25.

3.1K 150 20
                                    

,,Holky uvědomujete si že už dneska odjíždíme ?" Zeptá se smutně Molly, když nás vzbudí budík. Jak jsem se dostala do postele ? Musím se na to holek pak zeptat. Jedno je ale jisté. Takhle dobře jsem se už nějakou dobu nevyspala. A to ani nemluvím o tom že v náručí svírám mikynu, která nádherně voní. Ta vůně mi je povědomá, ale nemůžu si sakra vzpomenout od kud.

,,Bude mi to tady chybět." Přikývnu a smutně se pousměju. Pak vztanu, vykonám raní hygienu, obleču se do červených volnějších minišatů s hnědým páskem, vlasy si stáhnu bílou čelenkou s mašličkou, na obličej nanesu make-up, řasenku a lesk na rty. Pak si sbalím všechnu kosmetiku do kufru, stejně jako ostatní věci.  Taky musím bohužel vyhodit všechny ty nádherné růže od Nialla, ale přece je nemůžu všechny tahat domů. Zaprvý nevím jak bych je nesla a za druhý bych se nevyhla máminýmu výslechu. Všechny věci máme už hotově, ale máme ještě čas než půjdeme na snídani, protože jsme dneska radši vstaly dřív, aby jsme všechno stihly. Ted je asi ten správný čas zeptat se jak jsem se vlastně včera dostala do postele.

,,Ehm holky ? Je mi to blbý, ale nevíte náhodou jak jsem se dostala večer do postele ?" Zeptám se zatímco ony na sebe hodí usměvavé pohledy.

,,No víš...usla jsi Niallovi na rameni a on tě sem odnesl." Usměje se Caitlin a já na ní vykulím oči.

,,A-aha a koho je tohle ?" Zvednu šedou mikynu a kouknu zoufale na holky.

,,No ta je Niallova." Odpoví mi tentokrát Amber. A jo on mi jí vlastně včera pučoval, ale jaktože jí mám pořád u sebe.

,,A co dělá u mě ?" 

,,No když tě sem donesl, sundal ti jí aby ti nebylo teplo, ale nechal ti jí." 

,,Tak to mu jí budu muset pak vrátit." Řeknu a poté se vydáme na snídani. Tentokrát na mě před dveřmi nečekají růže ani žádný vzkaz. Že by s tím konečně přestal ?  Po snídani se podle plánu rozejdeme k podiu.

,,Tak začneme generálkou. Tady máte rozpisy jak kdo jde. Začínají tady vedoucí pak................" Začne vyjmenovávat jak postupně půjdeme.

,,....a nakonec Jess. Ted začneme zkoušet." Jak řekne, tak se stane. S holkama se bavíme, a koukáme na jednotlivá vystoupení. Když Jasmine dozpívá písničku Love Me Like You Do. od Ellie Goulding., jdu na podium já a začnu zpívat mou písen.

,,To bylo úžasný, fakt suprovej závěr vystoupení. Jsem z toho úplně vedle." Usměje se na mě Louis a přidají se k němu i ostatní kluci. Jen jim podekuji a poté slezu z podia na které opět vylezou oni spolu s Danielem. 

,,Chtěli by jsme vám říct, že jsme si to tady s váma moc užili. Ani jsme nedoufali že budete všichni tak talentovaní. Bylo nám s váma tady hezky, hlavně jsme tady mohli být opravdu sami sebou." Usměje se Harry a pak slovo převezme Loui.

,,Harry má pravdu. Doufáme že zůstaneme alespon v internetovém spojení s co nejvíce z vás, protože jste fakt super." Pak začne mluvit Zayn.

,,Je jasné že mezi námi byli i občasné neshody, ale když to schrnu celkové myslím že se z nás stal super kolektiv ne ?" 

,,Já si to myslím taky. Vemte v podaz že nás tady bylo kolem padesáti a více méně jsme se dokázali bavit i všichni na jednou a to si myslím zaslouží úctu." Pokyne uznalecky hlavou Liam a my se zasmějeme. Cítím slzy v mých očích, fakt mi to tady bude chybět. Nakonec se slova ujme Niall.

,,Všechno to co tady kluci řekli je pravda. Byla to tady zábava a vy jste úžasní a talentovaní. Hlavně se věnujte dále hudbě, protože vaše talenty by byla škoda promrhat. Snad se, alespon s některými z vás nevidíme naposledy." Když mluví kouká na mě. Lehce se na něj pousměju a on na mě taky. Náš oční kontakt přeruší až Danielův hlas.

Camp Undercover (1D)Where stories live. Discover now