plane

307 22 3
                                    

daar zaten we dan rap monster en v zaten naast ons in de auto. ze brachten ons naar ons vliegtuig. we hadden al afscheid genomen van de rest. ik kon echt huilen nu. ik leunde tegen namjoon aan in de auto. namjoon wreef heen en weer over mijn schouder. dit voelde so save. ik pakte mijn rugzak en haalde mijn schetsblok eruit. ik opende mijn schetsblok en begon te bladeren.

"your drawings are so beautiful"

"thanks"

ik scheurde een blad eruit en begon te schetsen. we zaten nog half uur in de auto. ik tekende rap monster en mij op een blad. ik had mijn tekeningen altijd snel af. binnen 20 minuten meestal. ik gaf rap monster de tekening.

"for you"

"so beautiful."

" i love you so much"

" i love you to"

"pff here we are on the airport"

er rolde een traan over mijn wang heen rap monster zag het en veegde hem weg.

"sweetie this isnt the last time i see you. i can see you whenever i want, we can skype and i can pay tickets for you"

ik gaf namjoon een kus en keek hem recht in de ogen"

"I know. It is just......when i wake up tomorrow your gone"

Namjoon veegde mijn traan weg en gaf me een kus. Hij pakte mijn hand en we liepen naar amerins toe. Nog een kwartier dan moest ik namjoon los laten voor nu. Het is zo moeilijk. Ik kan hem vaak zien maar alsnog. Ik pakte mijn telefoon erbij en ging kijken op snap. Ik pakte de honden filter erbij en maakte foto samen met namjoon. Ik zette eronder last day with my boy ♡ gonna miss you.

"This picture is so cute"

"Yeah send it to me okay?

"I send it now"

"Demi we moeten gaan"

"I need to go"

"I love you sweetie see you soon"

" i love you to"

Ik gaf namjoon een knuffel en een kus. Wou dat de kus eeuwig duurde. Namjoon gaf een pakje aan mij"

"What is this"

"Open it when your flying okay?"

Ik knikte gaf hem nog een kus en liep door de poortjes heen. We waren nog maar net de bocht om en amerins begon te huilen.

"Stt maar het is goed. We zien ze wel weer eens"

Amerins veegde haar traan weg en liep het vliegtuig in. Ik legde mijn hoofd tegen het raam ik zag namjoon en taehyung staan aan de overkant bij het raam. Namjoon legde zijn hand tegen het raam en ik deed hetzelfde. Amerins zag taehyung staan een zwakke glimlach kwam op haar gezicht en het vliegtuig begon te rijden. We stegen op. Nu was het officieel. We waren bij ze weg. Ik had nogsteeds het pakketje van namjoon in mijn handen.

"Maak open"

Ik maakte het pakketje open en zag een silveren ketting. Het was een rondje met daarop Demi and kim. Ik maakte het kettinkje open en zag aan beide kanten foto van ons 1 bij zwembad en 1 dat we sliepen.

"Er ligt nog een brief daar"

Ik pakte het briefje er stond op : for my everything. My life saver for the woman of my life.

"Aaawh"

Ik deed de ketting om pakte mijn telefoon ik maakte een selfie zodat hij kon zien dat ik de ketting droeg ik zette onder de foto "thanks bea i love you"

Dit boek is nog niet afgelopen voor geval mensen dat denken ik blijf mooi verder schrijven.

Veel lees plezier

Xxxx

I Will Never Let You GoWhere stories live. Discover now