Kapitola 37

5K 275 41
                                    

Tak tu máte novou kapitolu :) snad se vám bude líbit. Moc bych vám chtěla poděkovat za vote a komenty, moc si toho vážím. Dále budu ráda, když mi zase nějaký ten komnet napíšete :) taky bych se chtěla omluvit za chyby a překlepy. Ewie :)

Když James spolu s jeho týmem dorazili do společenské místnosti tak už je tam čekaly zástupy jejich spolužáků, kteří byli šťastní, že Nebelvír vyhrál. Nacházeli se zde však jen studenti od pátého ročníku vejš, protože mladším byl sem teď vstup zakázán. James však mezi nimi hledal jen jedinou osobu, která ho zajímala. Hledal svou milovanou rudovlásku, která stála v rohu místnosti s Elsou a Adeline. Dívky si mezi sebou povídaly a vůbec si nevšimly, že kluci už do místnosti dorazili. Za to James z nich nemohl odtrhnout oči, problém byl ale v tom, že teď za nimi nemohl, protože každý mu chtěl poblahopřát k vítězství a zapít to s ním.

,,Dvanácteráku neboj." usmál se na něj Remus. ,,Dohlídnu ti na ní, aby tu zůstala a neodešla někam. Určitě s ní budeš chtít mluvit." a šel za holkami.

,,Děkuji Náměsíčníku." usmál se chlapec, ale to už mu do ruky podal Sirius ohnivou whisky.

,,Tak na Nebelvír." zakřičel Sirius tak, že se na něj všichni podívali a napili se taky stejně jako Tichošlápek.

Mezi tím Remus objímal zezadu Elsu a povídal si s holkami. Adeline měla už trochu upito, protože se nemohla dívat na to jak se Sirius sápe po každé holce v místnosti a jí bere jen jako kamarádku nanejvýš sestru. Mrzelo jí, že se o ní nezajímá a proto svůj smutek utápěla v ohnivé whiskey, která pro ní byla jako boží vysvobození. Lily už taky nějakou sklenku měla v sobě, ale snažila se být střízlivá, protože si chtěla promluvit s Jamesem a nechtěla se u toho až s ním bude mluvit motat.

O hodinu později v nebelvírské společenské místnosti byla párty v plném proudu. Všichni už měli upito a tancovali uprostřed místnosti, kde nebyl gauč ani křesla.

Lily seděla na okně u schodů do chlapeckých ložnic a pozorovala krajinu a zpívala. (viz video nahoře)

I've never been one
To step out of my comfort zone
Whenever I try
I am afraid to just let go

Don't know why I run
Don't know why I hide
Never let them know
What I feel inside

Don't know why I'm scared
Just to take a chance
While I'm just standing here

I've never been one 
To break free
'Cause I've always cared
What everyone thinks of me

Don't know why I run
Don't know why I hide
Never let them know
What I feel inside

Don't know why I'm scared
Just to take a chance
While I'm just standing here

Like a bird
Free to fly
Spread my wings and fly my life
Like a bird
Up so high out of the cage
It's my time to shine

Dozpívala dívka, když v tom k ní přišel chlapec s oříškově hnědými oči. Usmíval se jak vánoční stromeček a nemohl z ní spustit oči. Byl tak moc rád, že už konečně mohl být s ní.

,,Máš překrásný hlas. Jen ta písnička nebyla moc veselá." a posadil se vedle ní.

,,Děkuju. Ještě jednou gratuluju k vítězství. Dneska si hrál vážně moc dobře." usmála se na něj.

,,To díky tobě."

,,Proč díky mě?"

,,Dala si mi naději díky tomu, co se stalo včera ve společence. A to není všechno." a vzal jí za bradu, aby se mu dívala do očí. ,,Díky tomu polibku, co si mi dala na hřišti jsem ten nejšťastnější kluk na škole." přičemž Lily celá zrudla.

,,Taky jsem šťastná. Díky holkám jsem si včera něco uvědomila."

,,A co sis uvědomila." usmál se na ní chlapec a stále se jí díval do očí.

,,Že jsem byla hodně dlouho pitomá a nenaslochala svému srdci, které mi od hodiny, kdy jsme vypili ty nápoje lásky, celou dobu našeptávalo pravdu. Nechtěla jsem si tu pravdu připustit a nalhávala si, že to nemůže být možné."

,,A co ti našeptává celou dobu tvé srdce má drahá Lily?"

,,Že když jsem s tebou tak jsem šťastná a připadá mi jako by všechno bylo možné. Probudil si ve mě mou novou stránku, o které jsem nevěděla, že v sobě mám. Když mě políbíš tak mám motýlky v břiše a moc toužím po tom, abys nepřestal a líbal mě pořád, protože..." usmála se na něj dívka a vzala jeho tváře do svých dlaní a naklonila se k němu tak, že od sebe nebyli ani deset centimetrů. ,,Miluji tě Jamesi Pottere a jediný co celou dobu říká moje srdce, když bije je James." ale to už chlapec přitiskl své rty na ty její a začal jí líbat. ,,Ani nevíš jak moc tě teď za tohle miluji ještě víc." řekl jí mezi polibky a vzal jí do náruče nesl jí do schodů.

U dveří se však zastavil a natiskl Lily na stěnu u nich. Lily teď byla opřená zády o zeď a nohy měla omotané kolem chlapcova pasu. Jednu ruku mu zaryla do jeho vlasů a druhou měla kolem jeho krku. James jí držel za boky a jednou rukou jí hladil po vnitřní straně stehen. Přičemž mu Lily zavzdychala do úst, ale pak chlapce začala líbat na krku a postupně se dostávala až ke klíční kosti, ale to už James nevydržel a zase si přivlastnil její rty. Pak znovu dívku přimáčkl víc k sobě a konečně otevřel dveře od jeho pokoje.

Aniž by od sebe odtrhli rty, chlapec i zavřel dveře a pak už dívku položil na svou postel a položil jí ruce nad její hlavu a pak si lehl na ní.

Vsadíme se, Evansová? ✔ (opravuje se) Kde žijí příběhy. Začni objevovat