10.

3.7K 165 10
                                    

,,Počkej, on ti fakt řekl že přijde ?" Zasměje se Amber, když jim po večeři vyprávím co mi James řekl. 

,,Jo, že prej bude spát u mě, ale stejně to neudělá. " Jen co to dořeknu ozve se zaklepání na dveře. Molly dojde otevřít a hned se nám do chatky nahrané pět bláznů, naši milovaní vedoucí. Pozdravíme se a hned na to si mi James sedne na postel.

,,Věci suchý nejsou takže máš na dnešek spolunocležníka."Usměje se.

,,Tak na to zapomeň." Uchechtnu se a sednu si vedle něj. Zbytek si povídá a nám nevěnují nejmenší pozornost. 

,Nezapomenu." Řekne a než se naděju povalí mě na postel ke zdi a lehne si vedle mě, přičemž se na mě zezadu natiskne a ruku obmotá kolem mého pasu. 

,,Dobrou noc." Zašeptá mi do ucha. 

,,Ty jseš fakt blázen. Ted mi popravdě řekni jestli to máš suchý nebo ne." Posadím se a kouknu na něj. 

,,Asi budu litovat toho co právě řeknu, ale jo mám to suchý." Povzdechne si smutně a já se musím opět začít smát. Až ted si všimnu zbytku lidí v téhle místnosti. Všichni na nás koukají se širokým úsměvem. Jak dlouho nás asi pozorovali ?

,,Co?" Zeptám se když už na ně kouká i James.

,,Nic." Roztáhne úsměv ještě víc Ed. Jen pokrčím rameny a dále to neřeším. Ještě chvíli si s klukama povídáme, než odejdou na svojí chatku.


Ráno.

Ráno nás vzbudí budík jako vždy. Vykonán raní hygienu, obleču se do černých kraťásků a černého tílka a vlasy si zpletu do dvou copánků. Pak s holkama vyrazíme na snídani. 

,,Dobré ráno všem. Řeknu vám jak to bude dnes vypadat. Po snídani máte každý normálně lekci. Odpoledne se půjdeme ve tři koupat k jezeru. Budeme tam nejdéle do pěti aby jste se pak stihli usušit před večeří. No a v osm večer začíná párty, která se bude konat ve společenský místnosti. Tak to je vše. " Zdělí nám Daniel na snídani dnešní plán. Koupání dnes opravdu ocením jelikož je fakt vedro. A párty ? Jedno z mých nejoblíbenějších slov. No co víc k tomu dodat.  Po snídani, která tady patří k mým nejoblíbenějším jídlům jelikož je v podobě rautu se tedy vydám na hodinu zpěvu s Jawadem. Různě cvičíme hlasivky a pak všichni zpíváme. Ale byla to dobrá hodina. Po obědě samozřejmě zamíříme na naší chatku. 

,,Holky já se tak těším na večer." Zajásá nadšeně Molly. 

,,Já taky. Ale nevím co si na sebe obleču." Zadumá se Amber.

,,Neboj něco vybereme." Mrknu na ní. Nadšeně přikývne a pak si pustíme na notebooku, který patří Caitlin Pretty woman. 

,,Holky asi by jsme se měli jít oblíct." Řekne Becky. Kouknu na hodinky. No jo vždyt už za deset minut tam máme být. Rychle vyskočím a obleču se do svých červeno bílých plavek.

 Rychle vyskočím a obleču se do svých červeno bílých plavek

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

No ta postava sice nic moc, ale co se dá dělat. Kluka nehledám tak mi může být jedno jak vypadám. Navíc si nemyslím že by kluci z tábora někoho odsoudili jen za to že to není vychrtlá modelka. Ale jako nemám tak strašnou postavu. Nedalo by se říct že jsem tlustá, ale mám takovej blbej pocit když stojím vedle Molly, která je fakt hubená že jí jsou vidět žebra. Přes plavky si na sebe vezmu to co jsem na sobě měla předtím a pak se s holkama rozejdeme k jezeru. Už tady je skoro celý tábor. Někdo se koupe, někdo opaluje. Daniel sedí spolu se svojí ženou na jedné z dek. Ale kluci vedoucí tady stále nejsou. Příjdou vůbec ? S holkama si rozložíme ručníky vedle sebe. A pak neleníme a ihned skočíme do vody. Potápíme se a blbneme s ostatníma. Ale kluci pořád nikde. Musím přiznat že mi to bylo líto. Těšila jsem se jak budeme s Jamesem, teda s klukama blbnout. V pět jsme se s holkama odebraly zpět na chatku, osprchovaly se a pak zase oblíkly a vyrazily na večeři. 

