22.

3.2K 159 33
                                    

,,Tak holky jdeme." Usměje se nadšeně Caitlin, když je čas jít na koncert. Výjdeme tedy ven a zamíříme si to k malému podiu které je tady postavené. Kdy ho sakra zvládli postavit ? Jen nad tím pokrčím rameny a jdeme k houfu táborníků. Po nějaké chvíli vyběhnou kluci na podium a stoupnou si k pěti mikrofonům.

,,Ahoj všichni tak to tady rozjedeme ne ? Ale začneme z lehka a to písní Fireproof." Po tom co jim zatleskáme začnou zpívat na karaoke verzi. Niall celou tu dobu kouká pouze na mě a já to nemám jinak. Prostě od něj nemůžu odtrhnout pohled. Jakoby tu písen zpíval mě. Je to taková kouzelná chvilka, než si opět uvědomím co se vlastně stalo. 

Niallův pohled.

Každé slovo, každý verš a každá slabika všechno patří jí. Poprosil jsem kluky aby jsme mohli zazpívat tuhle písničku, protože z velké části vyjadřuje mé pocity. Nejvíc mě potěší to když se i ona kouká na mě a já jakobych mohl na malou chvíli v jejích očích zahlédnout lásku. Něco ke mě pořád cítí, tím jsem si jist a já už můžu jen doufat že to dokážu dostat na povrch.

Jessin pohled

První dvě písničky jsem byla taková nesvá. Ale pak jsem se pouze zaposlouchala do mých oblíbených písniček a dokonce jsem i s holkama tancovala a zpívala. Jakoby se na chvíli opět všechny starosti a nepříjemné pocity vypařili. Ano tak silná je pro mě jejich hudba. Uvědomila jsem si že je jedno jestli jsem s Niallem v pohodě nebo ne, ale jejich faninka budu prostě vždycky. No žekněte samy. Kdo by je nemiloval ? 

,,A ted si dáme poslední písničku. Začali jsme pomalu takže tak i skončíme. Tady je písen Am." Oznámí Harry a začnou tedy zpívat.  Po dozpívání jim věnujeme veliký potlesk plný křiku. Slova se ujme Liam.

,,Moc vám děkujeme, byli jste skvělí. Přeji dobrou chut." Na to se všichni zasmějeme a vydáme na večeři.

Ráno

Opět vstanu a opět nedobrolovně. Dnes už jsem sice spala lépe, ale stejně to za moc nestálo. V koupelně vykonám raní hygienu, obleču se do bílého tílka a hnědo modré sukně a pak se s holkama vydáme na snídani. Jen co otevřu dveře pohled mi padne na kytici bílých růží. No to si dělá srandu. Jestli to je zase od Nialla, tak já nevím. Opět je u toho lísteček. Obojí to zvednu ze země a začnu číst.

Pro Jess.

Milá Jess, opět tady pro tebe mám takový menší dárek, kterým ale stejně nemůžu vyjádřit jak moc mě mrzí že jsem ti ublížil. Chci aby jsi věděla že já to nevzdám. Stále budu doufat že mi jednou odpustíš. Miluju tě. Pusu Niall.

On to udělal znova ? Je blázen nebo proč to dělá ? Růže dám do vázy k těm včerejším. Pak vyrazíme na snidani. Stejně bych si o těch květinách měla promluvit. Sice se na to mic netěším, ale nemůže za mě takhle utrácet. Po snídani mám lekci s Harrym. Pak oběd a na pokoj.
,,Holky, já bych si chtěla s Niallem promluvit o těch růžích. Co si o tom myslíte ?" Zeptám se jich na názor.
,,O čem přesně si chceš promluvit ?" Zeptá se Molly, zatím co si rozčesává své blondaté vlasy. No jo, asi za hodku má rande s Edem.
,,Chci mu říct, aby s tím přestal." Molly přikývne a slova se tentokrát ujme Becky.
,,Jess a myslíš si že by jste nemohli být alespon kamarádi ? Přeci jenom je před námi ještě skoro čtrnáct dní. Tak by bylo dobré kdyby jste spolu vycházeli ne ?" Do jisté míry má pravdu. Asi bych si s ním i tom měla promluvit a dohodnout se že by jsme alespon po zbytek tábora mohli zapomenout co se stalo. Ale, já nevím. Prostě je to těžký. Ale zkusím to. Promluvim si s ním o tom.
,,Dobře tak já si s ním o tom promluvím. Tak držte palce."  Holky mě obejmou s já tedy opustím naší chatku. Dojdu k té jejich a s nádechem chci zaklepat na dveře. Ale těsně před tím než se mé klouby dotknou dřevěných dveří, se zastavím v pohybu a zaposlouchám se do rozhovoru, který probíhá vevnitř. Vím že je neslušné poslouchat cizí rozhovory, ale přeci jenom jsem holka ne ?
,,Kluci mám si vzít to bílý nebo černý ?" Slyším Harryho.
,,Vem si jaký chceš, Molly se budeš líbit ve všem." Slyším jak se Zayn uchechtne.
,,Stejně ti tu Molly závidím." Slyším Niallův hlas a tak odtrhnu ucho ode dveří. Jakoby se moje srdce právě rozletělo na miliony kousíčků. Takže jemu se celou tu dobu líbila Molly ? A já jsem se s ním chtěla pokusit normálně vycházet. No po tomhle na to může rovnou zapomenout. Utřu si slzy z mých tváří a zaklepu.

Niallův pohled
,,Kluci mám si vzít to bílý nebo černý ?" Zeptá se Harry a zamává ve vzduchu dvěma tričkami.
,,Vem si jaký chceš. Molly se budeš líbit ve všem." Zasměje se Zayn a Harry si na sebe nakonec obleče černé tričko.
,,Stejně ti tu Molly závidím. Jako to že vzala v pohodě že jsi Harry a ne Ed. Fakt je mi líto jak se to mezi mnou a Jess pokazilo. Už jsem věřil že by se mnou třeba mohla být víc než kamarádka. A pak se to takhle posere." Povzdechnu si a promnu si rukama obličej. Li se nadechuje že nečo řekne, ale v tom se ozve zaklepání na dveře.

Jessin pohled
Když se zevnitř ozve dále, šáhnu na kliku a otevřu dveře.
,,Ahoj Jess." řeknou všichni poměrně překvapeně. Pozdtav jim opětuji a pak svůj zrak přemístím na Nialla.
,,Chtěla bych s tebou mluvit." Hlavou naznačím ven a on přikývne, stoupne si a společně výjdeme z chatky.
,,Chtěla jsem tě poprosit, aby jsi přestal s těma růžema. Je to sice nádherné a já ti děkuju, protože jsou krásné, ale na druhou stranu mě to bolí a tak prostě, přestan s tím." Obličej mu posmutní.
,,Ale já to dělám pro tebe a rozhodně to dělat nepřestanu."
,,Ale notak Nialle. Nemusíš si tady hrát na to jak moc ti na mě záleží. Já vím že se ti líbí Molly. Ale nemusel jsi si se mnou takhle hrát. No to je všechno tak Ahoj." Rozeběhnu se od něj, protože už opět začínám brečet. Poslední co od něj ještě zaslechnu je.
,,Ale...." a víc nic. Stejně mě nezajímají ty jeho omluvy a výmluvy.

Tak další díleček. Názory ? Takový nepovedený, ale snad jste to přežily :D Prosím o voltes a komenty. Niki <3

Camp Undercover (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat