13.

3.3K 160 10
                                    

Když už stojím u dveří jejich chatky, zatukám a po tom co se ozve dále vejdu dovnitř. Překvapí mě že je tady jen James. Teda vím že Ed bude video upravovat u nás s Molly, ale zbytek ?

,,Kde jsou všichni ?" Zeptám se a sednu si vedle Jamese na jeho postel, přičemž se zádami stejně jako on opřu o zed. 

,,Ed to šel upravovat s Molly k vám. Leroy to šel upravovat k nějakejm klukům od něj z týmu a stejně tak Will a Jawad." Jen přikývnu. 

,,Tak se do toho pustíme ?" Zeptám se a rukou naznačím k notebooku, který mu leží na klíně. 

,,Jasně. Už jsem to všechno natahal do počítače. Takže už to musíme jen spojit do videa." S úsměvem přikývnu a pustíme se do práce. 


,,Tak a je to."  Padne mi Jamesova hlava na rameno, když máme konečně asi po třech a půl hodinách hotovo. Je něco kolem půl jedenáctý. Byl to docela masakr, ale finální výsledek je úžasnej. Zívnu si a položím si hlavu na tu jeho. 

,,Jsme dobrý." Zvednu mou hlavu z té jeho a on zvedne tu jeho z mého ramene. 

,,To jsme. Fakt moc děkuju za pomoc. Bez tebe bych to dělal ještě další dvě hodiny." Koukne na mě a já se jen pousměju.

,,To nestojí za řeč. Ale povedlo se to." Řeknu a rozhodnu se ho zeptat na to na co se chci zeptat už dlouhou dobu.

,,Nemůžeš si sundat ty brejle ?" Zeptám se s nadějí v hlase. 

,,Proč ?" Usměje se. Protože chci vidět tvoje oči. To mu asi říct nemůžu. 

,,Jen tak." Pokrčím rameny a kousnu se lehce nervozně do rtu. 

,,Ehm. To není nejlepší nápad." 

,,Proč ?" Zeptám se na oplátku ted já. 

,,Brzo se to dozvíš. Slibuju." Ač nerada, nakonec přikývnu a ted nastane ticho při kterém jen koukáme na sebe a nikdo nic neříká. 


Niallův pohled

,,Nemůžeš si sundat ty brejle ?" Zeptá se.

,,Proč ?" Zeptám se já. Chvíli je ticho jakoby nad něčím přemýšlela. 

,,Jen tak." Odpoví nakonec a pokrčí rameny přičemž se řekl bych nervozně kousne do rtu. Ona je tak sladká. Jenže je tady riziko že by mě mohla poznat.

  ,,Ehm. To není nejlepší nápad."   

,,Proč?" Posmutní. 

,,Brzo se to dozvíš. Slibuju." Smutně přikývne a nastane ticho kdy na sebe pouze hledíme. Strašně mě mrzí že jí nemůžu říct kdo ve skutečnosti jsem, že jí vlastně lžu. Ale na druhou stranu jsem rád že se se mnou baví kvůli mě ne kvůli slávě. Že je to moje kamarádka. Ikdyž já bych si přál víc. Ano chtěl bych aby jsme byli víc než kamarádi. Ona je tak perfektní. Pro mě. Myslím na ní pořád. Když jsem s ní na nikoho jinýho se pomalu nedívám a když jsem bez ní tak zase na nikoho jinýho nemyslím. Jo, jsem v tom až po uši. Nejhorší je že ona nejspíš necítí to samý. I když se nechá obejmout nebo mě nechá abych jí dal pusu na tvář, zdá se mi jakoby vždy byla taková nesvá. Jakoby se možná i něčeho bála, ale potlačuje to silně uvnitř sebe. Ale není to jen se mnou. Je to i s ostatníma klukama. Nechci, aby se takhle cítila. Podle mě jí musel někdo někdy hodně ublížit. Do dneška nemůžu zapomenout na to jak jsem si s ní chtěl plácnout a ona se skrčila a začala si krýt obličej. Je možné že jí někdo třeba bil ? Musím to zjistit, ale chci aby mi to řekla ona sama, protože mi bude věřit. A já chci aby mi věřila. Je to totiž první holka ze který jsem takhle v háji. Moc jí miluju. Ale nemám odvahu na to jí to říct. V tomhle bych chtěl být jako Harry, který s tím nemá problém. Dávám mu tak den a jsou s Molly spolu. Prohlížím si každičký detail Jessiny tváře. Nádherné zelené oči, úžasná plet, která je i s malými nedostatky tak úchvatná a naprosto dokonalé rty které mám každou chvíli větší a větší chut políbit. Ale nemůžu.  Spojte si její vzhled s její povahou a víjde vám dokonalá dívka. Dokonalá dívka pro mě. Kouknu zpět do jejích očí. Zračí se v nich tolik pocitů. Štěstí, smutek, radost, zmatenost a spoustu dalších. Pohled mi opět spadne na její rty přičemž touha políbit je, je tak silná že už se bojím že to prostě nevydržím, když v tom se otevřu dveře a v nich stojí Liam. 

,,Ahoj." Pozdraví nás s úsměvem.

,,Ahoj." Usměje se na něj Jess. 

,,Ahoj. Vy už to máte ?" Pozdravím i já a zároven se jen tak zeptám.

,,Jo už jsme to dali dohromady. A co vy ?" Zeptá se a sedne si na svojí postel.

,,My už to taky máme. No a já jdu k sobě."Odpoví mu Jess a postaví se.

,,To nemusíš." Řekne Liam a já si stoupnu vedle ní. 

,,Ne já už stejně musím jít. Tak dobrou kluci." Usměje se a chce odejít. Rychle jí chytnu za ruku a otočím si jí k sobě. Přičemž své rty přitisknu na její tvář. No aspon něco. 

,,Dobrou." Usměju se na ní a pak jí pustím. Její tváře nabraly lehce červenou barvu. Ona se kvůli mě červená. No není to poprvý. Ale stejně. 

,,Dobrou" Řekne i Li a Jess pak odejde z naší chatky. 

,,Tak co bylo něco ?" Přiskočí ke mě Liam rychle. Jen smutně zakroutím hlavou. 

,,Achjo Ni. Ty jsi v tom až po uši. Proč jí to neřekneš ?" Koukne na mě smutně. Sundám si sluneční brýle, kšiltovku i mikinu a odhodím je na postel.

,,Já se bojím. Co když necítí to stejný. Ted spolu vycházíme a skvěle si rozumíme. Nechci to zničit." Povzdechnu si a rukama promnu obličej. 

,,Ale ona tě má ráda Nialle. Jako opravdu ráda. Navíc ona není ten typ holek, které by se ti vysmály. Jess taková není. A moc by vám to spolu slušelo. Jsou věci za které stojí riskovat ne ? Myslíš že za Jess to stojí ?" 

,,Jasně že to za Jess stojí." O tom nemám pochyb. 

,,Tak riskuj Nialle." Koukne na mě. Asi má pravdu. Za dva dny má narozky. Musím hned začít všechno zařizovat. 


Tak co na to říkáte ? Snad se díl líbil. Prosím o voltes a komenty. Niki <3 






Camp Undercover (1D)Where stories live. Discover now