jennie

202 17 0
                                    

"goodmorning"

Ik opende mijn ogen en zag jimin naar me kijken. Ik wreef in mijn ogen en ging met mijn hoofd op zijn buik liggen.

"Hmmm.... goodmorning"

"Come lets go eat something"

Ugh eten......ik liep maar met jimin mee naar beneden en ging op het eilandje zitten in de keuken. Ik was nog zo moee. Jimin gooide een appel naar me en ik nam een hap. Ik at sochtends eigenlijk altijd fruit. Vandaag zou ik mijn kleding uitpakken alles ligt al in een koffer in jimin zijn kamer.

"Woow look twitter"

Je zag allemaal fotos voorbij komen van mij en jimin bij het feest en van namjoon en dat meisje. Hoe zou dat afgelopen zijn. De deur ging open en het meisje van gister kwam binnen lopen. Aah zo dus. Ze droeg namjoon zijn shirt en je zag haar string erdoor heen. Jimin keek me even raar aan.

"Goodmorning namjoon wants some water"

Ik pakte ee flesje uit de koelkast en gaf het aan haar. Ze wou weer weglopen.

"Wait girl."

Ze draaide zich om ik gaf haar een hand en stelde me voor.

"I know that army. I am jennie"

"How long do you stay here"

"I don't now how long im welcome here....your not mad at me right.....i mean you and namjoon.....i don't wanna have haters..."

"No worries....you can always come to me if something wrong."

Het meisje knikte en lachte en liep weer naar boven. Ik ging weer zitten en jimin kwam voor me staan.

"Are you okay?"

Ik knikte en lachte zwak. Het deed wel pijn maar ik had jimin nu. Morgen was laatste dag in Sweden. Ik weet niet hoe ik me voelen moet. Ik en namjoon hebben allemaal fotos op onze kamer staan en ik wil ze eigenlijk niet weg gooien.....het is toch een groot stuk van mijn leven.

"Demi?"

"Lets walk"

Ik had jimin zijn shirt aan maar i don't care. Ik deed mijn haar in een staart en we gingen lopen. Aangekomen op het strand zag ik ons huisje in de verte. Ik zag namjoon kijken. Hij stond op het balkon. Ik liep met mijn voeten door het water.

"I love this place so much"

"I love this house. Since this summer i have good memories to it"

Jimin gaf me een zoen.

"Hey guyss"

Namjoon en jennie kwamen er aan lopen. Ooh nee heb ik weer. Ik kan namjoon niet vergeten.

"Heey"

Namjoon keek mij even aan ik hem hij keek snel weg en liep naar jennie toe. Hij miste me wel. Namjoon is ook helemaal niet iemand die dit soort dingen doed. Ik stond op jimin ook we liepen samen beetje verder het water in. Ik viel bijna en jimin ving me op.

"He be careful"

Ik lachte en pakte jimin zijn hand. We liepen verder en jimin viel vol het water in. Ik lachte en jimin kwam weer omhoog helemaal nat. Hij liep naar ms toe ik wou wegrennen maar jimin was sneller hij tilde me op en gooide me ook het water in.

Ik en jimin liepen samen water uit. Ik deed jimin zijn haar goed en we liepen verder.

"Were going to the house"

"What ever"

"Okay"

Namjoon deed heel arrogant terwijl jennie echt een schat van een meisje was. toch voelde het alsof ik en namjoon wel weer bijelkaar zouden komen.

"demi if you have a chance to go back to namjoon please take it"

"but we...."

"i know but i know how much you love him so i take this moments and the beautiful memories of us togheter."

jimin was zo lief. ik gaf hem een kus en we liepen verder. eenmaal aangekomen hongen er allemaal vlaggetjes in de woonkamer.

"amerins wat is dit?"

"we vieren dat ik en v gaan trouwen volgende week"

"ooh een gesamelijke vrijgezellen feest iets"

"haha jaaa"

ik en jimin gingen ons eerst omkleden en daarna gingen we naar beneden. ik had een grijze crop top sweater aan en een hoge zwarte short.  namjoon en jennie waren ookal thuis. namjoon leek geergerd ik keek hem even vragend aan. toen we naar beden liepen pakte namjoon snel mijn hand en liet hem weer los. ik keek achterom en namjoon lachte zwak. ik liep verder.

"where is amerins"

"ik ben hier"

amerins had ook een zwarte hoge short aan met een witte crop top sweater. we hoorden geschreeuw van boven komen jennie liep boos naar beneden.

"good luck he still loves you to much"

namjoon rende haar stukje achterna maar jennie sloeg de deur dicht. namjoon zuchte diep, jin liep naar hem toe en legde zijn hand op namjoon zijn schouder.

"i scruwed up i had a perfect life..........demi i need u"

"i....i..."

I Will Never Let You GoNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