30.

3.2K 151 10
                                    

Fajn už bych měla vstát. Musím se učit na zítřek. Protáhnu se a vylezu z postele. Rodiče už jsou v práci, takže budu mít doma klid. Ne že bych ho neměla, když jsou doma. Ale kromě učení si musím ještě zopakovat text písniček, které budu v sobotu zpívat, protože každý týden si vyberu pět písniček na přání hostů, které následující týden zazpívám. Většina tam jsou stálí zákazníci a někteří tam prý chodí pouze v sobotu kvůli mě. No, nevím co je na tom pravdy. Každopádně, kdyby byli rodiče doma, trénovat bych nemohla. V koupelně vykonám raní hygienu, vlasy si stáhnu do drdolu, obleču si červenou kostkovanou košili a džínové kratásky a po té co se nasnídám se pustím do učení. Rozhodnu se začít písničkami. Co kdyby náhodou rodiče přišli dřív z práce a přistihli by mě s kytarou v ruce. To by byl průser. Odemknu jednu skřín ve svém pokoji, kde mám kytaru i klávesy. Mám to na klíč, aby to rodiče neobjevili. Vyndám kytaru a sednu si k počítači. Najedu na takový svůj počítačový diář a najdu jaké písničky mám v sobotu zazpívat. Dont You Worry Child od Swedish House Mafia a Johna Martina, Summer od Calvina Harrise, Happy od Pharrela Williamse, La La La od Shakiry a Kiss You od One Direction. Fajn, takže se musím naučit jenom čtyři. U ostatních znám slova až na tu první tedy tam znám jenom refrén, ale jinak jde hlavně o tu hudbu. Po dvou hodinách mám vše naučené a dokonce jsem si stihla i zopakovat moje písničky, které budu hrát. K obědu si udělám vajíčka, protože se mi nechce nic vařit a pak se pustím do učení na řidičák. 


Pátek

Den D je tady. Včera jsem se celý odpoledne učila tak snad to k něčemu bude. Vyskočím z postele a vypořádám se s raní hygienou. Obleču si tmavě červené tričko a kratasové lacláče. Na obličej nanesu make-up, řasenku, kouřové stíny a lesk na rty. Pak vyrazím do auto školy. Ano , ani jsem nesnídala. Vůbec na to dneska nemám pomyšlení Jsem docela nervozní. Autobusem tedy dojedu až k místní autoškole. Vejdu dovnitř a stoupnu si do fronty. Jsou přede mnou jen dva lidi. Když příjdu na řadu, pozdravím se s paní ve věku asi čtyřiceti let.

,,Vaše jméno ?" Zeptá se. 

,,Jessica Kyler." Koukne do papírů, které má na pultě. 

,,Ano. Takže nejdříve půjdete támhle do té místnosti s tímto lístečkem a tam vyplníte vědomostní test. Když ho splníte půjdete skládat zkoušku z jízdy. Více se dozvíte tam. Hodně štěstí." Podá mi nějaký papír. 

,,Dobře, Děkuji vám." Papír si převezmu a dojdu tedy do oné místnosti. Vejdu tam a stoupnu si do další fronty. Jsou tady dvě. Jedna na přebírání testů a druhá na odevzdávání. Stoupnu si na tu první a když příjdu  na řadu tak mi nějaký muž dá test a propisku se kterou se dojdu posadit k jednomu ze stolů. Test zvládnu na pohodu a po kontrole od tak třicetileté ženy zjištuji že ho mám bez chyby. Uf to jsem si oddechla. Taky mi řekne že mám jít na parkoviště a počkat až se mě jeden z instruktorů ujme. 


,,Gratuluji. Zkoušku jste zvládla. Do dvou týdnů můžete očekávat váš řidičský průkaz." Usměje se na mě instruktor, když po jízdě vystoupíme z auta. A natáhne ke mě ruku. 

,,Moc vám děkuju. Nashledanou." Řeknu nadšeně.

,,Nashledanou." Řekne i on a já poté s nadšením opouštím prostory této budovy. Hned vytočím Mollyno číslo a ona to po pár zapípání zvedne. 

,,Tak co máš řidičák ?" Vyhrkne hned a ani nepozdraví. Zasměju se.

,,Jasně že mám." Slyším jak radostně křikne.

,,V tom případě si na dnešek nic neplánuj. Já zavolám holkám a v sedm se sejdeme u mě a uděláme přespávačku. No přeci to musíme oslavit ne ? Navíc od osmi jde telce živě rozhovor s klukama tak by jsme se mohli koukat." Vyhrkne rychle a já se opět zasměju. Ale musím uznat že to není zas tak špatný nápad a kluky bych vlastně taky viděla docela ráda, ale určitě bude lepší když u sebe budu mít holky jako podporu, kdyby na mě opět padl pro mě už dost známý splín.

