Díj

5.7K 99 10
                                    


A Díjat ezúton is köszönöm szépen @@erukaaa nak! :) Megtisztelő :) Eredetileg 

úgy volt, hogy a Red Riding Hoodos bejegyzésekben teszem föl a díjakat, de mindig a Bright Sideal együtt kapom őket, szóval most akkor ide is teszek egyet. Szokás szerint, szabályszegő leszek, sorry. 

Jah, amúgy mielőtt elfelejtem! A héten még a Dylan Special 10 részén kívül ( most fogtok betekintést nyerni abba a bizonyos támadásba és erdős menekülős részbe, Dylan szemszögén keresztül..) lesz még hozzátok egy fontos kérdésem. De majd holnap vagy szerdán felteszem. És a holnap amúgy már fél óra múlva itt van. De azért csak holnap délután vagy este fele gondoltam. Ha nem, mert az Adatalemzés házim hatmillió évig fogom írni, akkor majd szerdán! Lessétek az oldalt :) 

Tehát akkor jöjjenek azok a kérdések... 

1. Mi volt az eddigi legrémisztőbb álmod? 

Ezt még oviban álmodtam és a mai napig emlékszem rá nagyon élénken. A nagymamáék házában voltunk ( ami elég nagy, 2 emeletes, plusz szuterin, plusz garázs, plusz műhely, tehát van hova elbújni, meg van sok sok ijesztő sarok ) és egy gyilkos járt a házunkba. Valahogy elkeveredtem az összes családtagomtól és bujkáltam a gyilkos elől. Természetesen az ágy alá bújtam el ( már akkor is túl sok filmet néztem, szóval gondolom ezért volt a nem túl kreatív választás, ennél már csak a szekrény lett volna jobb) aztán a gyilkos a szemem láttára ölte meg az öcsémet. Fogalmam sincs miért álmodtam ilyet, de rossz volt. Azóta ilyen rosszat nem nagyon álmodtam. Szerencsére. Álmodtam már pl. zombikkal többször is, de az király volt :D  


2. Kedvenc kiskori rajzfilm? 

Ezt már az előző díjnál kifejtettem, hogy jelenleg is ugyanakkora kedvenceim a mesék. És igen, nyáron leszek 20 éves, és érett felnőtt vagyok. Ja nem.  Nem szívesen választok amúgy, de ha már muszáj, akkor A kishableány. 

3. Ha egy szakadék szélén állnál, és veszélyben lenne az akit te szeretsz és az aki téged szeret, melyiket mentenéd meg és miért? 

Várjunk csak. Ha én állok egy szakadék szélén miért ők vannak veszélyben? :d És akkor most ha nem választok akkor ők halnak, meg vagy én zuhanok le? Vagy mindenki meghal? :D Amúgy meg attól függ. Pl.én szeretem a kutyámat. De ha például titkon van valaki aki szeret és az a valaki mondjuk egy őrült, mint mondjuk a Prom c. filmben, akkor természetesen hagynám hogy lezuhanjon. Vagy veszélybe kerüljön vagy mi. Amúgy meg most így belegondolva gondolom mindig az nyerne, akit én szeretek. Abban az esetben legalábbis, ha azt a valakit aki engem szeret, én nem szeretem. Mert ha a valakit aki engem szeret én is szeretem, hát akkor tiszta haszon, és akkor őt választom. De akkor mondjuk az egy és ugyanaz a személy, tehát nem kell választanom. De ha már egy szakadék szélén állok, akkor tuti okkal vagyok ott. Vagyis valahogy fölkerültem, ami azt jelenti, hogy valami hegymászó szerkó, vagy ejtőernyő tuti van nálam. Tehát probléma megoldva, megmentek mindenkit. 

4. Életed legcikibb sztorija? 

Az egész életem egy ciki sztori. Akár lehetnék én is a Kínos c. sorozat főszereplője. Jóó nah, amúgy komolyra fordítva a szót, tényleg rengeteg ciki sztorim volt. Mármint RENGETEG rengeteg. De egye fene, megosztok veletek egyet. Szóóóval, ez még nagyon nagyon régen volt. Még kb. 8.-os lehettem, vagy maximum 9.-es. Volt egy srác, a bátyámnak a barátja, akibe bele voltam zúgva ( akkor és még sok sok éven keresztül ) namármost én a zuhany alatt imádok énekelni. És abban az időben (is) a Taylor Swift korszakomat éltem. Körülbelül az egész Fearless albumot végig énekeltem, aztán eg szál törölközőben, egy hajkefét használva mikrofonként kitáncoltam a folyosóra ( a folyosó pedig a bátyám szobája mellett volt ) és a bátyám és az említett haver bámult vissza rám. Kiderült, hogy az egész Karaoke műsort végighallgatták. Az arcom körülbelül vörösebb lett mint egy paradicsom, és aznap nem mertem többet kijönni a szobámból. 

5. Megvagy elégedve a mostani blogoddal/blogjaiddal? Miért? 

Teljes mértékben és 100% ig megvagyok elégedve. Azért mert rengetegen reagáltok rá, és olvassátok, és figyelemmel kíséritek az irományaimat, és várjátok a készülő könyvet ( hopp Április már mindjárt itt van ;) ) és jelen pillanatban 317 (!!!) követőm van aminek elmondhatatlanul örülök. Köszönöm srácok, imádlak titeket! :) 

6. Ha visszamehetnél az időben min változtatnál? 

Mármint az én időmben? Vagy a történelem idejében?  Ha az én időmben, akkor felpofoznék egy srácot, akit felkellett volna, de aztán megszántam. Visszagondolva, nagy hiba volt. Ha a történelem idejébe, akkor az már komolyabb tervezést igényel. 

7. Melyik a kedvenc könyved? Sorozatod? Filmed? 

Oooooohhhhhh nah erre itt nincs elég hely. 

8. Kedvenc évszak? Miért? 

Április. Oké, oké, imádom a nyarat, és az emberek többségének a kedvenc hónapja egy nyári hónap. De szerintem az Április, az egy gyönyörűen tökéletes hónap. :) 

9. Mi lenne ha sikeres irónő lennél? Milyen könyveket adnál ki? 

Hát amilyeneket eddig is írtam :D 

10. Egyetértesz azzal, hogy a gyerekek/tinik csak menőzésnek vesznek Iphonet? 

Igen, egyetértek vele, hogy sokan csak emiatt veszik. Nekem is van nem egy barátnőm és ismerősöm. Én speciál azért vettem, mert megdolgoztam érte egész nyáron, és mert király alkalmazásokat lehet rá letölteni, a hátlapokról, pedig amiket ebayről lehet rá rendelni meg már ne is beszéljünk *.* 

The Bright SideWhere stories live. Discover now