneme nahrávat. A to konkrétně kousek z písničky Lead me out. Ze studia jedeme rovnou na focení, kde začneme hnedka s přípravama. 

,,Jess tady máš ty věci, který jsme vybrali." Podá mi Becky oblečení, které jsme spolu nedávno vybírali. Obleču si tedy bordové volně splývavé minišaty a kolem pasu si obmotám hnědou tartanovou košili. Pak si v maskérně sednu na židli a Molly se pustí dopráce. Nakudrnatí mi vlasy a na obličej nanese pouze make-up, řasenku a lesk na rty. 

,,Ahoj, já jsem Jess." Podám ruku fotografce, která mě má dnes na starosti. 

,,Chelsie, ráda tě poznávám. Tak se do toho dáme ?" Zeptá se, já přikývnu a dáme se do focení. Dělám různé pozy a výrazy na foták. Mezitím co ztahuje Chelsie fotky do notebooku, se jdu převléct do toho v čem jsem přišla a pak vybereme jednu z mnoha fotek, která bude na titulce. Pak se vydám do jedné z místností na ten rozhovor pro tentýž časopis, jehož jméno ani neznám, protože toho ted mám fakt tolik že to po mě nemůžete chtít. 

Camp Undercover (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat