Kapitola 38

4.6K 285 38
                                    

Tak tu máte další novou kapitolu :) snad se vám bude líbit :) moc bych vám chtěla poděkovat za krásné komenty :)

Po ránu, když se James probudil tak nemohl uvěřit, že u něho v posteli leží dívka, kterou tak moc miluje. Byl moc šťastný, že se mu to všechno nezdálo, co se minulý den stalo. Lily k němu byla natisknutá a pro chlapce vypadala jako anděl. Byla tak nevinná, když spala a nevnímala okolí. James se pro sebe musel usmát.

Ještě chvíli dívku pozoroval, když v tom do pokoje přišel Tichošlápek. James ho okamžitě probodával pohledem a snažil se mu naznačit, že v pokoji je taky někdo, kdo ještě spí. Tichošlápek se hned podíval na spící dívku, která byla přikrytá společně pod jednou dekou s Dvanácterákem a pak se na svého kamaráda zajímavě usmál a odešel do koupelny.

Za to James stále ležel v posteli a přitáhl si Lily ještě víc k sobě tak, že mu dívka podvědomě dala ruku kolem pasu a přitulila se k němu. Ale to už se vzbudil Náměsíčník a když viděl Lily jak spokojeně spí v náručí Dvanácteráka, musel se usmát. Byl moc rád, že konečně jeho kamarádka dala šanci Jamesovi nebo aspoň v to doufal, ale rozhodně věděl, že ním teď není v posteli jen kvůli sázce, protože taková Lily nebyla. Moc dobře věděl, že rudovláska nikdy před tím žádného přítele neměla a tohle všechno je pro ní poprvé stejně tak na tom byl i James. Nikdy s nikým nebyl, protože chtěl jen jedinou dívku a to právě tu, která s ním teď ležela v jeho posteli a byla k němu přitulená.  

James se po chvíli podíval na hodiny a když zjistil, že je půl deváté ráno, tak se rozhodl, že rudovlásku probudí. Nejdříve jí políbil na čelo pak na nos, přičemž Lily mírně zacukaly koutky, ale stále měla oči zavřené a tak jí chlapec políbil na rty a rudovláska mu polibek opětovala.

,,Dobré ráno miláčku." usmál se na ní chlapec s oříškově hnědými oči a políbil jí na čelo.

,,Dobré i tobě." a zachumlala se ještě víc do peřiny.

,,Jak ses vyspala?" ušklíbl se na ní Dvanácterák a Lily mírně zrudla.

,,Popravě takhle jsem se hodně dlouho nevyspala." usmála se na něj a ještě víc se k němu přitulila.

,,Takže říkáš, že takhle spíš v posteli někoho jiného často?"

,,No to víš. Naposledy jsem takhle zavítala k Removi." snažila se zatvářit vážně, ale koutky úst jí zacukaly.

,,Že o tom nic nevím." ušklíbl se na ní Náměsíčník a Lily zrudla jako rajče.

,,U Merlina musím jít jinak mě holky budou shánět, kde jsem."

,,Neboj se nebudou. Když jsi se vypařila z oslavy a James taky tak nám došlo, že budete spolu a budete chtít být sami a proto jsem přišel až brzo k ránu a stejně tak i Tichošlápek." usmál se Remus a Lily se schovala pod deku, protože do pokoje přišel Sirius.

,,Ale no tak Evansová. Nemusíš se schovávat. Myslím si, že na tobě není nic, co bych ještě neviděl." a ušklíbl se na ní při čemž Lily otevřela pusu a vyvalila na něj oči a James mírně vraždil Tichošlápka pohledem. ,,Ale teď vážně. Potřeboval bych od tebe pomoc Evansová."

,,A proč bych ti měla pomáhat?"

,,Protože jsi nejlepší kamarádka té osoby se kterou potřebuju pomoc a navíc jsi se zabydlela v posteli mého nejlepšího kamaráda a ten by mi určitě pomohl takže?"a ušklíbl se na ní.

,,S čím potřebuješ pomoc u Adeline?"

,,Připadá mi, že jsem jí nějak ublížil, ale nevím čím. Nevíš co s ní je poslední dobou? Připadá mi nějak smutná a jako by se trápila."

,,Popravdě ano trápí se, ale důvod ti říct nemohu, protože na ten si budeš muset přijít sám. Já ho vím, ale slíbila jsem jí, že to nikomu neřeknu."

,,Ale jak na to mám přijít, když oba mi pořád odpovídá, že s ní nic není a je v pohodě."

,,Zkus třeba popřemýšlet o tom, co se stalo během pár dní a možná ti to dojde. Něco s ní je. To máš pravdu, ale to už minimálně od poloviny minulého školního roku. Neboj když se budeš soustředit a vážně o tom přemýšlíš tak ti to dojde." usmála se na něj dívka s ryšavými vlasy a při tom si nevšimla, že deku, kterou byla zakrytá už má jen od břicha níž.

Toho však hned využil Tichošlápek. ,,Krásná podprda Evansová. Jen se divím, že ti jí Dvanácterák v noci nesundal, protože je fakt k nakousnutí." ale to už po něm Dvanácterák hodil polštář a Tichošlápek radši zmizel zpátky do koupelny.

Vsadíme se, Evansová? ✔ (opravuje se) Kde žijí příběhy. Začni objevovat