,,Dobře, tak se budu těšit. V sedm jsem u tebe pa. A pozdravuj holky." S tím zavěsím a vydám se domů.  Zde zavolám mámě a zdělím jí že jsem řidičák zvládla a taky jí oznámím že budu spát u Molly. Ona mě jen poprosí jestli bych mohla naklepat a obalit řízky. A já tak tedy udělám. Odpoledne nic moc nedělám. Spíše se tak flákám doma. V šest se převleču do fialového tílka, černé sukně a černých rukávků. Vlasy si stáhnu do drdolu, zbalím si věci do tašky a vydám se k Molly domů. Jdu k ní pěšky protože bydlí poměrně kousek ode mě a navíc se ráda procházím na večír po Londýně. Někoho uklidnuje když je sám doma a je tam naprosté ticho, někoho zase venkov, kde jsou pole, ale mě nejvíc uklidnujě procházka centrem Londýna. Nejlépe na večír kolem té šesté, sedmé, právě jako dnes, když je takové lehké šero a nebo až fakt večer, když je velé město osvětleno a nejvíce žije, to se ale nerada procházím sama protože co si budeme povídat i přes to že se mi to líbí, mám k tomu respekt. Nikdy nevíte co se může stát, hlavně v dnešní době. Ale prostě centrum to je moje, to je to co mě uklidnuje. Docela absurdní co ? 


,,Holky už to pude." Řekne s úsměvem Molly a zapne televizi, odkud na nás vykoukne nějaká moderátorka a vedle ní na gauči sedí kluci. Skoro všichni se usmívají. Myslím že nemusím říkat kdo ne. Moderátorka je přivítá a poté se jich zeptá na různé otázky, které se hlavně týkají jejich plánů a tak. 

,,A ted vás trošku vyslechnu co se týká vašeho milostného života. Tak začneme třeba u tebe Zayne. Jak to máš právě ted s láskou ?" Zeptá se moderátorka.

,,U mě nic nového.  Stále jsem s Perrie Edwardsovou a nehodlám to měnit." 

,,A ty Louisi ?" Zeptá se ted Louise.

,,U mě také žádné překvapení. Mou přítelkyní je stále Eleanor Calder. A stejně jako Zayn doufám že to jinak nebude." Usměje se.

,,Tak se zdá že na vás dva mohou dívky zapomenout. A co ty Liame ? Co tvůj vztah se Sophií ? Nějaká novinka ?" 

,,Ani já nepřekvapím. Jsem stále se Sophií. A jsem s ní opravdu štastný." Láska mu úplně sálá z očí. Moderátorka se celou dobu usmívá a ted přemístí svůj pohled na Harryho.

,,Harry ted je řada na tobě. Řekni že jsou u tebe nějaké novinky." 

,,Ano u mě jsou. Mám novou přítelkyni. Jmenuje se Molly, příjmení zatím nebudu zveřejnovat kvůli jejímu soukromí. Ale jsem s ní opravdu štastný." Molly zčervená. To je sladký.

,,Páni tak to jsi překvapil. A kolik pak jí je ? O kolik je starší ?" Neodpustí si moderátorka rýpnutí, ale při tom se směje. I Harry s klukama se zasměje. Niall sice jenom lehce a řekla bych že pouze na oko, ale přeci jen se zasmál.

,,Ona vlastně není starší, ale mladší. Je jí sedmnáct. Skoro osmnáct." Vysvětlí Harry. 

,,Páni tak to jsem nečekala. No a co ty Nialle. Tihle jsou zadaní. Jsi ty ten jediný ? Mají u tebe holky šanci ? A co tvoje tajemné Tweety ? Prozradíš nám o čem skutečně jsou ? Protože většina lidí si myslí že jsou právě o nepovedené lásce." Řekne a koukne na Nialla. S holkama jsme naprosto ticho a čekáme co z něj vypadne.


Prosím nezabíjejte mě :D Ne, určitě vám nevadí že jsem to tady stopla. Prosím o voltes a komenty. Jinak jsem vám chtěla říct že plánuji už jen tak zhruba pět dílů. Úplně přesně to ještě nevím, ale bude to tak zhruba kolem těch pěti dílů a epilog, ale nezoufejte hned začnu psát další knížku, jejíž název vám zatím neprozradím, jelikož ještě úplně nevím jaký bude. Musím to domyslet. Přeci vás nemůžu nechat čekat že ? :) Niki <3 

Camp Undercover (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat