Kapitola 36

4.7K 299 45
                                    

Tak tu máte další kapitolu :) Snad se vám bude líbit. Moc bych vám chtěla poděkovat za krásné komenty :) moc si toho vážím :) Vím, že jsem říkala, že jí sem přidám až zítra, ale nějak jsem se do toho psaní dala a stihla jsem to napsat už dneska. Moc se omlouvám za chyby a překlepy. Ewie :) 

Když se Lily vrátila zpátky do svého pokoje tak Elsa a Adeline stále seděly a postelích a povídaly si, když si však všimly, že jejich kamarádka dorazila zpátky z rande tak se na ní usmály. 

,,Tak co řekla si mu, co k němu cítíš?" usmála se na ní nadšeně Elsa. 

,,Jsme kamarádi." odpověděla neutrálně dívka.

,,Počkej jak jako kamarádi? Tys mu neřekla, co k němu cítíš?" podívala se na ní překvapeně Adeline. 

,,Řekla jsem mu, že ho mám ráda, ale že nevím, co cítím a že potřebuju čas." 

,,A na co potřebuješ čas? Lily copak to nevidíš, vždyť ho miluješ jen si to nechceš přiznat." mračila se na ní Elsa. 

 ,,Já nevím holky! Nemám ani tušení co k němu cítím, ale tim že to budu probírat tady s vámi to nezjistím."  

,,Copak ty nechceš zažít s ním to, co zažíváš teď, ale tak, aby jste spolu vážně chodili?" ptala se Adeline.

,,Je pravda, že jsem spolu zažili moc krásných chvil. Třeba to jak mě líbal na gauči, v komnatě nejvyšší potřeby a nebo v tom kumbále na košťata a nebo to co se stalo před chvílí než nás Sirius vyrušil. Když o tom tak přemýšlím tak mám motýlky v břiše a moc bych chtěla, abych tohle zažívala pořád."

,,No tak vidíš. Právě si nám dokázala, že ho miluješ tak mu to řekni, ukončete tu blbou sázku a dejte se konečně dohromady. Lily nedělej tu samou chybu jako Sirius. Obě s Adeline víme, že ho nemáš ráda jen jako kamaráda, tak se tomu prosím tě už nebraň a řekni mu to." usmála se na ní Elsa a pak jí objala. 

Takhle se holky bavily ještě půl hodiny, když Lily vstala z postele a mířila ke koupelně.

,,Holky já nevím. Jak za ním můžu přijít po tom všem a říct mu, že s ním chci být."

,,Copak si neposlouchala? James ti řekl, že tě nechce jako kamarádku, ale že chce s tebou být. Milujeme tě holka tak už se konečně prober a dělej s tím něco, protože jinak o něho vážně přijdeš. Ten kluk tě musí vážně milovat, protože kdo normální by se snažil o jednu osobu sedm let, když ho neustále odmítá."

,,Přesně tak. Musím souhlasit s Elsou. Takže zítra hezky po zápase až dohrajou za ním půjdeš a řekneš mu. A nebo až bude v nebelvírské společenské místnosti." ale to už Lily šla do koupelny a rychle se tam zavřela. 

Další ráno bylo v nebelvírské společenské místnosti rušno. Za nedlouho měl začít zápas mezi Nebelvírem a Zmijozelem. 

O hodinu později zápas bylzahájen a hráči poletovali po hřišti jak splašení. Přebírali si camrál, každou chvíli padl nějaký gól a komentátor to všenapjatě komentoval, když v tom James zastavil přesně v půlce hřiště a těsně za ním i Regulus Black.

,,Ale, ale že by James zahlédl zlatonku?" komentoval komentátor a z nebelvírské tribuny se ozvalo zajásání. ,,James okamžitě míří těsně nad zem a pak se zase řítí vysoko do oblak a rychle Regulusovi mizí před očima tak, protože mu Zmijozelský chytač nestačí. No, smůla Regulusi, ale na našeho chytače prostě nemáš." Nebelvírští propukli v hlasitý smích a Zmijozeláci začali nesouhlasně mručet. ,,A Potter už se opět řítí k zemi a... a zdá se, že se pro něco natahuje! Ano je to zlatonka! Do toho Jamesi ty to dáš! To není možné James se pomalu staví na své koště a vůbec při tom neztratil balanc. Do toho, Jamesi! Už ji skoro máš!!" v celé nabelvírské tribuně najednou všichni zatajili den. ,,Už jen kousíček! Ano!! Dámy a pánové James Potter chytil zlatonku a nebelvír vítězí!!!" Stadionem vybuchla vlna ohlušujícího jásotu a potlesku, kdežto Zmijozeláci začali mručet. 

 Lily s jejími kamarádkami okamžitě vyskočily z místa a běželi na hřiště za Jamesem u kterého už byli Remus a Sirius. Jen Peter zase chyběl. James stále držel v ruce zlatonku a usmíval se jak měsíček na hnoji. Byl moc šťastný, že nebelvír zase vyhrál. Byl tak zabraný do svých myšlenek, že si ani nevšiml, že u něho stojí Lily. Ta ho radostí objala a pověsila se mu kolem krku, že se teď všichni dívali na Dvanácteráka a jí. 

,,Gratuluju." a políbila ho na rty, po kterých tak moc toužila. James vůbec nezaváhal a polibek jí opětoval tak, že z toho vzniklo něco víc. To už k nim však přišel Sirius a poklepal Dvanácterákovi na rameno. 

,,Nechte si to na večer hrdličky." ušklíbl se na Lily a vzal Jamese za paži a táhl ho z hřiště do šaten. Přičemž Lily jen zůstala stát a mohla se jen dívat jak Dvanácterák mizí v davu. 

Vsadíme se, Evansová? ✔ (opravuje se) Kde žijí příběhy. Začni objevovat