give me this day

211 17 0
                                    

oh nee namjoon stond recht voor me. ik wist niet wat ik zeggen moest ik bleef maar staren naar hem.

"i.....i...i"

"please demi give me this day to make everything okay"

"i......don't know"

jimin kwam naast me staan en hij pakte mijn hand.

"demi we had our time i be there for you you know that. i know how much you love him. give him a chance and if it don't work i be the first person who will have you"

"but...i can try but i.....i.....don't know"

dit is so stressend ik weet het niet. ik hou van beide en ook niet zon beetje. eerst was het namjoon maar na alles wat hij gezegt heeft. begon ik steeds meer voor jimin te voelen.

"i know i said stupid things but....jebal....bby girl"

jimin knikte dat ik het doen moest. ik liep op namjoon af en gaf hemeen knuffel. namjoon veegde een traan van mijn gezicht. jimin glimlachte....ik heb nog nooit zoveel pijn achter een glimlach gezien.....wat is een goeie keus....ik koos nu namjoon terwijl jimin....het eigenlijk verdiend.

"thank you"

amerins verbrak de stilte en ze stelde voor om naar buiten te gaan. we liepen naar buiten maar jimin hield me tegen.

"i love you"

"i love you to"

ik gaf jimin een knuffel en we liepen naar buiten. ik ging naast namjoon zitten. namjoon pakte mijn hand en keek lachend aan. ik had nooit met jimin moeten gaan. maar gebeurd is gebeurd en ik zie wel hoe we hier uit komen.

"okay guys over a week is taetae my husband so were going to do some fun things."

"i wanna tell something"

"tell us"

ik stond op en ging voor iedereen zitten.

"this is so funny if you think about it. 3 years ago amerins became a army. 2 years later i became a army i think a month later there was taerins forever. the army groups loved it. and now taerins is real. and they going to marry this is something every army dreamed about. and amerins made it real."

jungkook maakte een biertje open en kwam naast me staan.

"TAERINS FOREVER"

hij gaf mij ook een flesje en tikte zijn bier tegen mijn bier aan en hij nam een slok. de rest deed hem na. amerins zat bij v op schoot. ze waren so cute samen. jimin was de hele dag super stil. jimin ging ineens weg om een stukje te lopen namjoon wou hem achterna maar ik hield hem tegen.

"i go"

"are  you sure"

ik knikte en namjoon ging twijvelend zitten. ik rende achter jimin aan hij liep het bos in maar dit keer andere kant op.

"JIMIN"

ik zag hem nergens ik rende verder en keek om me heen hij was nergens. ik draaide me om en ik voelde ineens 2 handen op mijn schouder ik schrok en hield me nog net in om niet te gaan gillen. jimin stond voor me zijn ogen waren rood.

"ooh jimin come here"

jimin gaf me een knuffel en begon te huilen. ik trooste hem en zei liefe dingen.

"i don't wanna lose you"

"i know i don't wanna los you to"

"but you have namjoon"

"well......he had his chance.......it is hard for me to"

jimin pakte mijn hand en begon te rennen. ik rende met hem mee ik hoorde dat we steeds dichter bij water waren.

"look at this place"

"it looks like home the place you kissed me after the party"

toen ik en namjoon ruzie hadden kwam ik hier en heb ik mijn handen kapot geslagen ik kwam hier en ben toen in jimin zijn armen in slaap gevallen. het lijkt net alsof ik er echt ben. maar deze steen is groter en het is een andere soort boom maar alsnog. ik ging op de steen zitten en keek naar de kleine waterval. jimin ging naast me zitten en hij legde zijn hand op mijn hand.

"please demi think about it...."

jimin wou weg lopen maar ik pakte zijn hand en zoende hem. ik hoorde iemand lopen. ik draaide me om en namjoon stond daar. ofcourse perfect timing demi...typies...

"okay i had my chance i understand it.....i be happy for you"

namjoon liep  weer weg en jimin gaf me een zoen. hij keek vol energie me aan. ik lachte en we renden naar een groot meer. jimin tilde me op en gaf me nog een kus. daarna liepen we weer terug namjoon keek vrij normaal.

"aaah there are the love couple"

amerins deed de box aan en zette muziek op. ze zette boombayah op en ik en amerins gingen er op dansen. jimin en jungkook gingen mee dansen. daarna kwam fantastic baby v en j hope sprongen op en dansden mee. namjoon en suga en jin gingen ook maar mee dansen.  het was super gezellig. weer eens iets met zijn allen in plaats van 4 ofzoiets.

I Will Never Let You GoWhere stories live. Discover now