25 dal kihívás

4.8K 90 10
                                    

Sziasztok! 

Először is szeretném elmondani, hogy a nyár folyamán rengeteg, rengeteg kihívást/díjat, stb-t kaptam, de sajnos nyáron nem volt időm rájuk válaszolni, most pedig már annyi gyűlt össze, hogy nem is merek belegondolni mennyi időbe telne, mire az összeset visszakeresném, és válaszolnék is rájuk. Azt viszont nem szeretném csinálni, hogy egy-kettőt kiválasztok, és csak azokra válaszolok, mert az úgy nem fair. De mindenkinek nagyon nagyon szépen köszönöm, és most hogy visszatértem, a jövőben igyekszem minden egyes kihívásra/díjra és minden ilyesmire válaszolni! :) 

Tehát a visszatérés óta az első kihívásomat @Feherrozsa küldte, a "Törött szívem darabkái" blog írója,  és ez a kihívás nagyon tetszik, mert még nem találkoztam hasonlóval. Úgyhogy akkor lássunk is hozzá :) 

1.: Egy dal, ami a gyerekkorodra emlékeztet. 

Cserháti Zsuzsától a Porsche szerelem száguldást mindig előszeretettel énekeltük a legjobb barátnőmmel. De úgy non-stop. 

2. Egy dal, ami az exedre emlékeztet. 

Úgy az igazi, hivatalos értelemben nem rendelkezem egy darab ex baráttal sem. Váhááá :D 

3. Egy dal, ami a szüleidre emlékeztet. 

Hál'isten, nincs ilyen. 

4. Egy dal, ami megnyugtat. 

Ez terápia. Zaz a kedvenc francia énekesnőm :) 

5. Egy dal, ami hallgatás után a fejedben marad. 

Ó, te jó ég. Nagy kockázatot vállalok azzal, hogy beteszem ide, mert még a végén kísértést érzek, hogy elindítsam. És onnan nincs vissza. Halál komolyan, minden vicc nélkül, ez a dal egy egész évig ment a fejemben. Az hagyján, hogy mindenki más megőrült körülöttem, de még saját magamat is iszonyatosan idegesítettem. 

6. Egy dal, ami egy jó barátodra emlékeztet. 

Az egyik legjobb barátnőmmel imádjuk a backstreet boyst ( igen,még mindig!! ) és ez a hivatalosan számunk. Kifogástalanul tudjuk énekelni, és még az előadásmódunk is professzionális :D 

7. Egy dal, ami a nyárra emlékeztet. 

Zsidó vallású táborban dolgoztam a nyáron, azt hiszem ez mindent megmagyaráz. De imáááádom :D 

8. Egy dal, ami az előző szerelmedre emlékeztet. 

Nos, igazság szerint még sosem voltam szerelmes. De ez a valaki állt hozzá a legközelebb, és ez a dal szinte szóról szóra rólunk szól :) 

The Bright SideWhere stories live. Discover now