,,Proč jste nebyli u vody ?" Zeptá se Molly, když vylezeme z chatky okolo které zrovna procházejí kluci. 

,,Připravovali jsme tu diskošku, navíc jak jsme alergičtí na sluníčko tak by jsme tam byli tak dvě minuty." Vysvětlí Leroy a my s holkama jen přikývneme. Stejně jim nežeru to že jsou alegričtí. Vždyt můžou ve stínu nebo v budově chodit normálně, ale nechodej. Ale jak už jsem jednou řekla, je to jejich věc. Dojdeme společně na večeři. Jsou zapečené těstoviny. Musím uznat že na to že je to tábor tady dobře vaří. Pak se odebereme zpět na chatku a okamžitě začneme s přípravami. Přeci jen máme něco málo přes hodinku. Začneme s přípravou. Já mám oblečené šedé flitrované legíny, stříbrné flitrované tílko, černá kožená bunda, sytě růžová kožená bezprstá rukavice na pravé ruce a lodičky na klínku stejné barvy. Jsou to jediný lodičky, které tady mám. Je to zase rozdíl. Po skoro týdnu nošení conversek zase něco na podpadku. No, tenhle model je hodně křiklavý a výrazný, ale mě se strašně líbí. Vlasy mám volně. Make-up, řasenka, linky a červená rtěnka. Molly jsme vybraly světlounce růžovou košili s bílými puntíky, kterou si zastrčila do bílých kratasů a doplnilo se to lososovým tenoukým páskem. Vlasy má stažené do drdolu. Make-up, řasenka, linky, hnědé stíny a tělová rtěnka. Moc jí to sluší. Amber má na sobě červené uplé džíny a světle modré košilové tílko. Vlasy volně, trocha make-upu, řasenka a lesk na rty. Je to jednodušší, ale i přes to vypadá úžasně. Becky má bílé tílko zastrčené v černých kratáscích, světle modrou mikinku, která je rozeplá a zlatý tenký pásek. Vlasy má také volně a je namalovaná stejně jako Molly akorát má růžovější rtěnku. No a Caitlin má na sobě modrý svetřík a barevnou sukni do půlky stehen. Vlasy stažené čelenkou a make-up má stejný jako já akorát má hnědou rtěnku. Všechny vypadáme suprově a to je co říct když já řeknu že mi to sluší. Výjdeme z chatky a hned na nás spočine pět párů očí. Kluci. 

,,Páni. Sluší vám to holky." Pokýve uznalecky hlavou Jawad. A ostatní s úsměvem přikývnou. Líbí se mi že ikdyž má přítelkyni nebojí se nám pochválit to jak vypadáme nebo nám zalichotit. Nemám ráda takové ty klukky, kteří jakmile mají holku tak se pomalu s žádnou jinou nebaví. Natož aby jí něco pochválili nebo tak. Tihle kluci jsou prostě úžasní. Jawad, Leroy a Will mají přítelkyně. Ed nám kouká po Molly a ona zase po něm. To mi připomíná že si s ní o tom pak musím promluvit. No a James je nejspíš zamilvanej do nějaké holky, kterou zná teprve chvíli. Jsou prostě něco jako naši nejlepší kamarádi nebo bráchové. Hodně si rozumíme a už jsme i naplánovali že zítřejší volný den strávíme více méně spolu.

,,Děkujeme." Poděkujeme jim. Pak ke mě zničeho nic přiskočí James a nabídne mi rámě, kterého se s radostí chytnu a pak se vydáme do hlavní budovy.


Tak opět další díl. Dobrá zpráva. Mám internet, takže opět píšu. Budu se oět snažit vydávat každý den, ale znáte to. Škola, kroužky a tak. Takže neslibuji že budou každý den. Může se stát že někdy se mi to fakt nepovede, ale budu se moc snažit. Snad to chápete. Prosím o voltes a komentíky. Niki <3 

Camp Undercover (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat