2.

4.8K 195 22
                                    

A je to tady. Nadšeně vyskočím z postele a zamířím do koupelny, kde vykonám raní hygienu.  A poté si hřebeny i kartáček s pastou hodím do kufru. Obleču si volnější mini šaty takové nespecifikovatelné barvy. Je to něco mezi oranžovou, růžovou a červenou. K tomu si vezmu tenký černý pásek a na krk si připnu náhrdelník ze světlounce růžových květin. Vylez z pokoje a opět si to namířím do koupelny. Je tady mamka, která si češe vlasy.

,,Ahoj." Pozdravím jen a s stoupnu si vede ní před zrcadlo.

,,Ahoj. Tak jak se těšíš ? " Co že se zajímá ? 

,,Hodně" Začnu na plet nanášet make-up, následně linky, tentokrát i spodní, řasenku a lesk na rty.

,,Proč se maluješ, vždyt jseš krásná." Se dneska nějak moc dobře vyspala ne ? Jako kdyby zapomněla na to proč se už dva roky hádáme. Dřív jsme spolu skvěle vycházeli, pak jsem přišla s návrhem hudební školy a oni nesouhlasili. Od té doby jsme se začali hádat a přestali jsme spolu tolik komunikovat.

,,Nejsem." Řeknu jen.

,,Ty se pořád zlobíš ? Vždyt už to jsou dva roky." Povzdechne si. 

,,Jo mami zlobím se. Chci se věnovat hudbě a vy to ani jeden nejste schopnej pochopit." Skřížím si ruce na prsou. 

,,Sakra Jess, my to myslíme pro tvé dobro. Kde máš jistotu že se tím budeš moci živit co ? Nikde." Nic na to neřeknu, vezmu si svůj make-up kufřík a vrátím se do pokoje, kde ho uklidím do kufru. Vždy ta stejná výmluva. Ještě si naházím do kufru poslední věci a pak ho zapnu. Dojedu s ním do předsíně, kde ho postavím vedle botníku. Pak se ještě vrátím do pokoje pro cestovní tašku, kterou dám na kufr. No co, jedu tam na celý měsíc. Potřebuju hodně věcí. Dojdu do kuchyně, kde opět sedí máma s tátou a dopíjí své kafe než půjdou do práce. Jo mimochodem, oba dva jsou účetní. Tak asi už víte proč chtějí abych to dělala taky.

,,Budeš snídat ?" Zeptá se táta.

,,Ne, stavíme se někde cestou." Jen co to dořeknu začne mi hrát mobil, který držím v ruce. Molly. Prozvání mě, což znamená že už stojí před domem. 

,,Molly s Natal už jsou dole." Natal je Mollyna mamka. 

,,Fajn tak mi s tebou půjdeme dolů a pomůžeme ti s věcma." Řekne táta a já jen přikývnu. Tak se všichni tři vydáme dolů, kde se přivítáme a táta naloží moje věci do kufru. 

,,Tak si to tam užij." Usměje se na mě mamka a poté mě obejme a dá mi pusu na tvář, stejně tak i táta. Pak už nastoupíme do bílého Range ruveru. Já s Molly si sedneme dozadu a Natal samozřejmě na místo řidiče a rozjedeme se. 

,,Tak jak se těšíte holky ?" Zeptá se nás Natal. 

,,Strašně moc." Vykřikneme s Molly najednou a pak se tomu společně zasmějeme. Cestou se stavíme na snídani v McDonaldu. Ano jeto velmi dietní snídaně. Povídáme si, smějeme se, zpíváme. Úplně nejvíc super bylo když začali v rádiu hrát Story of my life. Stáhly jsme si všechny okýnka a všechny tři naha zpívaly, byla to fakt sranda. Jo zpívala i Natal, protože jsme jí některé písničky naučily, navíc je pořád slyší, když si je pouštíme a tak. 


,,Tak holky a jsme tady." Usměje se Natal, když projíždíme bránou s nápisem. Summer Music Camp. Velmi originální název, usměju se sama pro sebe. Natal zaparkuje na hned u brány, vedle jiných aut a všechny s nadšením vystoupíme. Jsme tady v deset, přesně jak jsme měly. Vyndáme si naše zavazadla z kufru. Molly má stejně jako já kufr a ještě cestovní tašku. Spolu s Natal přejdeme k pánovi, který zde stojí a v ruce drží desky na kterých má nějaké papíry a propisku. 

Camp Undercover (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat