5.

4.1K 191 43
                                    

,,Tak, vypadá to že jsme všichni.  Zajdeme tady do nedalekého lesa a nasbíráme různé klacky. Tam dojdeme společně, ale pak se rozdělíme. Chodit budete minimálně po dvou. Nikdo nepůjde sám. Minimálně po dvojicích a úplně nejlepší by bylo kdyby šel kluk s holkou. Klidně třeba tři holky a jeden kluk, to už je na vás, ale bylo by to opravdu lepší, protože když tam blbě šlápnete, holky vás asi těžko odnesou. Tak jdeme." Zavelí Leroy a všichni se tedy rozejdeme k lesu.

,,Holky s kým půjdeme, nebo půjdete ?" Zeptá Amber. Všechny jen pokrčíme rameny. Dojdeme k lesu. Začíná tady vést taková pěšinka. Tady se všechny zastavíme a Jawad začne dávat další pokyny.

,,Takže, tady bude sraz. Prostě se rozejděte do lesa a nazbírejte toho co nejvíce. Máme na to hodinu. Samozřejmě sem můžete něco nosit postupně. Je to jen na vás, ale za hodinu budou všichni tady. Tak, dohodněte se jak půjdete a běžte." Všichni se hned začnou domlouvat a k nám okamžitě přiskočí kluci. 

,,Co kdyby jsme šli spolu ?" Zeptá se Will. Všechny souhlasíme.

,,Počkej, ale přece nepůjdeme v deseti a stejné místo. Navrhuju rozdělit se na dvojice." Řekne James a já musím uznat že má pravdu.

,,Fajn tak se rozdělíme do dvojic. Já budu s Molly." Řekne Edward a stoupne si k Molly.

,,Já si beru Jess." Zvedne ruku James a stoupne si ke mě. Nevadí mi to. Jsem asi i ráda že jsem zrovna sním, protože se s ním přeci jen už nejlíp znám. Leroy jde k Amber, Will k Becky a Jawad ke Caitlin. Ted jsme vlastně tak jak jsme v týmech. 

,,Fajn, tak jdeme na to." Zavelí se a vydáme se do lesa, kde se po chvlice rozdělíme podle těch dvojic. S Niallem tedy začneme sbírat a při tom si povídáme. 

,,Dneska ti to s tou kytarou šlo. Už se nemůžu dočkat až tě uslyším zpívat." Usměje se mezitím co sbíráme.

,,A do říká, že mě někdy uslyšíš ?" Zasměju se.

,,Uslyším, o to už se postarám." O tom že se zasmějeme asi už mluvit nemusím, jelikož s ním se směju skoro pořád.

,,A ty si se teda narodil v Irsku a ted žiješ kde ?" Zeptám se ted já.

,,No mám dům v Anglii a pak taky v Americe, takže tak různě. Ale hodně cestuju." 

,,A ty bydlíš sám ?" 

,,Jo, rodina stále žije v Irsku." Lehce posmutní, asi by je chtěl mít blíž.

,,A ty nemáš přítelkyni ?" Zeptám se lehce překvapeně. Sice ho znám jen dva dny, ale je moc milej, vtipnej a co si budeme povídat ošklivej taky není. Sice ho nemůžu moc vidět kvůli brýlím a tomu všemu, ale stejně. Myslela jsem že nemá o holky nouzi.

,,Ne, nemám. Proč se tak divíš ?" Zasměje se. 

,,No já jen že mě to překvapuje. Znám tě sice jen chvilku, ale podle toho co jsem poznala jsem typovala že po tobě holky jen šílej." 

,,No jako nemůžu říct že bych si nemohl vybírat, ale já prostě hledám něco speciálního. Chápeš, někoho kdo mě nebude milovat kvůli vzhledu nebo tomu že mám peníze. Hledám někoho před kým budu moci být sám sebou. A stejně tak chci aby to bylo i u ní. Nemám rád takový ty holky, který jdou a říkaj jsem sexy. Nemám to rád.A mimochodem co jsi poznala ?" Štouchne do mě.

,,Páni, to se moc často nevidí. No nevím. Jsi milej a vtipnej. A co už si jí našel ?" Usměju se na něj a on mi úsměv oplatí.

,,Nevím, možná, ale znám jí jen chvíli tak uvidím jak to půjde. A co ty. Co rodina a vztahy ?" Jo tak přesně tuhle otázku jsem slyšet nechtěla.

,,No, s mámou a tátou bydlím v jednom bytě ve středu Londýna. A co se vztahů týče měla jsem jen jeden a to bylo před třema rokama." Dobře vykroutila jsem se z toho.

,,Ale, neříkej mi že ty nemáš přítele." Podiví se. Zdá se mi to nebo jsme si prohodili role ? 

,,Ne nemám. A proč se divíš ty ?" Zasměju se.

