Kapitola 32

4.4K 295 68
                                    

Tak jak jsem slíbila je tu nová kapitola 😁 snad se vám bude líbit 😊 moc se omlouvám za chyby a překlepy. Dále bych chtěla poděkovat za krásné komenty 😊 moc si toho vážím. Tak zase příště Ewie 😊

Lily stále držela Jamese za vlasy a chlapec si jí k sobě ještě víc namáčkl tím, že jí vzal za boky, čímž docílil toho, že Lily ho obmotala kolem boků nohama.

,,Lily..." zašeptal chlapec dívce do ucha a ona se zachvěla. ,, Prosím řekni, že se mi to nezdá."

,,Ne je to skutečné. Opravdu si mě unesl a odvedl do kumbálu na košťata." usmála se na něj dívka a James za zasmál.

,,Lily?"

,,Ano?"

,, Co ke mně ve skutečnosti cítíš?" Vážně mě tak moc nenávidíš?" a podíval se jí do jejích krásných smaragdově zelených očí. Lily na něj vytřeštila oči a mírně zrudla. Ruce se jí trochu začaly třást.

,, Jamesi já..."

,,Třeseš se a snažíš se pohledem dívat kamkoliv jinam jen ne na mě. Znervózňuju tě." usmál se na ní chlapec, ale stále vyčkával, co mu dívka jeho srdce odpoví.

,,Není to tak, že bych tě nenáviděla. Něco se změnilo. Jamesi já tě..." když v tom se otevřely dveře od kumbálu a v nich stál Sirius Black spolu s Adeline.

Lily, která celou tu dobu měla omotané nohy kolem Jamesovo boku a byla opřená o zeď se najednou od chlapce odtrhla a začala si upravovat oblečení.

,,Tak sem se nám naše hrdličky schovaly." ušklíbl se Tichošlápek, ale James ho v tý chvíli vraždil pohledem. ,,Moc rád bych tě tu Dvanácteráku s tvou Evanskou nechal, ale myslím si, že profesor Bins by asi nadšený nebyl hlavně, kdyby chyběla jeho milovaná pilná studentka a při tom mrkl na Lily.

,,Měli bychom jít. Za chvíli začíná hodina." usmála se Adeline a spolu s jejími kamarády se vydali na hodinu profesora Binse.

Hodina samozřejmě jako vždy byla pro každého ze studentů nudná a bylo pro ně těžkým úkolem při té hodině neusnout. Našly se zde ale i výjimky. Remus a Lily i přes to že měl učitel strašně uspávací hlas, vždy si psali poznámky. Což James a Sirius nikdy nemohli pochopit.

Další hodina byla s profesorkou McGonagallovou. Při jejich hodinách však nikdo spát nemohl, tedy pokud si nechtěl vysloužit školní trest.

,,Takže dnes se zase budeme zabývat zvěromágama. Chtěl by někdo dobrovolně zkusit proměnit nějakou svou část těla na zvířecí před celou třídou?" usmála se profesorka a čekala jestli se někdo přihlásí. ,,Pane Pottere." vyzvala chlapce, aby šel před tabuli.

James chvíli stál před tabulí a přemýšlel jakou část těla promění a taky, aby se neprozradil. Nakonec však jen zavřel oči a když je znovu otevřel tak měl uši jelena a parohy.

,,Perfektně pane Pottere a dotkla se ho svou hůlku tak, že se vrátil zpět do své podoby. ,,Přičítám Nebelvíru patnáct bodů. Je tu ještě někdo, kdo by si to chtěl zkusit?" na to se hned přihlásil Sirius.

Tichošlápek stál před tabulí přesně jako před chvíli jeho kamarád Dvanácterák. Taky zavřel oči a když je znovu otevřel tak měl psí ocas s kterým spokojeně vrtěl.

,,Velmi dobře pane Blacku. Přičítám Nebelvíru dalších patnáct bodů." usmála se profesorka a tak též ho zbavila zvířecí podoby.

Takhle se vlekl celý den až měli studenti konečně volno.

Poberti seděli ve společenské místnosti spolu s holkami a užívali si poklidného večera. Remus seděl na gauči a na klíně mu seděla Elsa. Oba se na sebe zamilovaně usmívali a každou chvíli se líbali až si zbytek party připadal navíc.

,,Lily?"

,,Ano Jamesi?" podívala se na něj dívka.

,,Slíbila si mi rande." ušklíbl se chlapec.

,,Ano to jsem ti slíbila."

,,Tak co takhle, kdybych šli na něj hned?"

,,Počkej to jako teď?" podívala se na něj zděšeně.

,,Ano."

,,Tak počkej dej mi chvilku, abych se nějak připravila převlékla a můžeme jít."

,,Dobře tak v osm se sejdeme tady. Prosím ven si sebou nějakou mikinu, aby ti nebyla zima. Znám jedno krásné místo, kam bychom mohli jít." ušklíbl se chlapec a políbil dívku na tvář.

,,Dvanácteráku co jste vůbec dělali v tom kumbálu? Když jsme s Adeline přišli tak jste vypadli jako byste něco řešili. A tys mě pak vraždil pohledem jako bychom vás vyrušili při bůh ví čem." vyzvídal Tichošlápek.

,,Ono to bylo důležitý Tichošlápku a doufám, že to s Lily na tom rande nějak dořešíme." přičemž Lily zrudla jako rak a chystala se odejít k sobě do pokoje.

Vsadíme se, Evansová? ✔ (opravuje se) Kde žijí příběhy. Začni objevovat