party nights

204 16 0
                                    

"lets have a drink"

ik pakte een flesje flugel aan en amerins en v deden zelfde. ik dronk hem op en jimin gaf me er nog 1. amerins keek me even waarschuwend aan.

"no thanks maybe later"

"no problem"

jimin nam zelf nog 1 en gaf ook 1 aan de rest die er aan kwam lopen.

"jimin give me one"

jimin lachte en gaf me nog een flesje flugel. van 2 flesjes gebeurd toch niks. ik word er wel super druk van maarja aangeschoten zijn stelt ook niks voor. we liepen door naar het feest ik hoorde muziek steeds harder worden. we moesten onze id kaart laten zien. we kregen een 18+ bandje en we liepen naar de grootte tent. het was so super druk hier.

"omg the song own it"

jimin jungkook en ik begonnen te dansen. mensen zaten ons aan te kijken. sommigen goed andere zo van ugh weirdos. ik en amerins gingen op allemaal shuffelen en we leerden het bts. ik trakteerde iedereen op bier en amerins op cola. ze houd niet zo van drinken dusja cola is ook lekker. ik en jimin begonnen steeds closer te worden. we dansden veel samen. ik en j hope ook namjoon deed vrij normaal hij gaf me drinken en hij pratte gewoon tegen me.

"i see that the bangtanboys are hereee"

de dj riep dat we met zijn allen op het podium moesten komen.

"yeahh girls you 2"

amerins keek me bang aan ik pakte haar hand en sprong op het podium. dankje wel jimin en je free run kunsten. jimin had me een paar moves geleert.

"boysss and girlss sing what for us"

"okay demi we going to rap our song"

"what?"

"you heared me"

rap monster begon te rappen ik wou niet voor schud staan dus ik rapte mee. na het lied songen we met zijn allen butterfly en daarna tomorrow.

ik en jimin dansden als een gek op het podium. iedereen kende mij van vines en funny moments. amerins was altijd beetje rustiger. jimin ging ineens tegen over me staan en hij zong een een of ander lied. hij zong over een ruzie en een meisje hoeveel pijn het haar deed en hoeveel hij van haar hield en haarniet zal laten gaan. kort samengevat het gaat over mij. de rest had het nu ook wel door. v pakte de microfoon en hij ging mee zingen maar dan over amerins. na het mini concert gingen we weer verder dansen in de zaal. namjoon nam me mee naar een rusige plek.

"okay we need to talk"

"what now"

"jimin loves you"

"no shit sherlock"

"demi i love you to"

"you hurt me a lot my heart is broken and it is to hard to fix it"

namjoon gaf me een kus. ik duwde hem weg. ik zag jimin achter hem staan. godsamme niet weer. jimin duwde namjoon weg. en namjoon duwde jimin tegen de muur.

"boys stop now!"

"no he steals my girl"

"your girl you let her cry for 3 days who made her happier again ha me because i was there for her. so where were you?"

"demi im sorry"

namjoon probeerde me weer te kussen. ik hield hem tegen.

"your drunk"

"no im not"

"yes you are"

namjoon schopte tegen jimin zijn voet en hij liep weer terug. jimin keek verbaasd naar mij en ik haalde mijn schouders op. ik en jimin liepen ook terug we hoorden ineens allemaal mensen schreeuwen. niet van angst meer juichen. namjoon stond daar te zoenen met een meisje. ik kon wel in huilen uitbarsten ookal doe ik het zelf ook. toch deed het pijn. jungkook wees naar mij. ik en jimin liepen door en amerins hield me tegen. waarom zou ze moet ik dit zien nee.

"he i have her now. and you stays forever single"

jimin draaide zich om  hij pakte mijn hand en sleurde me mee naar namjoon. het meisje droeg een bts shirt. ofcourse een army nouja maakt ook niet uit.

"namjoon i don't care"

voordat ik wat zeggen kon zoende jimin mij. ik liet het toe en iedereen keek ons aan. amerins begon ineens te schreeuwen.

"jeeej demin forever"

ik keek haar even raar aan en begon toen te lachen. hoelang zou ze daar over na hebben gedacht. ik keek naar namjoon die kon niet van het meisje afblijven. succes ermee ik ga verder.

"no secrets annymore"

jimin was so blij. hij zoende me weer en daarna gingen we weer dansen. ik heb namjoon eigenlijk de rest van de avond niet meer gezien. we gingen weer terug naar het huisje.

"were is namjoon"

"he comes when hes wanna come"

ik hield jimin zijn hand vast en ging op jimin zijn schoot zitten.

"how  long do is this happening?"

"not i kissed her and she let it so he im just lucky"

jimin knuffelde me en iedereen ging op bed.

"goodnight sweetie"

"goodnight

I Will Never Let You GoWhere stories live. Discover now