is this the end

213 15 0
                                    

Ik kwam de kamer binnen lopen namjoon begon te lachen. Herkend hij me weer please herken me weer.

"What is the news?"

"I remember the hospital. You where shot and i was so scared that you die."

"Thank god you remember"

"Yes but i don't know if we going through this"

"Wait...you wanna break up with me?"

"I don't know for sure. You are really special"

"Namjoon please..... don't break up. What we had was so special. i really cant' live without you. how is it even possible i saw that you was sitting on the ground and they helped you i was the one who fall on the ground. i was the one who fel on the head. i know everything and you don't. comon remember. we met each other in the hotel we were in the swimmingpool and you asked me if i wanna come we took a selfie. look this selfie."

ik liet de foto zien. namjoon keek er naar en hij trok een moeilijk gezicht.

" we had a date we were by the concert i got shot. we were going to the netherland. we slept in my house for idk 2/3 weeks"

"sorry i really don't know it. i can go home now....where do i life....."

"pfff....you life by bts in the villa by the riverstreet. this a new villa because the old one was not big enough."

ik pakte mijn jas en liep de kamer uit. amerins rende achter mij aan. ik liep niet zo snel want het was best moeilijk om normaal te kunnen lopen.

"demi wacht"

"pff....waarom amerins....wat heb ik hier te zoeken..... het is 8 uur in de avond. ik moet morgen vroeg dansen en lopen is nu al moeilijk. de liefde van mijn leven herkend me niet meer en ik zit op het randje van instorten. er zijn mensen die achter mij aan willen omdat ze me weg willen hebben van namjoon. en het is ze gelukt als hij het uit maakt neem ik de eerste beste vliegtuig terug naar nederland. dus laat me gewoon een taxi pakken naar dat huis dan zie ik jullie daar wel. ik ben er nu wel even klaar mee."

"laat me hier niet achter....als je weg gaat verlaat je bts ook meteen. ik ga met je mee naar de taxi. we doen dit samen. komop bff laten elkaar niet in de steek"

ik knikte en liep met amerins mee naar buiten. het was nogsteeds super warm buiten. we stapten in de taxi en we gingen naar het huis toe. amerins opende de deur.

"waarvoor alle rozen blaadjes"

"namjoon had een verrassing voor me misschien was dit de verassing."

ik volgde de rozen blaadjes het stopte bij een deur op de deur stond: special for you this is our room. ik zuchte diep en deed voorzichtig de deur open. het was een grootte kamer met een 2 persoons bed in het midden er stonden kaarsjes die niet aan waren en overal hongen fotos van mij en namjoon. ik liep langs de fotos en een traan liep over mijn wang. er hong een briefje op de tv. ik pakte het briefje en vouwde hem open. this is what i made for you. so we can remember this moments forever. pfff ik merk het forever is niet niet zo lang meer. ik drukte de tv aan en het filmpje begon het waren allemaal fotos en filmpjes van wat we mee gemaakt hadden met op het eind onze mussical.ly. ik drukte de tv uit en liep de kamer uit. ik liep naar beneden en ging naast amerins zitten. amerins keek me bezorgt aan. ik veegde nog een traan weg.

"wat...was....het"

"hij heeft alles wat we samen hebben gedaan op de muren geplakt en een film ervan gemaakt."

"wacht.....omg demi ik heb een idee"

ik keek amerins aan en ik snapte haar meteen.

"we laten het vanavond aan namjoon zien"

ik hoorde een auto voor stoppen. ik hoorde allemaal stemmen en ze stapte de deur binnen. why the rose stuff.

"namjoon made this for me"

"i made this?"

I Will Never Let You GoWhere stories live. Discover now