,,No, taky tě sice znám jenom chvíli, ale vždycky jsem si myslel že holky jako ty, jsou snem všech kluků. Chápeš jsi milá, vtipná, talentovaná, sebevědomá ale na nic si nehraješ a co si budeme povídat, jsi hezká." Řekne a já se musím zase zasmát.

,,Tak za prvý sebevědomá rozhodně nejsem. Například Molly tvrdí že jsem strašně sebekritická. A hezká ? To už vůbec ne. Prej vysněnej sen kluků. Všichni kluci chtějí vyhublé modelky, které nemají nic v hlavě, ale hlavně, aby byly co nejhubenější." Protočím oči. Protože popravdě to nechápu. 

,,Všichni takoví nejsou, třeba já ne." Usměje se. 

,,Tak jseš tak jeden z milionu." Pokrčím rameny. Pak už si dál povídáme a při tom sbíráme. Když už je to skoro hodina, vydáme se na místo kde se máme sejít. Když jsme všichni, vydáme se k chatkám, kde to vše složíme k ohništi a jdeme na večeři.


,,Tak se převlíkneme a jdeme ?" Zeptá se Becky. My souhlasíme a každá se jdeme obléct. Já se převleču do  světlounce růžových legín a a černého uplého tílka. Do ruky čapnu mikinu, protože pak už bude určitě zima a s holkama vyrazíme k ohništi. Když kluci vše připraví začneme opýkat buřty a skvěle se bavíme. Sedíme v kroužku kolem ohně, poměrně namačkaní, ale zdá se že to nikomu nevadí. Všichni se tak různě bavíme dohromady. Když už je opravdu tma a všichni jsme najezení, typuji že je tak deset, vytáhne James kytaru.

,,Mám nápad. Pošleme kytaru po kolečku a když bude někdo chtít něco zahrát a zazpívat tak to udělá. Jestli znáte někdo jakoukoliv písničku a umíte jí i zahrát na kytaru, tak jí zahrajte." Podá kytaru vedle sebe, ale na druhou stranu ode mě. Víte já sedím mezi Jamesem a Edem, ale James jí naštěstí poslal na druhou stranu. První kdo se odváží něco zahrát je Ella. Začne hrát nějakou mě neznámou písničku, ale spousta lidí se k ní přidá. Už mám na sobě mikinu, ale i přes to mi začíná být zima a taky jsem docela unavená.

,,Jamesi, bude ti vadit, když si na tvoje rameno položím hlavu ?" Zeptám se ho.

,,Jasně že ne." Usměje se a já si tedy mou hlavu položím na jeho rameno. On dá ruku přes má záda na můj pas a tak si mě přitáhne ještě blíž. Jako bych se najednou cíjtila tak bezpečně a......příjemně. Takový pocit jsem nikdy nezažila. Tahle atmosféra je úžasná. Někdo vždy hraje my všichni co tu písen známe s ním zpíváme. Už se prostřídalo tak dvacet lidí, když dojde kytara ke mě. Ne s velkým nadšením se zvednu z Jamesova ramena a kytaru si převezmu. No mohla bych něco zahrát, ale co ? Mám to Drag me down. Dám si tedy kytaru tak abych mohla hrát. 

,,Já ti říkal že tě uslyším." Zašeptá mi James do ucha a á se jen zasměju a začnu hrát a i zpívat. Poměrně dost lidí se ke mě přidá a někteří na mě jen koukají nebo poslouchají. Zahraji poslední tony a tím písen ukončím.

,,Páni to bylo....úžasný. Máš fakt talent." Vyhrkne hned James a já jen zakroutím hlavou na nesouhlas.

,,Ale on má pravdu. Máš fakt úžasnej hlas." Začnou se přidávat i ostatní. 

,,Děkuju." Zářivě se na všechny usměju, i když s nimi stále nesouhlasím.

,,Jo a mimochodem, dobrej výběr písně." Mrkne na mě Will.

,,Nechceš mi říct že jseš fanoušek One Direction, že ne ?"  Kouknu na něj dost překvapeně.

,,To úplně ne, ale ti kluci mají fakt talent to se jim musí nechat." Všech pět, tím myslím Jamese, Eda, Jawada, Willa a Leroye se začne smát. Jsou to blázni. Je něco kolem půlnoci, když usoudíme že by jsme měli jít spát, kupodivu jsme tady vydrželi všichni až do konce. Uhasíme ohen a vydáme se k chatkám. 

,,Tak dobrou holky." Řekne nám všech pět a pak nás postupně obejmou a dají nám pusu na tvář.

,,Dobrou kluci." Řekneme jim na oplátku my a zalezeme do chatky.


Hlásím se s novým dílečkem. Doufám že potěšil. Prosím o voltes a komentíky. Niki <3



Camp Undercover (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat