#199 + #200

340 39 39
                                    

Fact number #199

Dintre toti membrii ghildei,Lucy este cea mai apropiata persoana de Natsu.

Nalu!Nalu!Hai cu totii,sa va aud!NALU!NALU!:D

Nalu!Nalu!Hai cu totii,sa va aud!NALU!NALU!:D

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Fact number #200

Intr-o versiune scurta a povestii Fairy Tail,Natsu era un spirit cu coarne.

Uuu,gen un duh bizar,malefic si pervers?:>

P.S.:Ei bine dragii mei,cu asta punem capat si cartii acesteia cu facts!Ma bucur ca v-a placut si ca m-ati sustinut prin voturi si comentarii dragute la aproape fiecare capitol,dar acum a venit timpul sa-i punem un final si dragei carti Fairy Tail Facts!Nu stiu daca voi mai face un al doilea volum al acestei carti (poate da,poate nu,voi vedea in viitor cum evolueaza lucrurile),dar in fine,ma bucur ca a avut succes la fani si ca a fost o sursa de curiozitati bine venite pentru fanii Fairy Tail! Apropo,fiindca Wattpad a facut obligatorie limita de 200 de capitole per carte (acum chiar nu mai poti s-o depasesti!Odata cu capitolul 200,optiunea de "capitol nou" e dezactivata oricat ai apasa tu pe buton),am pus fact-ul 199 in acelasi capitol cu fact-ul 200,dar in fine,e Nalu,deci hai ca se potriveste!:)

Acum,in legatura cu urmatoarea carte,am stat si m-am gandit si cred ca voi reveni la Naruto,dar vreau sa va cer voua opinia (daca sunteti si fani Naruto printre cei care ati citit si cartea asta) ce v-ar placea mai mult:Volumul 3 din Naruto Facts (desi am vazut ca mai nou Pufoseniie se ocupa cu chestiile astea,asa ca s-ar putea sa ne repetam amandoua,adica ce va fi in cartea mea s-ar putea sa se regaseasca si in a ei si nu stiu daca ati mai fi interesati dupa...) sau Naruto Quotes (citate populare,inspirationale,motivationale din anime).Va las pe voi sa votati si sa vedem ce carte va iesi castigatoare!Pana atunci,ramaneti veseli,puternici si optimisti si nu uitati sa vizionati Fairy Tail (si eventual Naruto sau alte anime-uri ce va mai plac) in continuare!

Va las pe voi sa votati si sa vedem ce carte va iesi castigatoare!Pana atunci,ramaneti veseli,puternici si optimisti si nu uitati sa vizionati Fairy Tail (si eventual Naruto sau alte anime-uri ce va mai plac) in continuare!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fairy Tail FactsWhere stories live. Discover now